- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ahogy nézem, vannak itt nagyobb bajok is...
Úgy tűnik, hogy a készítők nem tudnak felhagyni a szokásaiktól! Néhány napja láttam egy stream-et a játékról, amiben éppen Domination futott és bizony a régebbi játékosok ott egyből felismerhetik a COD1 egy újra gondolt változatát! Annyiban új, hogy a grafikán javítottak, az átjárók, fedezékek pontosan ugyanott vannak és most nem II. Világháborús katonák rohangálnak a kornak megfelelő fegyverzettel a pályán, hanem ezek a modern manuszok! Még a spawn pontok is ugyanott vannak. Kb. úgy néz ki az egész, mintha egy új texturapackot kapott volna ez a régi pálya! Talán még a nade-k is oda pottyannak, mint régen... A mostani nevét nem tudom, de régen ezt a pályát Neuville-néven ismerhette a játékos közösség...vagy ez eddig csak nekem tűnt fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest