- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
Undoroid #30523 üzenetére
bocs,hogy sértőt mondtam!
csak bosszant,hogy rengeteg hc tdm szeró van. normál no hc pedig alig van. még külföldin is kevés van,ami jó.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz
Undoroid #30517 üzenetére
nagy kár,hogy nincsenek rendes magyar no hc szerók. hc szerón fogom az rpd-t és végig lövöm a falat,meg mindenfele lövök és már hívom is le a repcsit,aztán a helit. nagyon egyszerű. messziről nem kell nagyon tudni célozni,akárhol találom el,úgyis meghal. nekem nagyon nem jön be a hc. mindig lewháztak. no hc-én meg azért tudni kell célozni,pontosan lőni.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Balinov
titán
válasz
Undoroid #29587 üzenetére
VGA hofokban van tapasztalat, 1-et ertek. 2-3 havonta ki kell nekem is az asus 4870 hutojet takaritani, onnet veszem alt. eszre,hogy esedekes,hogy a 80-90C koruli GPU hofok miatt fps droppom van.
50mbitre megfelelo router is kell. az is sajat tapasztalat
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Undoroid #27360 üzenetére
Üdv, Undoroid, jó rég láttalak itt
Amit f.bator-nak írtál az nem feltétlenül script! Cod2-ben is van valami hasonló, igaz ott lőni nem lehet, csak lefekszik az ember és (irgalmatlanul) gyorsan bashol meg táraz.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Vanir
veterán
válasz
Undoroid #26437 üzenetére
Oroszok ellen mindig ez van. És hidd el, hogy ez nekik inkább kedvez. Amikor még anno én voltam a csipás, akkor az ilyen pinggel játszók ellen inkább hagytam a francba és előkaptam valami tunkot.
Amúgy ha már mindenki cfg-t posztol akkor itt az enyém is, bár itt rosszul volt beállítva, nem erre a mapra volt testreszabva.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz
Undoroid #26437 üzenetére
ok képet legközelebb linkelem. de a szerkesztés problémáját nem tudom mire érted.
Sajnos nagyon kevés magyar csapat van egy bizonyos szint felett. Az a szint ahol akkoriban játszottam magyar honban kb 20-30 csapat tudta/tudja produkálni. A többi vagy csal(persze erre bizonyíték van cb bann, gv bann, pb bann) vagy egyszerűen túl gyengék ami sem nekünk sem az ellenfélnek nem élvezhető, nem visz előre. Így általában német,angol,cseh,orosz ellenfeleket találtunk. pracc,academy, néha preinvite.
Ellenfeleket itt nem találsz. 2 üres szerver amivel demonstrálni kívántam a cfg modtól függően mást mutat.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz
Undoroid #26426 üzenetére
Akkor más példát hozok. Telepíti valaki a játékot. Első lépés hogy átállítja a grafikát, brighnesst,shedow,grow,ragdoll és barátai kikapcs. Ezek benne vannak az opitons-be. A cfg állítgatása ezen értékek pontos számszerű finomhangolása.
"Ha nem elég hozzá a gép, akkor tudomásul kell venni". Én nem dönthetem el hogy ki játszik és ki nem Én azt mondom hogy inkább egy agyonbutított cfg(ami szerintem attól még szabályos hogy van aki nem használja) mint az alacsony fps-es lagg.
Cheaterezésről eddig nem igen esett szó. De ha a kérdéskörnél járunk én abszoltút nem szoktam beírni semmit szinte soha. Nincs értelme. Bindjeim sem nagyon vannak. Az én alapproblémám hogy mivel nem szólok és egy kezdő szerón tuti lecheatereznek az admin úgy szokta értékelni nem védi meg magát biztos csal(általában előbb kapok bannt minthogy észrevegyem hogy a gyanú árnyéka vetült rám). Ezt kivédendő olyan szerverekre járok ahol ismer az admin(ok). Ezek között már max tdm de inkább s&d van.
Ez a kép régebben készült és nem akarom lecserélni a cfg-m. De alap cfg vel elég más képet mutatna
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz
Undoroid #26412 üzenetére
Már SpiBcs hsz ét sem nagyon tudom feldolgozni. Nem mondtam semmi sértőt csak a véleményem. "Olyan rettentően okosnak tűnsz...." ilyen jellegű személyeskedésre nincs semmi szüksége sem a ph nak sem nekem.
De amit fontosnak tartanék. Én nem azon vitatkozom hogy valaki felmegy. Hanem azon a szabályhozatali rendszeren ami itt ott kialakult. Nekem nagy szívfájdalmam hogy nem nagyon tudok olyan magyar szerverre felmenni ahol a szabályok nem személyenként változnak vagy nem épp olyanok amiket a játék szabályai nem tiltanak de a tulaj igen. Itt nem a kémpelésre gondolok csak például olyan cfg re amit elfogad a pb a game violation sőt icl en is elfogadták admin check után és ezek után valami pub szerveren esetleg azt mondják hogy tuti cheater cfg m van. Egyáltalán milyen az a cheater cfg ? 100 játékosból 99.9 módosított cfg vel játszik mert az az első hogy megváltoztatja a kés gombot vagy hasonló. A cfg hegesztés ahogy te nevezed arról szól hogy valaki ért hozzá hogy mit módosít vagy ismer olyat aki ért hozzá. Akire meg nem illik ez a leírás azt mondja csalás. Ha nem tudná valaki hogy lehet a kés helyét megváltoztatni akkor az is csalás lenne hogy én átteszem az egérre? Sarkított példa tudom de akkor is...
Ha valakinek nincs pénze ne játszon cod4 el? Én személy szerint jobban utálom a 20 25 fps el laggolókat mint azokat akik egy lebutított cfg vel (nem jobbal,, butábbal!!) 100+ fps t produkálnak.
Tudom nem bölcs dolog ph Istenekkel szembenő véleményt megfogalmazni de tekintve hogy pillanatnyilag Magyar csapat a világelső a cod4 scene ben talán némi fejlődést felmutathatnánk mögöttük.Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Undoroid #26024 üzenetére
Ez azért erősnek hangzik, ár lehet, hogy jogilag valóban fennálna a kérdéses eset.
Kössz a segítséget! Szabályszerűen játszottam, ezért az értetlenkedés. A Ban csak ideiglenes, szerintem holnap visszaengednek, majd megkérdem.
Hiába van sok, nehéz jó TDM-es HC szervert találni...
(= Zala =)
-
fazr
senior tag
válasz
Undoroid #25822 üzenetére
Ahogy Vanir írta, ezt custom skinnel oldják meg (új promod kickel miatta, valamint pbshot-ot beküldi valaki kapod is a global ban-t)
Persze volt/van olyan parancs amivel eléggé le lehet butítani a grafikát. Pl van olyan amit beállítasz és távolról nézed a füvet, akkor a fű eltűnik, de ezeket többnyire ma már a pb vagy gvscript vagy promod szűri.De amire előbb céloztam, hogy a következők tévhitek, kamuk:
- sniper cfg, mp44 cfg, stb... ja meg cod2-ben kedvencem a shoti cfg
- xy cfg-vel jobban adja a nozoom
- asdmasd cfg-vel gyorsabban lő a fegyver
...stb...cfg-nek csakis annyi jelentősége van, hogy grafikát úgy tudd beállítani (gamma, filmtweak, stb), hogy legkönnyebben észrevedd ellenfelet (pl ha texturát extrára állítod fűben hasaló ellenfelet jobban észreveszed, ilyesmi), valamint ha gyengébb géped van kicsit több fps-t nyerj, hogy a játék folyamatosabban, egyenletesebben fusson
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
válasz
Undoroid #25806 üzenetére
Alap configgal nekem is csak 125 van HC-HQ-n.
De mivel promodon mindenki cfg-zik, így azon én is használok. Ezért is van 2 külön profilom erre. Promod-os CFG-vel stabil 333 megvanDe, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy fragmovie-t akarok felvenni és fraps alatt az fps-em 250-ről leesik 90-re.Valaki tud ajánlani valami programot erre?
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
válasz
Undoroid #25510 üzenetére
én értem, hogy a távoli dolgokat nem tölti be meg a bokrokat meg miegymást, de ha már itt tartunk, sok gyökér azért is pofázik, mert egyesek kempelnek, namost ha a kempelő embert így veszik észre így járt..... nem kell kempelni sem.....
engem különösen sose érdekelt, hogy kinek mennyire van lebutítva a gém, ha jó a szemed úgy is észreveszed........ nekem pl sose kellet levennem a grafót, hogy észrevegyem az embereket, de mégis ugattak h CFG-s low meg minden ami eszükbe jutott, pedig maxon van minden......waron meg igen, ahogy írtad úgy sem lehet minden szart kikapcsolni, mert nem engedi
amúgy én meg nem erre a színezett emberekre gondoltam, hanem az FPS növelő cfg-re, mert azért nem ua a 2, hogy valaki azért csinál olyan cfg-t hogy észrevegye az embereket, vagy hogy játszhatóvá tegye a játékot (én meg az utóbbiról írtam)
ja és szvsz 1 FPS növelő cfg olcsóbb mint 1 új vga
[ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
válasz
Undoroid #25419 üzenetére
Hali!
Tegnap amikor újrapasztáztam akkor körbenéztem mind a kettőt,nincs púpos kondi egyiken se.Táp letesztelve,meg kipróbálva másikkal is,Catalyst-ben minden leszedtem,játékban is már tiszta pixeles minden de változatlan.Mint írtam pár napja csinálja kb 1 hete,nemraktam fel semmilyen progit,már mindent lekapcsoltam hogy a gém menjen csak de nincs változás. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Undoroid #25402 üzenetére
A játékmód neve Hide and Seek, vagy ahogy az amerikai mondaná: Hide'n'seek
Sok szerencsét!
oxox: ez aztán a tartalmas üzenetVagy valamit sebesen visszaszívtál esetleg?
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Undoroid #25387 üzenetére
Hát van egy magyar szerver, de nem tudom ajánlani, mivel hiába vannak rajta, de csak 10-11 éves korosztályban, és ráadásul lehet mikrofont használni. Csak képzeld el...
Ha érdekel, itt az IP: 94.199.182.10:28976 De csak saját felelősségre!
Viszont a Google jó barát, mint mondani szokták, ezért ajánlom neked beírásra a Call of Duty 4 Hide and Seek szövegrészletet, melynek hatására lehet, hogy találsz külföldi IP-t (merthogy láttam, hogy főleg külföldi szervereken játszol)! megyek is, kipróbálom.Szerk.: Eddig egy szlovéniai van, IP-cím: 193.77.135.115:28968. Jó keresgélést!
[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Krisinto
őstag
-
csana
senior tag
válasz
Undoroid #25341 üzenetére
Hogy béta-e a driver, azt nemtudom (steam-en frissítettem a vga drivert). A jelenség alap mapok bármelyikén (nem szeretem a costum mapokat, tiltok minden egyedi tartalom töltést) előjön.
Mint írtam nem FPS lagról van szó, csak nehéz körülírnom magát a jelenséget. Azt is írtam korábban, hogy ez a dolog a "sync every frame" bekapcsolásánál jön elő. Ilyenkor ugye csak azért csúszik le 60 fps-re a rate, mert 60 herz-es tft-m. De ez az érték atom stabil. A gépem bírja (bírná) a vsync-et cod4 alatt, de mintha maga az opció bugos lenne. (Nálam a TF2-nél pl bugos a "dual core" opció..)
A beállításaim lényegében azok amiket a játék alapból ajánlott (talán csak épp nem natívra rakta volna a játék a felbontást, és ezt átraktam). A hangnál azt a stereó vagy mifene cuccot kikapcsoltam hátha jobb lesz, de nem segített. Szóval a vsync okozza ezt a dolgot, de passz hogy miért. Ha belövöm laggolok. Ja igen és a pingem 20-70 között volt mikor megfigyeltem ezt a jelenséget (különböző szerókon, és a fps is mindíg stabil volt -nem volt semmilyen kilengés lefelé-, a pingem sem ugrott meg).
Háttérbe semmi progi nem fut.
-
zalman90
őstag
válasz
Undoroid #25327 üzenetére
ezzel ne foglalkozz , szerver vagy a mod hibája , elvileg nem fog többet előfordulni
(#25315) [oWn]f4te: Ha jól emlékszem a server log ban benn van az IP cim is , de nem vagyok biztos , meg még sok érdekes dolog az játékosokról , ki lehet szűrni h. csalt-e , cb-n nagy hasznát vettük mikor valakire óvni kellet
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Undoroid #25274 üzenetére
Sajna szolgáltatót váltottunk és így változott a sokak által ismert cím .Hiába hírdettünk a váltás előtt már egy hónappal buktunk rengeteg embert . Pedig , bár tudom a lőtéri kutyát nem érdekli már a váltás előtt benne volt a szerónk az első százban és nem az országosra értem.
Sipibics .: megmaradt nekünk az MW2 , ott tudunk együtt jókat játszani .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Undoroid #25269 üzenetére
Nem az én szerverem hanem a klánéFGJM , de mivel a mienk így vannak dolgok amiket nem engedünk , így igaz .Ez nem tilos.Nyílván vannak szerók ahol mindent lehet és abban is van jó én elismerem.Nekünk így jó és akik hozzánk járnak jó pár éve azoknak szintén megfelel.A mapok keverve vannak , illetve lehet kérni hogy ki mit akar éppen.Főleg este vagyunk fenn vagy vannak mások is.Mivel 4 szerverünk van elég régóta és az adminok a 30-as korosztájból vannak így nem igazán van vérpistike efektus.
Amennyiben szeretnél tompa késsel játszani , szívesen látunk.
Ui: Emlékszem rád , régen valami borzalmas bogár volt a képed
.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
válasz
Undoroid #25269 üzenetére
So true. Én még a GL-t sem tiltanám ki, nagy móka azzal puttyogtatni, főleg magasról esés közben, amolyan Kvékesen.
. Ha benne van a játékban valami, használd egészséggel. A csatamezőn sem ugatnak át az amcsik az afgánoknak, hogy tányéraknákat ne má'.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
zalman90
őstag
válasz
Undoroid #25238 üzenetére
Én ezt ugy vettem észre , hogy semmivel sem lövök jooban vagy gyorsabban , 500 fps el mint 250 , én anyival jáccok mert megvan fixen , játék max grafon nem agyon butitva . Amit észre vettem 125 nél kicsit lassab a játék.
Gyor kilépés : conolba /quit
Stirbi: Ha jól tudom a Cod4 proci függő játék , valoszinű haverodnak azért több az fps
K!LLeR: 2 gb ram?
valószinű ez lessz a gond , mikor vettem a gépembe +2gb ramot iszonyuan fel gyorsult , minden , gyorsabban tölt a játék , több fps , nincs lagg.
Nálam vista ról win7 re való váltás után csak nőtt az fps
Krisinto win 7 em van és van 1 erős routerem , nekem is fekete a pb shotom , vagy az porendszertől , vagy a hardveres tűzfal miatt.
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Stirbi
addikt
válasz
Undoroid #25244 üzenetére
Üdv, hát hawer gépe: 4 magositott phenom2 , hd4890,...
Krisinto-nekem nem az fps a lényeg,bevan lőve maxra a grafika, kivéve az elsimittást,+full hd ban játszom, nos ugy tolom hd5670el, -55-60-80-100-100+ fps, pályátol és helyzettől függ(pl házban logikus, h több az fps sokkal
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Undoroid #25238 üzenetére
MW2-es topiknak mi köze a CoD4 net-beállításaihoz?
Meg csak a com_maxfps PARANCS értéke 125, de nem megy ám konstans 125-öt. 50-80 átlagban.
Meg a te gépedet ne hasonlítgassuk már a kis Northwoodomhoz.Csak kb. 5x-olyan erős...[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Krisinto
őstag
-
Krisinto
őstag
válasz
Undoroid #25164 üzenetére
Én az egész játéknak, csak poénnak fogom fel!
De vannak olyan emberek, akik holt komolyan veszik és még elmennek a gyerek lakására is, hogy mi is volt az a pofázás a játékban...
Haverokkal nagyot röhögünk ts-en az egészen és kész
Bár most ha sikerül, egy egész kis komoly HC/Hq klánba kerülök majd be -
Krisinto
őstag
válasz
Undoroid #25159 üzenetére
Én sem játszok valami pro-n cirka 600 óra játék után(ami tényleg játék, és nem csak a multit járattam, hogy több órám legyen...meg is mutaom, ha kell.)
De, hogy ilyen kijelentéseket mi a alapján tesz az ember?
Ennyiből tessék és lowozzon le mindenki![ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
válasz
Undoroid #25134 üzenetére
Most látom csak aláírásodat, szerintem inkább http://www.youtube.com/watch?v=-tOUsgDXUMU&feature=related
-
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Undoroid #24988 üzenetére
Jöhet nyugodtan
Úgy sem láttam még cheaterről demo-t.(valahogy nem tud érdekelni) Ritka az olyan játékos, mint te.
Én nem fáradozok sajnos ilyen dolgokkal, szóval minden tiszteletem a tied.[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
válasz
Undoroid #24917 üzenetére
ez hogy lekövetnek falon át , lehet csak te látod annak , mert ha nem wh zik , nem tudja mi van a fal mögött amerre éppen néz , ha whzik tuti nincs annyi esze hogy feltűnően csinálja szerintem
ezzel nem a csalókat akarom védeni , utálom őket
de ha nem biztos hogy csal akor ne szólj neki , ha csal lépj le , vagy szolj adminnak , vagy játsz krisintóék klánja a HRS klán szerverén , ott van admin , 1ik ph-s haverom is ott szokott jáccani meg néha énis
vannak télleg már olyan skilledek , akik ismerek a helyeket, és oda töbször mennek/lőnek , vagy éppen előre lőnek, énis rengetek ilyet ismerek , HC ba előszeretettel lövöm füstön át az ilyen hejeket , meg is van a véleménye az elenfélnek
s&d be ,pl az mp_crash páján mikor plantolnak(bomba telepités) a házban , sokszor van hogy lőnek alulrol , sokszor ki is buggol a lába , és azt mondják wh , amugy HC módban lőni kell a falat rendesen , valakit csak eltalálsz
amugy van hangja annak ha sebzed falon át , arra kell figyelni
eztKovsol kollégának akartam irni
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
válasz
Undoroid #24889 üzenetére
Ritka az olyan probléma, amiben segíteni szoktam, mostanában különösen sok olyan van, ami már vagy meg lett válaszolva 25ször, vagy egy általános iskolás és minimális google használati tudással 2 perc alatt megoldható.
Nagyon sok embernek segítettem már régi nickemmel, fórumon kívül, ne gyanusítgass te engem ilyesmivel.
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
válasz
Undoroid #24852 üzenetére
még a zombi botok lelövéséhez is wh meg aim kel?? hát gratulálok neki
1ik nap waroztunk , kicsit gyengébb volt az ellenfél , 10-0 nál mongya a csávó , "nah jó ha ti is csaltok énis bekapcsolom" (mi nem csaltunk:S) visszajön , érdekes is lett , 3 perc mulva : player kicked violation wallhack
nah f@sza
ez a leg idegesitőbb amikor valaki jól jáccik és a másik le csalózza... szégyen , legtöbbszöl mircen keresünk nem magyar ellenfelet , mert azok nem pofáznak és nem csalnak
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Undoroid #24852 üzenetére
Ez tényleg olyan szánalmas dolog. Én már belenyugodtam a csalók ellen nem is érdekelnek, hiába szólok neki, direkt azért csinálja, hogy anyázzon neki mindenki, szóval nem adom alá az erőt vagymit
Ma is gyerek feljött, irtózatosan béna volt, persze mindenkinek anyázott, hirtelen eltűnt visszajött és "megtanult játszani".
-
drombi
csendes tag
válasz
Undoroid #24822 üzenetére
UAC2 anticheat program
Az a lényege, hogy elindítod a programot, és folyamatosan screenshootokat csinál(azt hiszem olyan, mint ha f12-t nyomnál) + ellenőrzi a futó programokat, hogy cheat-e...Én próbaként felmentem pubra heroskodni
, befejeztem a játékot, nem talált semmi gondot mármint a programok közt, aztán elkezdtem feltölteni a shootokat. Megvártam amíg felment a cucc, utána nézném vissza (programon belül) és ezt a hibaüzenetet kapom:
File load error ! File is too small.
Utána néztem neten fórumokon, és azt találtam, hogy állítsam át a play mode-t classicra... Én szépen át is lőttem, de semmi. Néztem tovább, aztán másik megoldás hogy töltsem fel újra a screenshootokat, és jó lesz. Hááát ez se talált.
Gondoltam hátha van itt valaki aki ért hozzá, mert itt sok mindenhez értenek a tagok!
Szerintem a rangod nem fog elveszni, ha ugyanazt a cd-kulcsot használod, de a biztonság kedvéért én elmenteném a players/profiles/*neved/mods/*a zombi mod/mpdata-t... Remélem segítettem!
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Undoroid #24775 üzenetére
Szia!
Ugyan nincs mit semmiség!
A másik, hogy szerintem nagyon is helyes, hogy kicket adnak ezekért a normális szervereken! Oda ne azért menjen fel az ember, hogy ilyen dolgokkal érezze jobbnak magát! Akkor inkább go promod, ott nem a grafikáért játszanak!
Nekem 10.6-os driver van fenn és azzal minden tökéletes. CoD4-ben mintha kicsit több fps-em is lenne
Üdv!
-
fasirTTT
őstag
válasz
Undoroid #24721 üzenetére
kc az több dolog miatt hasznos:
1. ha valaki "kempel" és nem tudod hol van, akkor kc-ból kiderül, hol bujkál.
2. ha valaki furán ől meg (én általában gyanakszom, hogy nem-e csal) akkor kc-ból állatába meglehet állapítani, hogy még is normál player-e.
3. jah és ha netán haverra TS-en, vagy vmi hasonlón zúzzátok és leöl téged a csávó az épp arra járó havernak elmondhatod merre jár és kinyírja.
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
válasz
Undoroid #24713 üzenetére
szerintem hozz létre 1 xfire profilt meg tölsd le a programot , ott napközben is elérjük 1mást, kovsolnak is van. és ott lehet beszélni mikrofonon
am a szerveren be tudom kapcoslni az élőhangos beszélgetést, killcam van, tk nincs.
-
zalman90
őstag
válasz
Undoroid #24684 üzenetére
az elmúlt évek alatt van már tapasztalatom cod4 ben (xfire szerint 1700 óra
, nem vagyok kocka
csak megjlenése óta tolom)
legjobb fegyver: ak-47 , ak-74 (kis ak), még talán az m4 messzire , silencert véletlenül se tegyetek rá , lassitja, gyengiti, és ronda
perkek: bandolier (lőszer) vagy 3xfrag , duoble tap ( na aza nem mind1
) , extrem condition talán vagy deep impact ( mindig azt rakom be mert a többi semmit se ér
, amugy én ezeket a perkeket használom kis ak 74 hez , a nagyhoz pedig stopping power
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest