Hirdetés
- Netfone
- iPhone topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Azota nem húztam. Ma költözök át, hétvégén rakok egy új rendszert, azt kicsit lehet, hogy meghúzom. Tényleg videokarit hogy tudok húzni. Még ehhez is butta vagyok. Amugy ha az fsb-t emelem, akkor az alatta levő ram szám is emelkedik. Gondolam az így normális. Elvileg 333 ramok, azt van a biosba ugyé beállítás, s ott két lehetőség van 266 + auto. Ha emelem az fsb-t akkor a ram mhz is emelkedik, szóval ezzel ne is foglalkozzak?
Rendeltem okos kék cuccokkat, azt ha megjönnek kicsit meghúzok mindent, mivel valszeg lesz 3-4 hűtő a házban. Ismered a nagy hőmérsékletet nálam.
Igaz amikor elkezdtem húzni nem emelkedett a proci, de szeritem tartós futtatás után megint 60 C fok fölé megy.
Aktív témák
- Netfone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PH! Darts
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest