- uleFone Power
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Elképzelhető, hogy bemozdult, csak gyanús volt, hogy majd mindegyik kép életlen lett. Persze a legtöbbnél manuállal igyekeztem élességet állítani, úgyhogy biztos az eltekerintett dioptria volt a ludas.
Miért van az, illetve hogy lehet orvosolni, hogy amikor IntranView-val nézegetem a fotókat, és egyiket-másikat amelyek vertikálisan lettek fényképezve, horizontálissá varázsoljam anélkül, hogy a kép mérete megváltozzon?
1152*1728 az eredeti és az ''állóként'' újramentett változat is, 72 dpi mellett, a két kép mérete mégis különbözik. Az eredeti 1 023 810 byte, míg az elforgetott, és ugyanilyen paraméterekkel elmentett kép mindössze 311 253 byte. JPG formátum mindkettő...
Tulajdonképpen az eredeti minőséget szeretném megőrizni a fotóimon, de nem tudom elképzelni, hogy harmadakkora képméretnél, a mentés után ez a vágyam teljesül is.
Van olyan beállítás esetleg az IView-ban, hogy nézegetés közben automatikusan horizontálisra forgatja az összes képet? Ebben az esetben értelmét veszítené, hogy újramentsem a fotókat.
Bocsi, ha hosszú voltam, remélem, más is érti rajtam kívül, amit most leírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest