- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ezzel az új driverrel sem tudom aktiválni az AFMF-et Fallout 76-ban, továbbra is sárga felkiáltójel, státusz inaktív, de nincs magyarázat, hogy miért.
Közben egy oldalon írták, hogy ki kell kapcsolni mindenféle monitoringot. A steam átfedés volt engedélyezve, lelőttem. Most már kiírja, hogy nem kompatibilis a játék megjelenítési módjával (az amd overlay DX11-et mutat). A felkiáltójel felugró szövegében pedig, hogy próbáljam meg fullscreen-re tenni (azon van) és kikapcsolni a vsync-et (ki van kapcsolva mindenhonnan, játék conf fájlja/driver, van is térképen pl 800fps-em).vg: ez érdekes, mert nálam ezzel a verzióval is pár másodperc alatt ott van az ikonja.
-
vg
addikt
Tegnap játszottam banishers ghosts of new eden játékkal 4 órát, teljesen jó volt. Zökkenőmentesen ment. Ami nem tetszik ezekben az verziókban már elég rég, hogy marha lassan jelenik meg a rendszertálca ikon. Legalább 2 perc kell neki. Fogalmam nincs miért. A 2023.11-es verzió ikonja meg szinte azonnal megjelent, eddig mindig visszatértem erre.
-
-
westlake
félisten
Igen, mivel az a mainstream, abból pedig a 24.2.1-es a legújabb.
Egyébként az "előbb" linkelt verzióban is az összes aldriver még 2023-as. Eddig még csak egy olyan verzió volt, amiben 2024-ek voltak, egy január 18-ai csomag. Kíváncsi vagyok, hogy a 24.3.1-esben milyenek lesznek.
-
dEHOGYNINCS.
Ott a linken hogy hozzá tartozó dokumentáció. -
Pityu.
nagyúr
Figyelni szoktam aida64 ben a gpu hőmérsékletét gpu 50-53 fok gpu hotspot 54-55 néha 56 fok.Elméletileg 55 fok körül kapcsol be a ventilátor ha jól tudom sima gpu hőmérséklet lehet jó vagy a hotspot,mert a hotspot ezelőtt is 55 volt de pl most se kapcsol be a ventilátor.
-
M.T.
senior tag
Erdekes dolgot olvastam ma egyik FB csoprtba fagyások és kék halálok okára jött rá valaki asus alaplapoknál.
I have had alot of issues with my 7900xtx, bsod, hardcrashes and windows boot freeze. 23.5.2 drivers worked for some reason, but for me it has been a complete mess trying to figure it out, what the issue is, if its the gpu or something else.
So basically three weeks ago, I've solved the issue and if someone else have issues with their gpu and run an Asus motherboard. The solution for me was to go to bios and disable PCI Express Native Power Management. When enable it sets gpu to powersaving, which can cause instability, such as stuttering, fps drops, crashes and bsod.
Hope this helps someone with similar gpu issues using an Asus motherboard.
-
Hoffer
őstag
-
westlake
félisten
Bár az arc elég sokat foglalkozik AMD driverekkel, azzal láthatólag ő sincs tisztában, hogy egy adott verzióból több kiadás is létezhet, ahogy létezik is. Nem újdonság, az AMD ezt már több éve csinálja. Ismertebb oldalakon fel szoktak bukkanni ugyanúgy "buildX" megjelöléssel, ahogy én is jelölöm őket. Félreértés ne essék, én sem ezzel a tudással születtem, csak nyitott szemmel járok az internet adott bugyraiban. A videóban említett driver régebbi (06.14), mint a 23.5.2-esből a negyedik kiadás (06.23), sőt, még a harmadik kiadásnál is öregebb (06.21).
-
Kérdezd meg MS-t miért kell neki ennyire agresszíven tolni az Amd drivert. Többet árt vele mint használ.
Letilthatod, átmeneti megoldásként. (driver frissítést, nem a Windows frissítéseket - csoportházirendből)
Nvidiát érdekes, nem tolja ennyire.
Szerintem mint felhasználó kb hangyafasznyi beleszólásom sincsen hogy ezek mit csinálnak. -
westlake
félisten
Pedig ez sem újdonság. A múltban is előfordult már, hogy egy új driver nem került fel azonnal minden AMD-s oldalra. De nem értem az eredendő problémát. Én egy konkrét linket adtam, amin elérhető a driver. Az miért nem (volt) megfelelő, miért kezdtél el máshol nézelődni? Vagy esetleg valami rosszat feltételezel rólam? Bár rendelkeznék olyan tudással, hogy fel tudjam törni az amd.com-ot.
@Bib
Szerintem minden egyes alkalommal leírom, hogy nem csak a 7900-as szériával kompatibilis a driver. Nem véletlenül linkelek be egy listát, amin az összes kompatibilis azonosító látható. -
AtHoS
nagyúr
Akkor workaround a részedre:
Lapozz le a Knowledge Base részre, a Specifications szöveg fölött lesz egy See Additional KB Articles link, ezt szépen "megkattintod", majd pipa a Release Notes elé és a keresőmezőbe beírod, hogy 23.1.2, ütsz egy entert, majd megnyitod az első találatot és megkapod ugyanazt az oldalt, amit westlake belinkelt, hogy megspórolja másoknak ezt az eljárást.
-
TIT
veterán
Sehol nem írták,hogy a driver hazavágja a karit,6600 van a fiamnak,köszöni szépen semmi baja,legújabb driver.
Amd-t eddig is szídták az nv-sek,ezután is fogják,az nem zavarja őket,hogy az nv driver vágta haza az nv karikat.
Drága? Az nv 40-el drágább indokolatlanul.
6600 már van 114-ért,fél éve 160 volt,az nem olyan drága már,de 2013-hoz képest drága lenne 80-ért is. -
-
westlake
félisten
Teória, nem bizonyított. Érdekesnek érdekes, de biztos vagyok benne, hogy a világon nem ~40 RX 6xxx tulajdonos használta/használja a kártyáját a 22.1.2-es verzióval. Se a 6000-es széria nem új, se a 22.1.2-es driver. A GPU "felrobbanni" szerintem csak túlfeszültségtől tud, vagy pedig zárlattól. Mindkettő egy "azonnali" dolog, nem pedig egy folyamat eredménye. Nem olyan, mint amikor az ékszíj elkopik, majd a végén elszakad. Ha ezt a driver csinálta volna, akkor nem kellett volna hozzá ennyi idő. És csak magamat tudom ismételni: nem ~40 kártyáról lenne szó.
-
M.T.
senior tag
Akkor megválaszolom a saját kérdésem, csináltam clean instalt iso bol és 1 -esével tettem fel a programokat és teszteltem kikapcsol e a képernyő. A megoldás a Razer Synapse 2.21 es verzió okozta a bajt és hát szívás de az orb weaver chroma -t ami nekem van csak ez a progi támogatja a synapse 3 már nem...
-
M.T.
senior tag
Remélem nem kiabálom el, de úgy latszik majdnem 1 év után megvan a hiba oka...
A DP kábel ami a monitoromhoz jött nem a legjobb, illetve lehet nem is eredeti samsung ugyanis a kábelt utólag küldte az előző tulaj.
Szóval a monitor menüjében átkapcsoltam a displayport verziót 1.2 rol 1.1 re és úgy néz ki megszűnt a hiba. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest