- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sklopp #29733 üzenetére
Látom érted TE is mi van odaírva és nem a fordítottját ( without DisplayPort )
igen , DP nélkül . Nem kell DP , nélküle is megy Laccy haveromnak 2db fullHD 23" ACER monitor és HDMI -n pedig egy Samsung FHD TV ! lóg - mind 1080p felbontásban !
Az ujabb 3xx karik meg már tökmindegy alapon lekezelnek bármilyen felbontással rendelkező 3 vagy többmonitoros rendszertKATT
Te értelmi
Belenéztem gyorsan miért veszekszel ...
de - nem látom okát a problémádnak , mert :Adott a helyes öszeállítás használata ! Ott van szépen leírva ... de ismeretlen ismerősök jól megmondták és vetettek vele egy DP to HDMI/DVI aktív átalakítót elég jó áron - tök feleslegesen !
Bocs de hol szerepel az hogy TE vetettél akármit is
Amúgy valóban elég sok az üres találgató hsz -ed
de én nem vagyok vevő vitázni senkivel , főleg ha értelmezési problémákkal küzd valaki .
-
-
-
Norman M249
tag
válasz
sklopp #14510 üzenetére
Lehet ,hogy valami egyedi gond,mert akárhogy kerestem a googleval semmi érdemlegeset nem dobott.
Elvileg total egyforma a két DVI + van rajta egy szem Tv out és ennyi.
A moncsi az analog d-sub bemenetes ami átalakitóval csatlakozik, aimt ki is cseréltem egy másikra de ua a probléma.
amit nem értek,hogy 10.4 ig nem csinálta majd a bf2 ben elkezdett hibázni,hatalmas fekete pacák jelentek meg,aztán jött a képelcsúszás majd a sötétség....Ő lenne a delikvens!
Ui: felraktam a 10.4-et de nincs kép csak a 2. csatin keresztül.
-
Norman M249
tag
válasz
sklopp #14500 üzenetére
Hali! Próba karit nem sikerült még szerezni,de történt egy kis érdekesség : elöször elkezdett villogni az opsys betöltés után az eleve elcsúszott kép mielött korrigálhattam volna a katába, majd teljesen elszállt a kép,a monitor ugyan zölden világit mintha kapna jelet, viszont ,ha átrakom a másik DVI csatira akkor egyszeriben minden rendben,van kép és nem is csúszik el. Na ez nem normális.......
-
Norman M249
tag
-
-
honda23
aktív tag
válasz
sklopp #11169 üzenetére
Csak a Control Catalyst Centerhez kell, a Display Driverhez tudtommal nem, én csak azt raktam fel.
Viszont már előtte felraktama net.framework-öket...
7 éve csak ATI kártyám volt, életemben nem találkoztam ezzel a hibával.
Mindegy, 10.9 most felment hibával, de a kártya tökéletesen működik 2dben eddig.
Majd kipróbálom játékok alatt is. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sklopp #10957 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, amit a játék készítőjének is fel lehetne tenni, sőt. Sok OpenGL-es játék fut a 10.5 után is, nyilván nem lehetetlen megoldani, hogy ne fagyjon ki a program a kiterjesztések ellenőrzésénél. Az világos, hogy az OpenGL fejlődik, és egyre több kiterjesztés lesz.
Egyébként a problémát nyilván meg fogja oldani a driveres csapat. Az NV-nél is megoldották, amikor ők estek ebbe a hibába (ami nyilván nem az ő hibájuk, hanem a program fejlesztőjéé), igaz, hogy majd egy évig tartott, de van megoldás. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sklopp #10954 üzenetére
Az OpenGL-es játékok többsége nem kezel sok kiterjesztést. A 10.5 óta az a baj, hogy a driver OpenGL 4 kompatibilis, és az már olyan sok kiterjesztést jelent, amibe belefagy a program indítója. Át kell írni a programot, vagy bele kell másolni a játék mappájába a 10.4-es driver OpenGL állományát, így nem a globális, hanem a főkönyvtárban lévő állomány kiterjesztéseit ellenőrzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest