Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
p_adam
addikt
Nem értem mi a gond, nekem immáron minden oldal működik és gyorsan

Viccet félretéve, úgy kerülhető ki a probléma (mert ugye megoldani nem oldja meg) hogy meg kell változtatni az IP címet.
De igazából a UPC-nek kéne lépnie, és *** gyorsan ehhez képest még reagálni se bírnak. -
Ybron
senior tag
Ja, most néztem fel én is az oldalukra és láttam hogy ez országos szintű probléma.
-
Tido
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szerintem azért nem válaszolnak a facebookon sem, mert ők sem férnek hozzá

-
RBJ
addikt
Száz szónak is egy a vége azért az ilyen karbantartásokat este kellene végezni mikor nem olyan terhelt a rendszer.
-
MZsoltee
veterán
válasz
kenesei1982
üzenetére
proxy-n keresztül bejön az oldal, mondjuk torrentezni nem fogsz tudni!
-
TeeJay
félisten
válasz
jojoando
üzenetére
ha neked az ED3 hálózat nyomi rendszer akkor gratulálok...
hidd el nagyon sokan örülnének ha mindenhol lenne UPC hálózat idehaza mert ezerszer jobb az ADSL-nél meg a többi szolgáltató kábel vagy mobilnetjénél...
de mutass kérlek még egy szolgáltatót idehaza ahol ennyiért kapsz 120megabitet mint itt
-
Ybron
senior tag
Nálam is vannak net problémák(Heves megye).
-
Sabre
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
korlátozzál a torrent oldalakat, meg hasonló kommentek... nyilván megérdemlik, ha nem tájékoztatnak rögtön összeesküvés elmélet lesz a dologból.Egyébként meg belehúzhatnának.

-
tonyrulez
őstag
Akkor kicsit "megnyugodtam", hogy nem csak nálam nem elérhető az internet 90%-a. Akkor lepődtem meg mikor a Downforeveryoneorjustme.com sem jött fel

-
kenesei1982
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
vagy nem a modemben lesz a hiba ha nem jön be az ncore.cc?
tegnap még ok volt -
jojoando
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ez a spórolós cég magán kábellel van a neten, nem fizet a magyar hatóságnak, de marha drágán adja mindenkinek, na ez a pofátlanság!
Itt "szolgáltat" nyomi rendszeren, aztán a kess megy ki az anyacéghez!
A listán sincs -
kungzi
veterán
Debrecenben is hasonlóan "jó" az internet szolgáltatás. Mobilnet rendesen megy. Örülök, hogy upc-s lehetek. Köszönöm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alvin_ti4200
félisten
Twitterre már kiírtam, de ide is bemásolom:
Alvin_ti4200: Az előzőre reagálva: van abban valami humoros, hogy bár szinte semmilyen oldal nem érhető el, a digi.hu mégis megy...
-
Vasinger!
nagyúr
Ezelőtt 5 évig voltam Inviteles, soha nem fordult elő ilyen. Most meg a UPC-nél elég gyakori kezd lenni a dolog, nem tetszik...
-
Édes Istenem, mit művelnek már megint ezek a szerencsétlenek...
-
Alvin_ti4200
félisten
-
kenesei1982
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Technicolor TC7200-as modem/router-em.
Újra lehet ezt indítani szoftverből a webes felületen, mint a normális routereket?
Vagy fel kell mennem az emeletre?
-
TeeJay
félisten
belföldön is gebasz lehet mert a tegnapi BIX-es forgalomhoz képest ma sok sok gigabittel elmarad a két UPC-s port forgalma kimenő azaz előfizetők felé letöltés irány (Liberty Global néven kell keresni)
[link] -
JoHnni
senior tag
Üdv!
Adott egy UPC.s net és az lenne a probléma, hogy nem mindegyik oldal jön be, pl teveclub, spritmonitor.de, mi lehet a gond? Van egy Asus RTN-12e router. Előre is köszi.
-
MZsoltee
veterán
Valaki tudna adni nekem egy lerást, hogyan tudnám beállítani a routerben, hogy egy proxyt használjon, amíg ez meg nem oldódik? Játszani szeretnék és nem tudom, hogyan tudnám elérni, hogy a játék egy proxyn keresztül csatlakozzon a szerverhez.
-
Alvin_ti4200
félisten
A Diginél vajon vannak ilyen szolgáltatás kiesések? Kezd elegem lenni, hogy amikor dolgozni szeretnék, valahogy mindig akkor nem működik normálisan a UPC-s net. Több, mint 3 éve vagyok előfizető, de ilyen gyakori kimaradásokat, pláne napközben még sosem tapasztaltam, mint az elmúlt hónapokban. A Beamer nevű Mac-es szoftvert akartam volna letölteni, be se jön az oldal, de ugyanígy nem megy a PirateBay (sic!), a Cinebench-et készítő Maxon oldala, stb.
-
kezdő laikus
tag
Köszi a hozzászólásokat, miután ránéztem a fórumra abbahagyhattam a helyi hibakeresést..
Becsapós volt, hogy néhány oldal bejön, a többi meg nem.
Ilyenkor spórolnának maguknak is időt, ha küldenének egy emailt a felhasználóknak, már ha az megy
-
Vasinger!
nagyúr
Nah, akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam van a baj

Igazán kijavíthatnák már, ez nem igazán vicces így.

-
ther
aktív tag
Éjfél után nem sokkal már jelentkeztek ezek a problémák, FB-t nem is néztem (vagy a képeket észre sem vettem, hogy nem tölti), épp torrentezni akartam, egyik nagyobb torrentoldal se jött be, először azt hittem azokat blokkolják valami új ÁSZF miatt

-
RBJ
addikt
Én meg azt hittem, hogy a szentek közbeléptek és nincs xxx.

-
BiTye
csendes tag
Elég komoly probléma ez, mert nem érem el a német céges hálót és pörög az idő, google DNS-el sem jó, szóval nem DNS issue.
-
Sz_Imre
senior tag
Megerősítve a hiba, a külföldi weboldalak egy része ill. (domain címek) nem elérhetők. De így online mmo-kal sem lehet játszani, mert nem éri el a szervert. És ez pont hétvégén kellet.

-
BigBlue69
őstag
Szintén Shit.. 8. kerületben ..Legalábbis 1-2 oldal.. Face játékok..
-
korcsillio
addikt
Annyira idegesítö hogy ahova költöztem nincs upc...

-
AndrewTdi
addikt
én csak a magon vettem észre, hoyg nem működik.

-
Qmi
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Dettó-Dettó. Először azt hittem korlátozást kaptam, de az nem terjedhetne ki oldalakra, csak sávszélre, az meg érintetlen (60/6).
1221-et felhívva bemondják, hogy szíves türelmemet kérik, amíg tesznek valamit ellene

-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Csatlakozom a táborhoz

Nekem az a tapasztalatom, hogy a külföldi oldalak nem jönnek be
2-3 évig szinte semmi gondom nem volt a UPC-vel, de amit az elmúlt 1-2 hónapban művelnek az kritikán aluli...
"Bizonyos weboldalak nem elérhetők..."-mondja az automata. Könyörgöm, nem bizonyos weboldalak, hanem kb. minden, ami nem .hu-ra végződik
Nekem is az volt az első, hogy mobilnettel ellenőriztem és természetesen azzal ment minden... -
-
Tido
aktív tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nekem szerint most frissítették a modemet. Gyanítom ahhoz van köze.. bár érdekes hogy nekem pl a filecserélő oldalak nem jönnek be: pl nyaa.eu (animékhez). Megnéztem magyarországi általam ismert oldalakat sem hozz be..
Érdekes...
és külön móka, hogy mobilinternetről megy....
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan jelenség, amikor némely weblap bejön, némelyik nem, az mitől lehet? Gondolom, hogy UPC a hibás és nem a routerem vagy a gépem, de ilyenkor mit csinálnak UPC-ék?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Ablakos
üzenetére
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax, magas adási miatt van gond.
TeeJay: Ekkora vételivel jóval 50 alatt kellene lennie az adásinak pl ismerősnél
Channel 1: 18.1 dBmV 41.3 dB
Channel 2: 16.5 dBmV 40.3 dB
Channel 3: 16.4 dBmV 40.8 dB
Channel 4: 16.5 dBmV 40.0 dB
Channel 5: 17.5 dBmV 40.7 dB
Channel 6: 16.4 dBmV 39.9 dB
Channel 7: 18.1 dBmV 41.3 dB
Channel 8: 17.4 dBmV 40.7 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 34.7 dBmV
Channel 2: 34.7 dBmV
Channel 3: 35.5 dBmV
Channel 4: 35.7 dBmV -
jerry311
nagyúr
válasz
honlaca
üzenetére
Sajnos nincs info arrol (legalabbis nekem), hogy mi lenne az alap pozicioja a routernek es ezzel egyutt az antennaknak. Pl. a Sky broadband-hez kapott router kezikonyveben leirjak, hogy allitva hasznaljuk. (mert ugy allnak az antennak, hogy igy lesz jo a szoras)
WiFi-nel ez (sajnos) alapveto problema tud lenni neha. A gyartok nem tartjak fontosnak, az atlag ember meg nem ert hozza, a vegeredmeny, hogy a user frusztralt mert nem megy rendesen. -
-
honlaca
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Mindkét kékre 3db van írva, azt nem tudom, hogy melyik vezet a routerhez, mert falban megy szétcsavargatni meg nincs kedvem, hogy most van-e net vagy nincs.
-
jerry311
nagyúr
válasz
honlaca
üzenetére
Honnan van ilyen tiszta levego korulotted Budapesten?

Annyit tudsz meg kiprobalni, hogy allitva vagy fektetve hasznalod a routert. Az otthoni WiFi eszkozok tobbsege jo kozelitessel fank alaku szorasi keppel rendelkezik (nyilvan lekvaros toltet nelkul
). Attol fuggoen, hogy all az antenna a routerben, vagy vizszintesen terjed jobban a jel vagy fuggolegesen.
-
kabelmania27
félisten
válasz
honlaca
üzenetére
A kábel végén lévő sárga csík az F csatlakozó, az első képen ahol az első kettes osztó van, ott az osztó in és az egyik out kimenetén van csillapító, kék alapon FAM felirat. Mindkettőre rá van írva egy szám dB-vel. Azt kellene megnézni hogy hányas szám van ráírva és azt is jó lenne tudni hogy az osztó után kötött csillapító kábele a második osztóhoz vezet-e vagy sem.
djdaniel: Kérhetsz saját beüzemelést. -
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
Most fiber power 25-ős internetem van, telefon+internet+tv kb havi 8200ft, és 8490ft-ért van trio L csomag, és akkor fiber power 120-as internetem lenne, viszont az a kérdésem hogy akkor a modem-t is cserélni kell ? nincs nagyon időm itthon maradni és megvárni a szerelőt.
jelenleg Webstar EPC2203 van. -
honlaca
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ha a csillapítók a kábel végén lévő fém bizbas.ok, akkor mindegyik 4,9db, gondolom ezt jelzi a sárga csíkon lévő felirat, ami a fenti képen is látszik. Ha nem ez az, akkor nem tudok mit mondani, mert más nem látok. A mi hova megy dolgot kifejtenéd?
-
honlaca
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
honlaca
csendes tag
válasz
honlaca
üzenetére
Ennek ellenére most a router mellett 48/19-et mérek, ami 10m-rel arrébb 25/20-ra esik vissza. Lehet, jogy csak a bekötés+72 órát kellett kivárni? Bár ennél kicsit gyorsabb vezeték nélküli sebességben reménykedtem.
Mekkora láma vagyok, az asztali gépre tettem fel a progit

Mindjárt nézem notin -
honlaca
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Azt mondja: No Wi-Fi Devices Connected
-
-
honlaca
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
honlaca
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hálózatokban nem igazán vagyok otthon. Hogyan csináljak ilyen inSSIDer képet? Mi a tartalma ennek?
240 nem fog kelleni, 3 hónap múlva lemondom, ha lejár az akció, a 120 bőven elég. Tudom, hogy Wifi-n ez nem feltétlenül lesz meg, nekem 50 is elég lenne, nade 0,1?!
-
válasz
honlaca
üzenetére
Ez inkább már router-es gond, jó lenne látni egy inSSIDer képet a helyi viszonyokról, utána többet lehet mondani de sokan panaszkodnak az eszköznek a wifi teljesítményére.
Egyik megoldás lehet, hogy egy külső router-t használsz. A jelenlegiddel a 240-es net nem fog menni de a 120-st simán vinni fogja. -
honlaca
csendes tag
Sziasztok!
2 napja váltottam korábbi Telekom előfizetésről UPC TrioL-re. Eddig minden szép és jó, egy dolgot kivéve: a Wifi-t. A gép vezetéken megy a Technicolor 7200-be, ezenkívül van egy WD TV Live Streaming és egy laptop (Sony Waio VPCEH2C1E) Wifi-n. Speedtest-en mérve asztali gép ok: 6-9 ping, 190-200 Mbps le, 19-20 fel (3 hónapig 240-es csomag van). Mediaplayert még nem is próbáltam, de a laptop siralmas: 40-50 ping, 0,15!!! Mbps körüli le bármelyik szerveren, 1 fel. Tudom, hogy ezek a sebességmérő oldalak nem igazán megbízhatóak, de bármilyen oldal betöltése a laptopon lassú, eddig (Telekomnál hasított a Wifi is, igaz, hogy csak 5Mbps volt) ilyen nem volt. Mindezt egy méterre a modemtől mértem. Router N-es, Laptop N-es.Állapot fel:
Adó száma Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 7 Zárolva 45000000 64QAM 5120000 ATDMA 40.8
2 6 Zárolva 37200000 64QAM 5120000 ATDMA 41.8
3 8 Zárolva 52400000 64QAM 5120000 ATDMA 41.5
4 9 Zárolva 59800000 64QAM 5120000 ATDMA 42.0Állapot le:
Vevő száma Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Jel-zaj arány Teljesítmény
1 24 Zárolva 458000000 256QAM 6952000 38.3 5.1
2 9 Zárolva 402000000 256QAM 6952000 38.0 4.2
3 10 Zárolva 410000000 256QAM 6952000 38.2 4.6
4 11 Zárolva 418000000 256QAM 6952000 38.3 4.7
5 12 Zárolva 426000000 256QAM 6952000 38.6 5.3
6 21 Zárolva 434000000 256QAM 6952000 38.2 4.9
7 22 Zárolva 442000000 256QAM 6952000 38.2 5.0
8 23 Zárolva 450000000 256QAM 6952000 38.2 5.0Ha kell az osztókról kép, csinálok, de mivel az asztali gépen a sebesség rendben, annak gondolom a Wifi-hez nem sok köze van.
Kell esetleg a modem admin menüben a vezeték nélküli beállításokon módosítani?
Bezavarhat valami 2,4-en és próbáljam 5-ön?
Eddig egy Linksys E2000-et használtam Wifi-re, esetleg tiltsam le a Wifi-t a Technicoloron és tegyem vissza ezt?
Valami ötlet?Előre is köszi a válaszokat.
-
wallace
tag
válasz
khorvat
üzenetére
Az utolsó mondatodban a kulcs, ha bírja a hálózat, ugyanis nekem még nem emelték, de amióta elkezdték emelni a jónépnek, sokkal bizonytalanabb lett a szolgáltatás, rengeteg apró kihagyás, szar ping-ek pár percig, stb.. Nekem úgy tűnik hogy túlvállalták magukat, vagy a műszaki osztály nem adott hiteles infót a marketingnek vagy a salesnek
Tróger brigád, ez van 
-
khorvat
senior tag
válasz
wallace
üzenetére
Csomagban van még kisebb is 20+ FP üzleti internet is, de ha csak neted van akkor egy telefont érdemes elereszteni rájuk és megmondják van-e mire várnod, itt főleg a lakossági net terén van sok tapasztalat, tény ott voltak emelések, ezalapján azt mondanám üzleti csomagokra is jó eséllyellesznek, főleg ha bírja is a hálózat!
-
Grawens
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tróger ez a szolgáltató

Anno mikor kivezették a 120-astól alacsonyabb csomagokat pl. 60-ból 50 lett stb. a 60-asokat áttették a 120-as csombia és így tovább. Most ismét eljátszották bár nem ekkora mértékben, de a 120-asok megint megszopták a harcifa*zt.
-
wallace
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
öööö, business fiber-ben a 30-as volt a legkisebb csomag idén májusban, most pedig az 50-es a legkisebb
-
wallace
tag
Sziasztok,
Van itt olyan valaki akinek business fiber power-je van és már emelték a sávszélességét? Vagy üzleti (tehát minimum 2x áron adott) csomagok esetén nem lesz sávszél emelés? Nekem egy 30-as business csomagom van és főleg az uplink miatt nem bánnám, ha feldobnának az 50-esbe... -
TeeJay
félisten
mióta frissítették a Cisco EPC2203 modemek FW-jét azóta nem lehet bemenni az admin felületre és nem lehet már látni melyik DS/US sávon van a modem.
valaki nem jött rá azóta hogy melyik menüponton érhető ez el?a "http://192.168.100.1/gscan.asp" az megy szerencsére csak jó lenne látni a vételi adatokat

amúgy nem tudom mit frissítettek rajta de már nem scientific atlanta a menü felül hanem cisco -
ReJim
őstag
Sziasztok!
A mai napig egy fiber power 60-as volt használatban egy Cisco EPC3212 modemmel. A belső hálózaton megosztva egy Mikrotik routerrel.

Mivel ez az előfizetés a hónap végén megszűnik, így pár napja rendelve lett egy Új előfizetés (Fiber Power 60, + 3hónapig +60mbps. (nem a család nevén volt az előző előfizetés)
Rendeléskor nem lehetett kivenni a rendelésből az "Ingyenes wifi opció"-t. Így már sejtettem, hogy amikor megkapom ma a csomagot, nem a megszokott modemet fogják adni.
Ezzel nem is lenne gondom, csak a beállított, megbízható, jól menedzselhető mikrotik routeremet nem szeretném egy kínai teknokolra cserélni, ami állandóan azt hiszi hogy be vagyok jelentkezve.
Így arra jutottam, hogy csak 1 portját használom ami megy a megszokott router wan portjára.
(wifi pedig letiltva, mivel rack szekrény környékén nem szertnék netezni, mindenhol máshol meg van külön wifi)
Kicseréltem a modemet a Technicolor TC7200 csodára. Beállítottam és mértem. (A laptop közvetlen a technicolorra dugva)
Ezután ráköttem a modemre a meglévő routerem.
A kérdésem az volna, hogy mi lehet az oka az ekkora különbségnek? Ennyit lassítana az internet sebességen az, hogy a modembe épített routeren kívül egy másik router van a hálózaton?
-
AndrewTdi
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
volt kint UPC kolléga, aszonta most lejebb tekerte kint az oszlopon az erősítőt, hogy "hagy hüljön".

Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)