- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
nutella1 #3928 üzenetére
Engem speciel kiégetett már a játé. 153 / 90-es szinten vagyok. Jó lenne, ha még eljutnék 200 / 100-ig, aztán ráhagynám, de lehet, hogy így is rá fogom hagyni. Untat már. A fejlődés is lassú az én szintemen. A seasonpass ára már visszajött. Nem tudom miért van ez, de nincs kedvem játszani vele.
-
Maestr0
tag
válasz
nutella1 #3882 üzenetére
Hogy érted hogy gyorsabb? Rate of fire, movement, time to kill?
RoF: Groza (750 rpm) FFAR (909) gyorsabb nála.
XM4 720-at tud, AK (600) Krig (652) Qbz (681) mind lassabbak.Mozgásban/Handlingben minden AR hasonló, 1-2 frame különbség max. Papíron a QBZ áll legközelebb egy smg-hez, 2. legjobb sprintout time és 2. leggyorsabb ADS time. Az összes AR-rel ugyanolyan gyorsan mozogsz, a QBZ kapott vmiért +2,5% bónuszt így az kicsit gyorsabb (movement speed,sprint speed, strafe speed,shooting move speed) cserébe a hipfire-nél is kilóg a sorból, az összes AR 7,5-ös értékkel rendelkezik, QBZ kicsit gyengébb, nagyobb a spread (8-as érték).
TTK: 38 méterig AK öl leggyorsabban, utána AK-ból is már 5 golyó kell. 38-45,7 méter között AK érdekes módon leggyorsabból leglassabbá válik
45-50méterig az XM, 50-55m Krig, 55m felett Groza és FFar öl leggyorsabban. Krig 38 méterig végig utolsó TTK-ban.
Ha vkit érdekelnek fegyver statok: [link]
Nyilván ezek potenciális TTK-k, headshotok nélkül, feltételezve hogy minden lövés betalál. AK-val megyek főleg, kisebb részben pedig Kriggel, mert attól függetlenül, hogy papíron gyenge a Krig, szeretem a pontosságát.
SMG téren javarészt 74u és KSP. Utóbbit nagyon megszerettem, nincs jobb érzés az 1 burst killeknél
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
nutella1 #3885 üzenetére
Én még tavaly csináltam az assaultokra a camot coreon, kivéve a grozát.
Nálam a sorrend: xm4, krig 6, qbz 83 ak, .........................ffar,Xm4: gyors, közepes sebzés, pontos, kiegyensúlyozott fegyver
Krig6: kicsit lassabb de a nagyobb sebzés kompenzálja a sebességét, pontos
Qbz 83: gyors, gyengébb sebzés de a gyorsasága kompenzálja ezt , pontos
Ak: közepes sebesség ,erősebb sebzés, messzebbre pontatlanabb
Ffar: nagyon gyors, gyenge sebzés, nagyon pontatlan főleg messzire, ez a legrosszabb ar
Groza: igazából ez egy külön kategória szerintem, inkább smg , ezért is írtam külön
gyors ,erős, közelre hip fire-val halálos, de messzebbre nem annyira pontos itt érdemesebb félautomata módon használni, pötyögtetni.Ez a saját szubjektív érzéseimen alapuló sorrend coreon. Hc-n meg mindegy mivel mész, ott csak a gyorsaság számít.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #3885 üzenetére
Ami elsőre szembetűnő különbség, az a megbízhatósága és a pontossága, egy jobb beállítással szinte 0-ra csökkenthető a visszarúgás, ami - nyilván távolabbra - nem mindegy. Hogy az elmúlt frissítések után a konkrét számadatok milyenek, azt most fejből nem tudom, de megjelenéskor így álltak az adatok, és nem rémlik hogy szignifikáns méretű buff/nerf érintette volna a két fegyvert:
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #3855 üzenetére
Egyébként ugyan ezt játszom el PC-n is mert ott is játszok, de ott sajna ez az elhalkulóa "intelligens" feature nem működik. Mondjuk ott többségében olyan játékokat játszok, amiknél kifejezetten nem szeretem a zenét, mert koncentrálni akarok a hangokra, R6 Siege pl, vagy Valorant, ilyenek.
Köszi amúgy!
Közben befejezem az offot.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #3849 üzenetére
Spotify nem opció esetleg? Én PS4-en játék közben (is, meg amúgy mindig mindenkor) Spotify-ról nyomom a zenét, és nagyon szeretem, mert CoD alatt a játék ilyenkor egyből elnémítja a saját zenéjét (de csak azt), és mehet Spotify-róla a zene. Nagyon szeretem ezt, más játékban külön le kell vegyem minden alkalommal a zene hangerejét manuálisan.
-
x_pnK
tag
válasz
nutella1 #3814 üzenetére
Kb. ugyanezt tudnám én is leírni.
Valahol tényleg bosszantó, hogy először is kifizettünk ezért a játékért 60 eurót (hogy megérte, vagy nem érte, abba most ne menjünk bele), és rákényszerítenek, hogy töltsünk le pluszba még egy amúgy nem kis terjedelmű játékot, hogy a CW-ben lévő operátorokhoz kötött küldetéseket teljesíthessük egy olyan játékkal amivel amúgy nem is akarunk játszani.
De ha jól emlékszem ez a megoldás nem új keletű, és a WZ megjelenése után az MW-ben is voltak ilyen küldetések, szóval nem hinném, hogy bármi is fog változni ez ügyben.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #3682 üzenetére
Shotira én nem vettem észre,hogy csalnának,legalábbis sikerült a jobbakon is revansot venni shotival...
Egyszerűen arról szól a dolog,hogy shotival elfelejted az ADS-t.Lézer fel,marksman vagy milyen cső,a legjobb,ami a listából a range-t növeli,duckbill choke,ez szórja kicsit 2 oldalra,mert alapból elég kis kört lő,no stock irtózatosan gyorssá teszi,és ezzel lényegében mintha lenne egy középtávon halálos(HC),a szórás miatt "célzásrásegítéses" rögtöntüzelő holmid,igen gyors lövedéksebességgel.Ezért érzed úgy,hogy csalnak,egyszerűen ha valaki közelébe lősz,már elviszi,én pl.pont az ilyen 1 lövetűekben vagyok jó,mert kis érzékenységgel játszom,az első lövés szeret betalálni,riflékkel is,stb.Viszont pl.bot vagyok a recoil megtartáshoz,és a szemem se mindig a legjobb,hogy elsőre lőjek.Csalókat mindig távolról szoktam észrevenni,mindig gyanús,aki csak 1-2 golyókkal öldököl,csak amennyi kell,statban is látszani szokott az ilyeneken a 30+ % accuracy,nagyon máson nem is.Meg a legtöbbször,hogy friss reg,vagy alap operátor,semmi ruha,semmi camo,vagy alap embléma/calling card.De korántsem olyan gyakori szerencsére a csalás,bosszantóbb inkább a WH-sok,akik mindig tudják,hol vagy,bármit csinálsz,és feltűnően "bátrak" mozogni,mikor HC-n középtávon minden elvisz 1 golyóval,mégis ŐK tudják,hol az ellen,meg hol nem fognak rájuk lőni.Aimbottal meg simán ki is áll egy nyitottabb.helyre.
Nomeg sok a pinghuszár,főleg a franciák valamiért,plusz németek,akik szinte a szerón ülnek,és a záró killcamban látszik,hogy mekkora előnyük van,mert nem tudják a nagyobb pingűek lereagálni a dolgot.
Sebezhetetlen még nem volt,olyan viszont igen,akinek 5 méterről 3 shotilövés kellett+rátapasztottam a semtexet hátulról,az vitte el végül,de ilyen anomália a net miatt előfordul,2 hete volt országos gond a digivel,30-50% packet lostom volt,és eszméletlen,miket beadott nekem,pontosan tudtam lőni,nem volt attól a mozgás darabos,de mintha senki nem lőtt volna rám se.Fura volt,az biztos.Egy fél órát tartott kábé,és nem dobott ki,igen jó körök lettek belőle.Akkor lett meg vagy 3 fegyóhoz a bloodthirstyInkább azt deríteném ki,hogyan növelik a szintet ilyen gyorsan,hogy többszázasok,valószínű a zombi lehet valahogy,mert statra nem feltétlenül ölnek sokat/nincsenek tele ritka calling carddal,ilyesmi.Én is játszok eleget,most pl.2 nap alatt 903 killt tettem a squadba a hetiben,mégis vergődök 140 alatt.Még a season 1 is 91-en áll csak.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #3663 üzenetére
Nézd, ha értéket adna, akkor jó dolog lenne. De helyesbítek, mert az érték szubjektív egyénenként, biztos akad aki pozitív értelemben őrül meg ezekért az apróságokért, míg számomra értelmetlenek, értéktelenek. Ez van. A Warzone feladatos jelenséggel egyetértek egyébként, nekem sem tetszik hogy ráerőltetnek, de nem engedek a pszichológiai nyomásnak, van az a szint ami felett már nem erőltetem meg magam kozmetikai apróságokért.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #3661 üzenetére
Ja, bár akkor inkább tokeneknek hívták. Most ezt megújították és inkább csak additonal feature, de én sokkal több értelmét látnám, ha ezekért a kulcsokért mondjuk egyedi fegyver festéseket, vagy Operator ruházatokat oldhatnánk fel - olyanokat, amit Battle Pass-ből vagy Bundle vásárlással nem lehet megszerezni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #3644 üzenetére
Ráadásul - bár ez már abszolút saját vélemény - de az MW féle szintezés és BP earning időt is soknak találtam. Tudom, mindenkinek más mennyiségű ideje van játszani, valakinek belefér, valakinek nem, jómagam jobban örülnék, ha a rendszer játékosbarátabb lenne ilyen szempontból. De ez a 200 óra/szint tényleg abszolút sok.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #3570 üzenetére
Ilyennel én most találkoztam a pályafutásom konzolos része alatt először, csak pislogtam mint hal a szatyorban, hogy ezt hogy. Oké, visszaszámláláskor Gunfight alatt látja egymást a két csapat, ami egyébként már MW-ben is így volt és nettó hülyeség az egész, többek közt ilyen esetek miatt. Hogy most csalt-e, vagy glitch-et használt ki, nem tudom, de annak a falnak nem kellene átlőhetőnek lennie.
-
Casanova*
veterán
válasz
nutella1 #3559 üzenetére
Eleinte eleget idegeskedtem. Elég sokat haltam,pedig nem szokásom. Mostanában sokkal jobban megy. Mikor spawnolok rögtön körül nézek. Közelemben mindig van enemyk,le is szedem őket, meg tanultam mozogni a mapokon. Nem ész nélkül rohangálni. Elég jókat darálok már, végre nincs idegeskedés. Volt mikor egész délután csak első voltam. Így lehet élvezni a gamet.
Jó ez a game,csak szokni kell. Ez az eddigi legnehezebb cod,nagyon pörgős. Ide iszonyat gyors reflex kell,meg pontos aim. Különben lelőnek,mint a szar.
Ki szeretne ilyen jó codos csajszit barátnőnek?
[link]
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #3561 üzenetére
Sajnos ez durva tud lenni tényleg,engem pl.tegnap cumiztatott a face off is pár körön át,berakott mellém 2 fogalmatlant,és még véletlenül se TDM,hanem KC,DOM,azt se tudták,hol vannak,az ellenfél meg 150es 3-as premade
Ez ment 4-5 körön át.Utána jött a rekordom,berakott EGYEDÜL egy DOM meccsbe 3-as premade ellen,és egész meccsen nem kaptam segítségnek senkit...
Végülis ígyis második lettem,19 ponttal kaptam ki,azért 3 ember ellen DOM-ozni...Aztán rendeződött a helyzet.Egy dolognak örültem,úgy tűnik,hogy vagy a bugját,vagy a hatás idejét növelték a flash/stun killeknek,de be tudtam gyűjteni a hiányzókat végre,már csak 10-20 point blank kell mindkét shotira.
Jól le is rontotta a winrate-m az este,már csak 1.36 hés a hetiben bukóra lettem 2 meccsel,hátha majd ma jobb lesz.Nagyon csípi a gém szemét,ha valami kiugró megy,ez akkora baromság,nem lehet mindenki 1/1-es,lehet sokaknak ez jó,de aki csinálná komolyan,azt keményen szopatják,igen a spawnnal is,képes az éppen társamat lelövő ellen elé betenni második killnek,stb.DOM is olyan sarkított,vagy hozzuk a 2 pontot az elején és szabad dara,vagy mi nem jutunk az első sarokig se az egyszem pontunkról,mert már levakítva,killstreakba,kereszttűzbe pakol be,mikor máskor a spawn direkt letesz a vezetésben levő mögé,hogy új esélyt adjon,két tűz közé zárni.Semmi perc alatt megy a 3pont egyik csapatból a 3 pont a másik csapatnak átadás is,hirtelen dominánsból dilettánssá változik mindenki,minden mellé megy,stb. -
Csokifalo
senior tag
válasz
nutella1 #3559 üzenetére
ma lettem prestige5, és meglett a full BP is, de ezzel amit írsz én se tudok mit kezdeni. javarészt free for all-ban nyomom én is, de ha bekapcsolom, és top3 csinálok, utána még 3-4 meccsig max megy a top3, de úgy hogy a végén már én is csodálkozok miket csinálok érte,( ezen a szinten látványos a csalók száma is ) és folyamatosan csúszok le a 4,5,6,7,8 helyre, majd 2-3 meccs után amiben utolsó vagyok, berak olyanok közé, ahol úgy megyek mint kés a vajban, az meg azért unalmas, mert melletem szalad el úgy hogy ére se vesz, megáll a spawn ponton, és előre néz egy helyben, meg ilyenek, na persze 2-3 ilyen hetes meccs után újra top csapatok, és megint a vért izzadom. Középút kb nincs. Ez tényleg egy elb@szott dolog, erre már itt is a 3ik hét után panaszkodtam
-
shotika
őstag
válasz
nutella1 #3264 üzenetére
Nekem ma valami brutálisan adja, pedig jó ideje szinte semmit se gameltem vele!! Múltkor hegesztettem kicsit a beállításokat, DLSS-t kilőttem ugye a f..ba, AA mediumra, és amennyire lehet fluiddá tettem a gamet, és 14x nyertem egymás után HC Dominationbe!! Persze voltak benne meccsek, ahol kevésbé ment jól, de még ott is pozitív stat. És csak megerősíteni tudom, hogy vmit hegesztettek a háttérben a srácok, mert a hitreg megjavult, és a ping is végig jó volt.
Két dolog volt csak, ami nem ment: mp5-tel visszaestem, egyszerűen még mindig nem tudok vele jól lőni, illetve a sötét Nuketown pályán még mindig bedarálnak.Viszont volt olyan meccs, ahol 3x lőttem egymás után 10 feletti streaket.
Illetve egy-két kép arról, hogy jelenleg mennyire éles jelenleg a játék (persze nem tudom mennyire adja vissza):
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #3264 üzenetére
RT-vel próbáltad? Én úgy játszanék mindennel, ha lenne RTX kártyám. Talán ebben már jobban támogatott, mint az MW-ben.
Bár most az MW-ben húzok még dolgokat egy ideig, de ha pozitívat kell írnom a játékról, akkor nekem a pályák nagyon tetszenek. Főleg az újabb Pines, Nuketown, Raid. Olyan részletesen kivitelezték, hogy néha megállok bámulni dolgokat, és közben lelőnek. -
Redplee
senior tag
válasz
nutella1 #2983 üzenetére
MW ben voltam free weekendek, és emiatt ott ki tudtam próbálni a multit. De nekem az valahogy nem tetszik, hogy egy kis pályán endless henteljük egymást. A warzone jön csak be, ami taktikás, és nagy map.
A kérdésem inkább arra irányult, hogy a Cold War megvásárlásával többet kapok-e a warzoneban? Csak mert láttam, hogy most csak 39.99€ -
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #2939 üzenetére
Mindent megpróbáltam , van ez az opció driverben ez a képélesítés pl MW olyan brutálisan feljavítja , sokan azt hitték valami rt vagy ilyen nvidia huncutság fút
de itt semmit sem lehet észre venne ha on vagy offon van , meg pl ma is azt tapasztaltam azon a pár perc game alatt elkezdet akadozni a game nuke pályán is ahol eddig semmi ilyen nem volt , tudom kezd unalmas lenni de hát nagyon dicsérni nem tudom a gamet még azzal a pár hibával is elviselném , csak ez a grafika nagyon zavar idegesít mintha lowon játszanék
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #2911 üzenetére
De ezen a videón is látszik konzolon nincs gond lehet 4 K tolja a srác [link] Lehet azért nincs gond 4 K mert arra gyúrtak jobban , és azért olyan furcsa 1080p-n , mert egyszerűen nem tudom mit állítsak hogy normális legyen MW tök éles nem homályos semmi , itt meg egy maszlag az egész
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #2897 üzenetére
Azért csak nem tesznek rá , mert azért ez a 33 % akcijóóó még nem emlékszek hogy volt egy induló codnál , és pont emiatt mert egy pénzéhes banda furcsa hogy ha jól olvastam Jan 10 van ez az akció , lehet most már nem fogy úgy ahogy kéne
na hátha észbe kapnak kéne valamit csinálni vele
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #2893 üzenetére
Lehet, csak ez a kiadót nem fogja érdekelni. A sok-sok szaftos della már befolyt hozzájuk, és újra aranykeretbe tudják foglalni mind a befolyt összeg mennyiségét, mind az eladott példányszámot, ki lehet rakni a falra, és elégedetten kimondhatják, hogy igen, megcsináltuk - és még nem is beszéltünk a mikrotranzakcióból befolyt összegről, ami a Cold War esetében - jelenleg megvásárolható kiegészítő tartalom hiányában - még nincs.
Az hogy páran otthagyják és visszamennek egy korábbi részre, illetve egy kis ország kis fórumán mennyi dicsérő komment érkezik a játékkal kapcsolatban mit jelent? Semmit. Ahogy az sem, hogy hány hőbörgő kommentet számolsz össze bármilyen felületen global szinten. Százszor szerepelt már az a forgatókönyv, ami most is, hogy "xy régebbi rész jobb volt", "nem érdekel senkit az új rész", "nem lesz player", "nem sikeres a játék". Mindegyiknél itt voltunk, legalábbis magam és oriic nevében nyilatkozhatok. És mi történt? Semmi. A többség vígan nyomta az új résszel, negatív vélemény ide-meg oda, player mégis volt, játszották a játékot, aztán mikor jött megint egy új rész, akkor megint léptek a következő részre - mert ez az az üzleti modell, aminek köszönhetően ennyi pénzt köszönhet a kiadó a szériának. A core-nak mindegy, milyen az új rész, nem akar kimaradni belőle, és ez a lényeg, innentől kezdve a sikeresség - avagy egyesek véleménye a játékról - teljesen lényegtelennek számít.
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #2881 üzenetére
De most eset le ez egy óriási dolog a fejlesztők részéről , a katonámnak rossz a szeme ezért a távoli tárgyak homályosak , lehet lesz olyan opció hogy szemüveget lehet venni neki és akkor gyönyörű lesz a grafika , hogy milyen butusok vagyunk hogy erre nem gondoltunk , na most mondja valaki nem a legek legje a CW 43 éves vagyok a szemem már nem az igazi , de milyen óriási ez figyeli a game milyen idős a gamer
-
Csokifalo
senior tag
válasz
nutella1 #2829 üzenetére
jó, és akkor most hány olyan akciófilmet láttál, vagy dokumentum filmet, netán csatát,ahol a katonák fél méteres kenguru ugrásokkal, és a fegyverüket jobbra-balra rángatva haladtak a harcmezőn
igen, ez JÁTÉK, csak az lenne a cél, hogy életszerű legyen nem? Nem az hogy egy cirkusz...más kérdés, hogy pl a ColdWarban eleve lefelé célzok, mert mindig csúszva érkeznek elém nagy trappolás után, és mindig csodálkoznak hogy kapnak így headshot-ot
-
shotika
őstag
válasz
nutella1 #2722 üzenetére
Nálam fej-fej mellett halad az IW és a Treyarch is. BO2-őt mind single- mind multi imádtam, a legtökéletesebb "nem szerverbérlős" rész számomra. BO3 single pocsék lett, a multit ugyan élveztem, de a variálgatások ellenére is csak egy újramoddolt BO2 volt - és hát a 4 is. Az IW legnagyobb durranása a 2007-es MW volt, ezt azóta se tudták megugrani - legalábbis multiban, mert kampányban nálam az MW2-BO2 az etalon. Ezeken kívül nekem multiban még a WW2 adta, az Sledgehammer Games.
A tartalom nekem nem problémás, a 2019-es MW is ugyanilyen "üres" volt az elején, azt szépen felhizlalták, itt is ez lesz majd.
Technikailag viszont mind2 új rész egyest kap, még annak ellenére is, hogy nálam a CW nem fagy ki, de azt látom, hogy sokan ugyanazokkal a problémákkal küzdenek benne, ami végigkísérte az MW2019-es pályafutásom. -
Milan86
tag
válasz
nutella1 #2725 üzenetére
Szerintem ez egy átlagtól jobb gép . Nem értékelem túl, de egy ezzel azért illene eljátszogatni.
Plusz ami a fő dolog, hogy amit ők kiadtak gépiényt, bőven megugrom és mégsem adja azt az eredményt amit igértek, ha ez nem elég ok arra, hogy megreklamáljam akkor mi?
Annak semmi értelme, hogy fellépek és fél óra múlva agyvérzés kerülget a darabos kutyaszar miatt. Hiába megy 70-100fpsel ingadozva, ha jön a feketeleves.
Megáll 0.3 - 0.5mpre és leesik 5-10re, már qvára senki nincs ott, mint amit én látok. Játszhatatlan. -
Milan86
tag
válasz
nutella1 #2714 üzenetére
Ryzen 5 3600
RX 5600 XT
2*8 gb dual 3200mhz ram
ssd
Warzone map 20 fpst ver rá ennek a multijára. + még be is akadozik.
Ha a multit nézem ott meg szerintem 40 fps különbség is van , ugyan olyan beállitás mellett.
Optimalizálatlan fos az egész.
Nem tudom ha tömegesen bombáznánk meg őket emaillel refund miatt, mi lenne az eredménye..... gondolom körbe lennénk röhögve.
Mindegy . Nálam eldőlt . Többet előre nem rendelek semmit. -
Milan86
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest