- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezek a 2x fok sztem se tűnik reálisnak (pl 35-45 az már igen reális...)
''A biosban valós állapotban megy a proci (idle és terhelt között van valahol), viszont ha terhelve tényleg 70 fok lenne az már sok.''
Egyébként az a 70 fok lehetetlen sztem mert, mindig ennyit ír ki (ha terhelem, ha nem...)
ekkor dőlne a meleg (kb. 35-45 fok köre tippelem)
BIOSnak se hiszek akárhány hány MHz-n megy mindig 35-37 fok
?Ezek szerint teljesen bedöglöttek az alaplapi ''hőmérők''?
Egyébként ha tényleg 70 fok lenne akkor a lap automatikusan leállna sztem... -
D@ni88
addikt
biztos hülynek tartasz, de ha én vmi alkatrészt veszek, sztem újonnan megvenni, mert ha húzom, elszáll akkor ki tudom magyarázni magam, múltkor ez volt a táppal is... mondtam h tönkre ment, közbe meg valahogy elkapta a venti a vezetéket, az meg persze h megállt, és leégett a táp, a csávóka meg kicserélte kapásból
szval nekem megéri inkánb új cuccot venni (vagy 3x kibeszéltem magam, és mindent gariztatott)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
D@ni88
addikt
17 886 Intel Celeron 2800/533 478 D335
20 658 Intel Celeron 3000/533 478 D345
30 162 Intel P-4 2400/533 478 1MB BOX
33 726 Intel P-4 2800/533 478 1MB BOX
44 814 Intel P-4 3000/800 478 1MB
Na ezek vannak amik valamennyire elfogadható procik.. hát azért a 2,4ghz is ott van szépen az árban...
de tényleg, mi a különbség a BOX és a sima között? mert havernál a Box-os megy 35fok idle, 45fok terhelve, szval a hőmérséklet nem gátolja a tuningot... -
D@ni88
addikt
én is tudom h 533FSB, csak hát te írtál neki h vegye fel 800ra
szegény gyerek ha megette
Nekem most 2533as celeron van ami 3,4GHZen stabilan megy, node mostanában történnek érdekes dolgok... msn, és winamp futtatása közben felmegy 50C fölé, ami persze nem tetszik... (igaz az msn teli van mozgóképekkel meg mindennel, de akkor is, régen nem csinált ilyet..)
akkor néha win alatt is megfagy kb 3másodpercre, majd újra jó, hiába veszem vissza a tuningot alapra, akkor is ezt csinálja...
sztem az a proci is vinné a 160-170fsb-t és akkor még a ram időzítésekkel is tudnék játszani... meg hát a proci magasabb órajel, meg az újjabbak nem annyira forrófejűek...
Nem tetszik h alapjáratban 43-45fok
j meg tényleg milyet vegyek? BOX-osat, vagy simát? -
D@ni88
addikt
hello mycso, nem akarok kötekedni, de a celeron prociknak 533 az alap... és úgy tudom azt nem érdemes feljebb állítani...
Ja és kinéztem magamnak egy 3GHZes celeron D-t (478)a 2,5ös helyett...
Erről mi a véleményetek? És nem tom h elég-e hozzá a 400as ram, szval megtudnátok mondani az fsb-t és a szorzót?
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest