- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
válasz
Basmacskin #25 üzenetére
Nem a driverrel volt a baj, hanem a catalyst control centerrel.
-
Viktor77
titán
válasz
Basmacskin #20 üzenetére
Megint jössz a hülyeségeddel. Ha az általad leírt módszerrel telepítette volna a drivert, akkor is megszopta volna.
-
válasz
Basmacskin #20 üzenetére
És szerinted mi egyszerűbb? Elindítani egy exe file-t, vagy kitömöríteni, majd az abban található cab-okat is kitömöríteni, majd a hardver kezelőben megtalálni a hw-t, és mindezt egy laikusként végigcsinálva?
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz
Basmacskin #11 üzenetére
Kár, hogy ez manapság már nem így működik.
-
al_age
senior tag
válasz
Ürgülfütty #1 üzenetére
ugyanez volt nálam is.
leszedtem a 9600xt driverét, majd gépben kicseréltem a 9800pro-ra és ugyanez volt a gond.
kínlódtam vele sokat de meglett a megoldás.
lényeg: semmilyen driver ne legyen fent.
az én esetemben az volt a gond, hogy használtam egy registry first aid nevű progit, ami a regisztrációs adatbázisból szedi ki a felesleges dolgokat, de amiket kiszed el is ment egy backup .reg file-ba.
na ezt a fájlt kellett visszatenni a registrybe és utánna leszedni a maradék drivert.
miután megtörtént következő restart után gond nélkül ment a telepítés.
tanulság:
ez a progi (registry first aid) olyan dolgot is kiszedett a regisztrációs adatbázisból, amiről csak ő gondolta úgy, hogy felesleges. -
Basmacskin
aktív tag
az emberek már azt is elfelejtik, hogyan kell drivert telepíteni...
eszközkezelő, driver frissítése, kijelölés listából, saját lemez, enter. -
Viktor77
titán
Ezért mondom mindig, hogy Omega driver. Több opció van benne, ráadásul a .NET sem kell hozzá.
-
Flashy
veterán
nem is tudom mi lenne a fórummal ha mindenki elolvasná a weboldalakon azt a pár soros szöveget amiben leírják hogy .net framework kell az egyik fajta catalysthez...
-
mateo
csendes tag
A .net framework valami izé ami kell a catalystnek. Biztos van valami dolog benne ami fontos nem vágom mi az. Mióta fenn van nem cimpog acatalyst. Egyébként az infót én az Ati honlapjáról vettem: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic&prod=productsXPdriver&submit.x=8&submit.y=6
M -
Ürgülfütty
tag
A windowst nem akarnám újratelepíteni ezért...
-
Ürgülfütty
tag
Az SP2 már fent van. A.net frameworkot nem ismerem...mi az?
-
mateo
csendes tag
válasz
Ürgülfütty #1 üzenetére
Próbáld ki hogy felrakod a .net framewokot meg egy SP2 sem árt. Ez kell a Catalystnak me ha nem akkor a jol ismert cli.exe failed hiba fog megjelenni.
Egy misét megér -
válasz
Ürgülfütty #1 üzenetére
régebbi driver? win reinstall
-
Ürgülfütty
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem...A következő történt: elkezdtem telepíteni az új Catalyst drivert, azonban ez nem várt eredménnyel járt. A driver nem hajlandó telepüni, pedig előtte minden korábbi ATi illetszőprogramot eltávolítottam a gépről. A telepítés közben egy hibaüzenet kíséretében leáll ( A telepítés nem sikerült, próbálja meg telepíteni a standard VGA stb...). Már mindent megpróbáltam, eltávolítottam a VGA-t, majd reboot, felismertettem a géppel, de az illesztőprogramot nem hajlandó felrakni. Itt is hibaüzi jelenik meg ( Hiba történt a program telepítése közben. Nem találja a megfelelő file-t stb. ).
Most már kezdek kicsit ideges lenni...A kártyát és ezzel sok minden mást, most nem tudok használni a gépen, pedig fontos lenne.
A kártya: Radeon 9600Pro/128Mbyte ram
Oprendszer: Win XP
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MÁV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest