Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PengeeE
tag
Hy all!
Ahogy olvasgattam itt aztán jól ki elemeztétek ezt a ''kistigrist''.
Én is vettem egy 2.8-ast. (előtte 2.4-es P4 em volt) Érezhető volt a gyorsulás.. Mind a windowsban, mind a játékok alatt és végül de nem uccsó sorban a tesztprogik alatt. Én is megvok így elégedve mert röpke 18K ért vettem.(akkor épp eszembe se volt a csere de ennyi pénzért megérte kipróbálni).. Akinek nincs sok pénze(nagyon nincs!!) és ''használható''
gépet szeretne annak sztem érdemes ilyet venni. Viszont ha türelmes és jövögetne pénz akkor inkább ne ezt vegye meg... Annyire azért nem jó... De ennyi pénzért!!!(olyan ez mint a 6600)
Ez 1 vélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gépet szeretne annak sztem érdemes ilyet venni. Viszont ha türelmes és jövögetne pénz akkor inkább ne ezt vegye meg... Annyire azért nem jó... De ennyi pénzért!!!(olyan ez mint a 6600)