Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Jó, akkor maradj nyilvánosban. Idézek az idézetedből "lényegében" (tehát nem a szemükbe vágva, ennél nyilván tapintatosabbnak szeretnél látszani). Vagy ferdítesz, vagy nem érted a szó jelentését, esetleg szavakat hagysz ki olvasás közben, van ilyen. Nem én vagyok az egyetlen, aki azt értette a szavaidra, amit azok jelentettek.
Nem határozhatod meg, ki hogyan érti a célzásaidat. Tudom, hogy vannak, akik lehülyézésnek veszik. Engem ugyan nem zavarna, ha igazad lenne (még lehet, komolyan is gondolod, hogy te aztán végképp nem vádoltál senkit csökkent értelmi képességgel), ahogy máskor is elismertem, amikor az volt, ill. a nézőpontjaink nem egyeztek. Mielőtt kérdeznéd: hogy az AvP valami védelmi hibája volt a konfigomon 10.3+ meghajtók DX11 kilépése, vagy hogy C hibának csak szigorúan a C hibákat vegyük, az AMD-ét ne. És ezt nem tartom megalázkodásnak, mert egy vitában elfogadni a másik szempontját a megértés jele, nem a behódolásé; sosem érdekelt, hogy erőből letromfoljak valakit. Egyébként szerintem már mindenki bőven érti, hogy melyikünk mit gondol a szavaidról, és vsz. unják is, ezért javasoltam a privát diskurzust. Én csak amiatt szóltam, hogy így érthetőek a szavaid, nekem aztán végképp mindegy, hogy ezt ki minek veszi, és mit gondol rólad.
Tényleg befejeztem.
ON: Igen, ezt értem, de lényegében akkor az AMD magas fogyasztásra és melegedésre kényszeríti az ATI kártyák használóit (amivel nem feltétlenül nyernek vásárlókat, de ez legyen az ő bajuk). Tudom, nem kötelező a tuning, ne is mondd.
De miképp lehet, hogy ATT-szal semmiféle ilyen probléma nem merül fel? Mielőtt ebből is félreértés lenne (és nem rád értve: félremagyarázás), az érdekelne, hogy azt a stabilitást miért nem tudja az AMD gyárilag biztosítani a Control Centerben, hiszen az ATI meghajtó ugyanaz a két progi alatt. Pusztán ennyivel jobb lenne a több hónapos lemaradásban lévő ATT órajel-vezérlése?
superecneB: Dehogynem. Bocs, hogy nem írom ide, de már megszóltak miatta, hogy offolok, mintha ez nem a Catalyst driverhez lenne köthető. A cikk topicjában szívesen segítünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest