- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTomi77
tag
válasz
Delerium #2263 üzenetére
Nekem a cowboy-os szezon nem tetszett, az nem tudom már melyik volt.
A challangek közül általában azokat csinálom meg ahol új fajta fegyvert vagy esetleg perket lehet kapni.
Rankedből az előző szezon nem tetszett, mert behozták az akimbo fennecet meg az NA45 öt. Mostani szezonba meg az nem tetszik, hogy behozták a mappokba a Rust és a Takeoff-t, a kedvenc pályáimra meg nagyon kevésszer rakott be. Meg most a matchmaking is érdekes lett. Két meccsnél többet nem enged egymás után nyerni. -
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #2251 üzenetére
Igen az volt, de azért vehették ki, mert túl erős lett volna. Gondolj bele egy sniper + AR vagy SMG kombóra. Sniper közelharcban sokkal nehezebben használható, így marad a pisztoly. Viszont ha AR vagy SMG-re át tudott volna váltani az ember, akkor tényleg overkill lett volna. De ott a lehetőség, hogy felvedd az ellenfél fegyverét. Csak az mégsem olyan, főleg a gunsmith óta.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #1816 üzenetére
Őőő...
Végigjátszottam a Zork-ot de nem kaptam ilyet hogy overachiever...
Egyébként fantasztikus volt, nagyon érdekes volt, néha azért frusztráló mert eleinte sokszor lopott tőlem a tolvaj. Néha elakadtam, akkor interneten néztem utána hogyan kell tovább menni. De aztán sikerült az összes kincset összegyűjteni... Most valamilyen fura helyen vagyok ahonnan semerre sem tudok menni csak nyugatra de ha beirom hogy go west akkor újratölti az oldalt és nem történik semmi.Ezt adta az Escaped from Zork:
Gondolom majd később megnyilik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #1679 üzenetére
Szép kollekció!
Én most a platina SMG skint tervezem megcsinálni, de hjaj mennyi "meló"' lesz az
Shipment 10v10 pedig most egyenlőre a kedvenc játékmódom lett, nagyon pörgős, egy dolog amit sajnálok, hogy 2-2 igazi játékos van általában a meccsben és a többi 8-8 mind bot
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
válasz
Delerium #1572 üzenetére
Igen, csapatban és ellenfélnél is előfordul, hogy kvázi láthatatlan a player, és csak a fegyvere látszódik. Na, ezek a legjobb frag-ek xd
Hasonló ehhez, mikor kapjátok a vtol-t, de te közben szedegetsz.
Ez a 10v10 egyébként nekem nagyon adja, óriási nagy aprításokat lehet csinálni.
Tudom, nem fogsz velem örülni, de egy meccsen 2 chopper + vtol ... jó buli =) Nuke-ot már ki se nyitom. -
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #1550 üzenetére
+1 Én is most a fegyvereket fejlesztem csak publicon. Nem két nap lesz az biztos, de nem akarok béna fegyverekkel menni rankeden. A KN44 lett eddig lvl 53 (max, Epic Eruption skin), a GKS-t még kell fejleszteni (Legendary, Tactical Unicorn, piszok jó fegyver már lvl. 36-on is, pontos és jó a sebzése), a Corditet és az ICR-t is kell még fejleszteni és ott van a DLQ, M16, QQ9, LK24 stb. Nem pár nap lesz, hanem hetek.
A Kilo Bolt is még gyenge pedig nagyszerű sniper lesz belőle, főleg ha meglesz a Tier 50 Lazarus.
-
D@niel
addikt
válasz
Delerium #1550 üzenetére
Vtol a tier-ek miatt jó.
Neked az a bajod, hogy scoretreak-ek miatt nehezebb megcsinálnod a fegyver skineket. Ez csak rajtad múlik. Ne hagyj frag-et nekik. Mi mást lehetne mondani?
Killhouse-on nincs vtol, cross-on mehet a longshot.
A gold skin pedig meló. Fél/1 nap ha jó vagy, és végig játszol. Senkinek nem hullik az ölébe, viszont ritkán fog szembe jönni. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #1550 üzenetére
48 óra játékidő lehet hogy kell hozzá de nem lehetetlen
Amit tudok javasolni ha nagyon most akarsz farmolni hogy rakd fel az AA scorestreaket, predator missilet és secondarynak a SMRS-t aztán lődd széjjel az idegesítő szarjaikat (no meg maradj épületben.)
Egyéb esetben én is csak azt tudom javasolni hogy rankedezz amíg le nem csillapodnak public meccsekben.
-
D@niel
addikt
válasz
Delerium #1548 üzenetére
Na, most már teljesen össze zavarod az embert. Eddig arról írtál, hogy publicon mindenki farmol, és hogy ez milyen gáz, holott te ugyanezt csinálod.
Két nap alatt publicon megszerzel mindent, ami kell, aztán mehet a ranked, valós játékosok ellen. Szinte mindenki ezt csinálja. -
D@niel
addikt
válasz
Delerium #1541 üzenetére
Hogyne, minél hamarabb meglegyenek a battle pass-os cuccok, főleg a karakterek.
Nincs ezzel semmi gond. Minek relax, tolni kell, az a játék. Sanszos, hogy te nem vagy jó helyen.
Rám is igaz amit írsz -mármint, a vtol része=). Már ki is csontoztam a bp-t, az első 30 tier még vasárnap meglett shipment-en, új cuccokkal akartam rankedelni.
Most hasonlót csinálok, csak rankeden, ma behúzom a legendary-t. Szét kell bombázni az egészet, a cod sosem a pötyögésről szólt.
Rankedet tolj, ott nincsenek botok. -
nitro16
senior tag
-
nitro16
senior tag
válasz
Delerium #1440 üzenetére
Ez sima multi, ott mindig tele van dobálva botokkal. Rankeden kell ilyet össze hozni, persze arra jó, hogy jöjjön az xp, meg személy szerint nekem amikor behozták ezt a capture the flag módot akkor már nagyon bejött. Azt nem értem ranked-ba miért nem lehet ilyeneket bele tenni? Mert az a 4 játékmód az kurva unalmas már.
Hát ezt, se láttam, hogy késni fog az update azért elmehetnek már a pic.....ba. Minden egyes k..... ranked/br szezon váltáskor késnek. Vicc ez az egész.
"de legalább ha már ennyit dolgoznak vele akkor nem lesz tele új bugokkal. Remélem."
Ne is reménykedj, ami hónapok óta van random hanghibák, hogy elmegy meccs közben, nekem volt, hogy rankednél matchenként elment, és mindig ki/be lépkedni a játékba, főleg úgy, hogy 6x megcsinálta ezt egymás után kibaszott dühítő. Laggok össze vissza, dsync és még lehetne sorolni.
Azt látom szarnak bele a hiba javításokba, nyomják ki a draw/láda hülyeségeiket és veszik az emberek mint a cukrot és jól van ez úgy. Most is mi volt, draw-ba megtudod venni a kn-t meg a karaktert ami már volt egyszer, meg elvileg a következőbe benne lesz az ak47 black/gold asszem ami volt már ládába és most draw-ba teszik bele....
-
-
nitro16
senior tag
válasz
Delerium #1409 üzenetére
Tudom, hogy a razorback egy "átcímkézet pdw" de szerintem sokkal jobban visz annál...
Persze, hogy nem volt azért is írtam, hogy azért egyre több ingyenes tartalom is van... én azt szoktam mondani, hogy venni kell 3500 HUF-t egy 880CP-s pakkot és abból el lehet lőni 560 -at a battle passra utána meg azt a CP-t ki lehet farmolni belőle és akkor a többi hónapba meg "ingyen" van mindig a battle pass. És akkor még több tartalma lesz az embernek ennyit ki lehet bírni és legalább támogattam őket én is. Eddig 2x vettem 880CP-t most fogok majd venni megint mert drawba elpörgettem azt a keveset.
Legjobb lenne valami legend fegyo de míg van egy-kettő szerencsés ember aki 2-3 pörgetésből kinyitja mások meg 50 ezret elnyomnak rá, annyit meg én nem fogok elverni.
Ilyen ez, de kellenek azok a játékosok is akik veszik a sok cuccot mert annál jobban járunk mi is, illetve még akkor sokáig menni fog a game is... És igen, jól csinálják nem véletlenül jön be nekik a lové.
-
nitro16
senior tag
válasz
Delerium #1404 üzenetére
3 nap volt a ranked és 4 nap a br legend is.
Érdemes az elején nyomni amikor van xp boost. Ha nyertek és jól játszól + mvp vagy, nálam volt amikor dobálta a +160 xp-t egy match alatt. Nálam az a baj nincs kihívás benne, és kezdem megunni. Az ilyen challange fegyver (m4,hvk30,man o war, meg skin is ) 1-2 óra aztán már meg is van.
Már rég be kellet volna magasabb rangot vezetni mint a Legend, egyrészt legalább van amiért lehet hajtani, másrészt semmi presztízs értéke, mivel rengeteg olyan ember van ilyen rangban aki egyáltalán nem tud játszani.
-
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #1397 üzenetére
Így van a PDW jó választás. Nekem összejött az epic PDW ma úgyhogy nem veszem meg a Royal Crimson skint. Nekem a Type 25 tetszett így azt szereztem meg nemrég. Bár most a két legjobb fegyver a QQ9 (SMG és végre jó a Tier50 fegyver újra) és a KN44 (Eruption megvan) (AR) így azokat használom a legtöbbet. A HBRa3 is jó így érdemes gyúrni azoknak akik még nem rankedeztek eddig és nincs meg a Pro II szint.
-
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #1384 üzenetére
A fegyverek hangjai jobbak lettek, sokkal jobban tükrözik az eredeti hangját a fegyvereknek. Az M4-nek és a AK-47-nek is sokkal jobb lett a hangja, konkrétan a régiek szörnyűek voltak.
Viszont a karakterek hangjai tényleg rosszabbak lettek. Főleg ha meghal a karakter, az rohadt idegesítő. Viszont általánosan jó lett a S7, főleg hogy jobban érdekel a vadnyugat helyett a radioaktív ügynök. Az új CC9 is jó és lett közkívánatra Man-O-War és HBR fegyver.
Általánosan a fegyver skinek is jobbak, főleg a béna Bandit helyett.
Terentius: Pedig pont az AK117 amit könnyű irányítani. Próbáld ki a Man O Wart vagy az MSMC-t.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #1331 üzenetére
Cordite-ért farmolok mostanában, de nagyon szenvedek
Úgy hogy most Master 2 vagyok, és kb 1 hónapja nem játszottam a játékkal folyamatosan S4 legendarykkal rak össze (banneren látom). Egyrészt én is elszoktam a játéktól, másrészt sokkal jobban játszanak a mostani Legendary-k, olyan mozgása van mindenkinek, aki ellen összerak a játék, hogy az elképesztő.
Nem mondom hogy gyűlölöm, mert próbálom lemásolni a mozgásukat, jó gyakorlás, de nagyon nehezen fog összejönni az a végső 10 win.
-
nitro16
senior tag
válasz
Delerium #1295 üzenetére
Szerintem meg baromi szar lett.
Eddig olyan hiba volt csak nálam, hogy random kidobott ez is idegesítő volt, illetve néha elment a hang majd vissza is jött. Most lagg a szervereknél, elmegy játék közbe a hang és vissza sem jön... teljesen be kell zárnom a játékot és újra vissza lépni, hogy legyen újra. Fegyvereknél megint az erősítés/ gyengítés borzalom lett, nem értem miért nem lehetett úgy hagyni ahogy volt az elején és kész, ezzel kb mintha minden egyes szezonnál meg kellene tanulni újra játszani a játékkal.
Ez a szétbontott event rész is vicc szerintem, mert ugye sorba kell haladni és csak úgy tudod feloldani egymás után (gondolom azért tették így, hogy több ideig tartson) de akkor lett volna olyan, hogy oké sorba kell feloldani, de ha már 50 embert kilőttem sniperrel akkor számolja ott is de csak feloldani akkor engedje amikor oda értem. Szerintem sokkal jobb megoldás lenne.
Battle royale résznél a nomad skin elég jó, viszont érdekes lesz majd megcsinálni a top10-be kerülést, úgy hogy nem szabad ölni embert. (Majd repkedek helikopterrel végig szerintem)
Locus megvolt már így az nem volt lényeg, pharo szerintem elég gyenge, outlaw sniper egész jó, legalább adhattak volna ha eléri az ember az 50 szintet a battle pass-ba valami jó fegyót de csak átdolgozott msmc-van. Vagy akkor store-ba 20k-t valami jó fegyvert lehessen venni, de oda is csak m4 jade került...
Ami jól néz ki még az a samurai skin, az kellene is de nem akarok elnyomni rá rengeteg cp-t aztán meg se kapom....
Fall-N: Tdm-nél én is kerestem csak, hogy használja valaki már de sehol semmi, azt ajánlom, hogy játszál domination matchet és ott egy kör alatt akár meg is lehet szerezni. (Nekem ott egy kör alatt meglett).
Más: Elkezdtem a championshipet tegnap első kör meg is van, aki játszik rendszeresen és lenne kedve ranked, meg battle royal-t is nyomni az legyen oly kedves és vegyen fel ismerősnek, nevem alúl megtalálható. köszi
-
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #1279 üzenetére
Az a baj, hogy a játék egy skingyűjtős móka manapság. Ugyanaz a fegyver (AK47, M4, LK, PDW stb.) szerezhető meg eltérő skinnel. Arra vigyáznak, hogy a használhatóbb fegyverek csak megvehetőek legyenek. Ezért nincs HVK-30, GKS, KN44 ugyanúgy tolva, mint a többi alap fegyver.
A profik által használt MSMC, UL sincs annyira tolva inkább vegyék meg a bundlet.
-
jonnyjoker01
veterán
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #1201 üzenetére
Ez jó irány szerintem, mondjuk elég gáz, hogy nem mindenki kapja.
Az a baj, hogy a magyar fizetésekhez még a bundle sem jó ajánlat. 2400 CP az kb 10 ezer forint, a lucky draw pedig 50 ezer forint. Egy-két skinért ezek az árak nagyon el vannak szállva itt magyarhonban. Legalábbis én 1-2 ezer forintnál többet egy skinért a büdös életben nem adnék ki, legyen az bármennyire "menő".
Amúgy van egy hiba a CP vásárlással is: 4000 CP 13 ezer forint, 8000 CP 37 ezer forint - ha kétszer veszem meg a 4000 CP-set akkor 8000 CP 26 ezer forintra jön ki, 11 ezer forinttal olcsóbban.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged