- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Azota nem húztam. Ma költözök át, hétvégén rakok egy új rendszert, azt kicsit lehet, hogy meghúzom. Tényleg videokarit hogy tudok húzni. Még ehhez is butta vagyok. Amugy ha az fsb-t emelem, akkor az alatta levő ram szám is emelkedik. Gondolam az így normális. Elvileg 333 ramok, azt van a biosba ugyé beállítás, s ott két lehetőség van 266 + auto. Ha emelem az fsb-t akkor a ram mhz is emelkedik, szóval ezzel ne is foglalkozzak?
Rendeltem okos kék cuccokkat, azt ha megjönnek kicsit meghúzok mindent, mivel valszeg lesz 3-4 hűtő a házban. Ismered a nagy hőmérsékletet nálam.
Igaz amikor elkezdtem húzni nem emelkedett a proci, de szeritem tartós futtatás után megint 60 C fok fölé megy.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest