- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Dzsiforsz #202 üzenetére
Hali, a procid nagyon gyenge ha meg is tudnád húzni akkor is elég "lassú" maradna.
A lapod sem a nagy tuningtudásáról híres...A 3 különböző ram szintén nem sok esélyt ad a tuningnak..
El is érkeztünk a VGA-hoz.
Ami szintén már nem egy mai darab, bár a 6600-os széria elég jól húzható mind memó mind gpu téren. (akár majdnem 6600gt szint <-- bár már ez sem egy sebességbajnok).A prostreet (legalábbis a demot látva) nem egy űber grafikájú játék, viszont fogja a gépet rendesen...
Szerintem ezzel a géppel alapon és tuningolva sincsen sok esély "normális" szaggatásmentes játékra.
-
-
mycso
veterán
válasz
JetiRulez #167 üzenetére
Jah értem, magyarán átrakja 133-ra az fsb-t.
Hát elméletileg ezt még bírnia kellene.
De megpróbálhatod a ''CPU external frequency'' -t emelni 5-10MHz-el aztán tesztelni, hogy stabil-e.
Esetleg ha már nem indul vagy instabil, akkor a ''vcore'' menün emelhetsz feszt a procinak, de csak nagyon keveset (+1 egységet) és folyamatosan figyeld a proci hőfokát.
Ja és nem lehet agp/pci frekit fixálni, így nem fogsz sokáig jutni a tuninggal, talán olyan 133FSB még elképzelhető.
Ja és még1, milyen ramjaid vannak????
333-400...??? -
mycso
veterán
válasz
JetiRulez #165 üzenetére
Leírnád pontosan ennek a menünek a nevét????
Nem a ''Performance mode''-ra gondolsz, mert más procituning lehetőség nemigen van a biosodban.
Felrobbanni egyébként nem fog a géped, ha feljebb állítod a procit --> max nem indul el, de ezért is kell lépésben emelni, nem egyből egy nagyobb értékre. -
mycso
veterán
válasz
#27070592 #127 üzenetére
Attól, hogy a biosod 3.2GHz-ig támoatja a procikat még felhúzhatod a benne lévő procit 4GHz-re is.
Ez csak annyit jelent, hogy ez a max legnagyobb órajelű proci, amit beletehetsz.
Azok a beállított tuninglehetőségek elég ratyik.
Inkább manuálisan tuningolj!!!!
PL. a ramod időzítésein simán szigoríthatnál.
Az, hogy az everest mit ír, /max 3600MHz/ nem kell figyelembe venni.
Nekem is van hasonló lapom /asus p4p800-e dx/ és ugyanilyen procim --> nálam 3.6GHz-et ment eddig max a gyári hűtőjével. -
mycso
veterán
Na rakok már én is képet: [link]
-
mycso
veterán
A P4 vásárlást, mint írtam is, használtan gondoltam, és csakis 800FSB-set!!!!
A BOX-os, azt jelenti, hogy dobozos, tehát kapsz hozzá egy dobozt, meg egy gyári intel hűtőt. -
mycso
veterán
Ja és ha teheted, inkább ne celeront vegyél, a 3G ára olyan 18-20 körül van újonnan.
Inkább vegyél használtan egy 2.6 vagy 2.8G-s HT-s P4-et.
De ha mégis celeron, akkor ne boxosat, mivel tuningolni akarsz /és gondolom nemakarsz megsüketülni/ veszel mellé párezerért egy f@sza hűtőt. -
mycso
veterán
Akkor olvasd el még 1x a #73 és #75. hsz-emet.
De kiszedem ide a lényeget:
A biosban, a dram beállítás felett, van valami olyasmi: N/B strap..., na ott állítgass
Az az n/b strap valami, nem az fsb-t állítja!!! -
mycso
veterán
Az az n/b strap valami, nem az fsb-t állítja!!! /most néztem meg egy nw ->400fsb-s celeronnal/
Az FSB ugyanannyi, mit a 2.5-ösnél 133/533/, tehát a szorzója 22.5.
Tehát a 400-as ram, ugyanannyira elég, mint a mostani procihoz.
Viszont, ha tuningolgatni akarsz, akkor mindíg érdemesebb kisebb szorzójú procikka próbálkozni.
Ahogy, így észrevettem, általában a 2.4-es celeronD-k, elég jól húzhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest