Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
termeszetesen probaltam mas geprol / router nelkul is, de ugyan ez volt a helyzet, amugy a problema leginkabb az esti orakra jellemzo, de akkor igencsak sulyos,
itt egy kep a csrol pl este 7kor KLIKK
lathato az igen magas ping illetve a net_graph (alul a zold csik) zajossaga mely egyertelmuen mutatja hogy valami nincs rendbenitt egy kep hajnali 2kor KLIKK
nah igy kellene kineznie, otthon tfossal nonstop 24 oraban egy darab zorej nincs a net_graphban, ez a pingeken is latsziksebessegmeresekkel ugyan ez a helyzet, ejjelente/hajnalban mindig csontra a maxokat kapom, reggel 30/3, elotte ugye 15/1.5- volt mert nemreg emeltek, estenkent pedig soha nem erem el a maxot, de mint azt az abra is szemlelteti gyakran a garantaltat sem
mindenki azt monja szar a upc halozata, most mar elhiszem, nemtudom ezen infok fenyeben jogosan bonthatnam e fel a szerzodest, ugy erzem igen, termeszetesen csak akkor amennyiben nem kerul orvoslasra a problema
de mint mar korabban emlitettem egszer mar felhivtam a figyelmuket a helyzetre, de elmondasuk szerint minden rendben van, de azert elkertek a szamom hogy majd visszahiv a technikus, azota is hiv...
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest