- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
skorpio6369
tag
válasz
pellesmartin #7358 üzenetére
hali!
Mit kell beállitani, mert az enyém nagyon lassu -
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7369 üzenetére
Bázis terveket itt találsz, attól függően, hogy mennyi lvl a TH -d.
[link]
A HBM miatt (bal oldalon a sárkányos ablak) érdemes a tornyokat, hero base-t húzni. Ha megtámadnak, amikor nem vagy online, azt úgysem tudod kivédeni, de annak nincs is jelentősége, még.
Gyúrj erősen az Imothepedre, a többit hanyagold, én 40 fölé nem is vinnék zöld-kék hőst. Dungeonba gyűjtögesd a shardot, mert az egyik legjobb kari 2200 shardért megvehető, a Thunder God.
Mást ne is vegyél onnan. Szintén baloldalon a 2 kapu között van egy hirdetőtábla szerűség. Aktiváld, ha még nem tetted meg. 7-es TH kell hozzá. Itt találod a küldetéseket, amit érdemes mindig megcsinálni, mindet. Sok jó dolgot adhat, HB, shard, kék-lila smile, gem, mana-gold, és a lényeg exp-könyvek. Ha kész vagy minddel, 8óra múlva újból csinálhatod, azaz akár napi 3x. -
Atesz1998
csendes tag
válasz
pellesmartin #7335 üzenetére
én most vlad-ra várok mert a PD megvan már lvl 140 6/9
-
Mike
veterán
válasz
pellesmartin #7294 üzenetére
Gratulálok, hogy elpörgetettetek vele 5k gemet, ezért
Ő játszik, vagy ti?
Miért nem lehetett ráhagyni?
Nem lehettt volna azt tanácsolni, várjon meg egy 2k-s eventet?(#7295) Raphouse ÚjVálaszPrivát2015-03-03 18:19:11
"Nem értem hogy lehet 5000 gem egy accon amit nem is használnak ha jól tudom csak akkor kapsz frissités után ajándék gemet ha fennt voltál elözö nap."Akkor legközelebbi karbantartásnál olvasd el mit írnak. Aki regisztrált, mind kap
1 év alatt meg összejön ennyi, még több is
Kiskarmon 6k gem volt, akár elhiszed, akár nem -
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7296 üzenetére
Imothep az jó kari, a shardból megvehető legjobb. Azért, hogy megnyugtassalak, kell hozza pár heti gyűjtögetés. Teljesen arra összpontosíts, a többibe ne ölj semmit, lehetőleg. Egyedül végig fogja csinálni a raideket. 21. napon megkapod a Druidát, 30.napon szinten kapsz valami legendet. Közbe meg úgyis gyűlik a gem, abból is bejöhet meg valami.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
pellesmartin #7289 üzenetére
Igen, pörgesd el mindet, hátha jön pár jó legend.
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
Szerintem érdemes annyit elpörgetni, hogy legalább 2, vagy 1 nagyon jó legend hős befusson.
Nagyon jó pl: Pumpkin Duke, Dracula, Cupid, Mikulás, Ork, a többi csak középszerű, és vagy megvehető shardból, vagy úgyis kipörög idővel. Nekem is több accountom van, mint már említették, én is azt csináltam, hogy ahol pörgött kezdésnek valami jó, azt vittem tovább. Megvan még a kezdeti account is, de a legjobb hősök azok, amit én vettem shardból, azaz 3 hónap alatt semmi értelmes nem lett.
Ne apózd nagyon el, mert pár 1000 gemből szinte 100% az esélyed, hogy jön valami, de ha csak 1-1 et pörgetsz, kevesebb az esély. Ha meg nem lesz semmi, és tetszik a játék, érdemes addig szórakozni az új accokkal, amíg nem jön valami értelmes. Nekem így jött egy Dracula, másikon egy Aries.
Nem beszélve arról, hogy 100x könnyebb a játék, ha van erős hősöd.Egyféle hősből egyszerre csak 1 lehet kint. Nem tehetsz ki 2 db Executionert.
A zöld-kék-lila bigyókat egyenlőre tartalékold a legendekre, a meglévőkre ne használd fel. -
Csillagkuty
tag
válasz
A taknyokat úgy tudod hősökbe olvasztani, hogy rámész a hősre a Heroes Altarnál, amit fejleszteni akarsz, kiválasztod azt, hogy Consume, azon belül pedig a Consume heroes. Katt a takonyra és Consume gomb. Így a hős skilljét lehet erősíteni. Minél magasabb, annál jobb. De javaslom, lila, azaz legendás hősök skilljét növeld majd vele, a kékeket úgyis lecseréled, amint jönnek a legendek.
-
Depression
veterán
válasz
Pörgesd el gyorsan, és ha nem kapsz valami ritka legendet (mikulás, vlad, pumpkin duke, aries, ilyesmi), dobd is azt az acc-ot, kezdj újat.
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7277 üzenetére
Pellesmartin hogy boldogulsz? Elpörgetted az 5k gemet? Lett belőle valami jó legend hős?
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7281 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=Ij7abAbUN88&list=PLDbZcwBrsacS1YsRWEtbaaT1Wjvf3c83k&index=21
Ezeket nézegesd
-
e=mc²
őstag
válasz
pellesmartin #7281 üzenetére
Ezt szoktak takonynak nevezni, nem igazi hos, hanem be tudod olvasztani egy adott heroba a skilljet novelni.
Javaslom tenyleg kezdj el inkabb olvasni wikit, hogy tisztaban legyel az alapokkal.
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7279 üzenetére
Nem lehet irányítani, max oda teszed le, amit először támadni akarsz. Kívülről csak annyi lehetőséged van belenyúlni a csatába, ha már letetted a hőseidet, hogy Relic Hall-ba vannak varázslatok, azokat tudod TE, a megfelelő időbe elnyomni. Pl: HP töltés, tűzeső, ezen a szinten.
Milyen hőst pörgettél? Mi a neve? -
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7277 üzenetére
Most még hamar fejlődnek, később majd küldibe kapsz exp könyveket, azzal is lehet húzni. Ha eléred a 20 lvl-t, szintet kell vele lépned, mert nem fejlődik addig tovább. Hero oltar, UPGRADE gomb, kell hozzá dungeonba szerzett "tűz", gold, és HB, ami most 17k van neked (mázlista) de hamar elfogy!
-
Mike
veterán
válasz
pellesmartin #7273 üzenetére
Azért mondtam a hero base-eket
anélkül nincsenek hőseid, csak a fiókbankitezsed a hero bas-eket, majd rányomsz, és teszel rá hőst
-
Mike
veterán
válasz
pellesmartin #7270 üzenetére
látom hogy van 8 dolog, amit nem építettél meg, ezek között lesz hero base is (5 db)
azokat is rakd le, azokra tudsz hőst kitenni, velük tudsz csinálni bármit
dungeonba menni, máshoz fosztogatnia falon és a diszitésen kivül mindent tegyél ki mert kell
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7267 üzenetére
És tényleg!
De, a HB-ból ítélve, valaki ezt az accot egyszer elkezdte, és sorra jött rá az ajándék gem. Ha jól tudom karácsonykor is 3000 kapott mindenki, és ezt minden addig létező account megkapja.
Mielőtt örülsz, nézd meg milyen e-mail címhez van rendelve, a lényeg, hogy a tiéd legyen, mert a későbbiekben baj lehet belőle, pl új telefonra nem viheted át.
Ha minden oké, akkor ezzel meg is alapozhatod a CC-s pályafutásodat (garantálom megfogod szeretni, sőt, sajnos függővé is tehet) Ennyi gemet sokan fél év alatt sem szednek össze, kivéve ha vesznek persze sok-sok ezert ft-ért. Sok sikert! Addig is nézz Keeper videókat!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLDbZcwBrsacS1YsRWEtbaaT1Wjvf3c83k -
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7260 üzenetére
Valamit nagyon elnézhettél. Gem-eket nem osztogatnak csak úgy, ingyen, főleg ennyit. Ez több mint 10 ezer ft érték. Mi örülünk ha pár naponta összejön 150, egy pörgetésnyi gem.
-
Mike
veterán
válasz
pellesmartin #7255 üzenetére
mennyi rószaszin gemed van? ott van a jobb felső sarokban
na azokból tudsz új hőst - úgy hívjuk - pörgetni - egy épületben aminek heroes altar a neveott van olyan hogy hire with gem, with HB, with shards
itt ráböksz a gemesre, 150 vagy 450, és reménykedsz benne, hogy szerencséd leszmost még a kék hősök is érnek valamit, de igazából amire hajts az a lila, a legend hősök
ez a lényeg ebben a játékban
őket kell fejlesztgetnimeg az épületeket is ha van rá miből
érdemes elolvasgatni a castle slah wiki oldalát, minden fontos infót megtalálsz ott
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
pellesmartin #7251 üzenetére
A hősökkel támadj, ne a troopokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- IPhone 13 Pro 128GB zöld 100% hibátlan új 100% akku!
- Fehér S22+ 8/128GB szép állapotban
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest