- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
pr1mzejEE #24781 üzenetére
Szia!
Köszi!
Sajnos elkiabáltad,mert ma ismét felmentem oda és előkerült egy vérpistike...Látom,hogy ellepik a zombik és próbálok neki segíteni a szoros helyzeten,erre ezt kapom:
Csak gratulálni tudtam neki ezért...legközelebb megvárom míg kinyírják...és TALÁN odamegyek és újraélesztem!
Sajnos Ő volt az egyetlen gyógyító a harctéren,de eszébe sem jutott a segítségemre jönni...
Nem volt elég neki a körönként növekedő számú ellen?Jelen esetben 440volt a limit!Viszonoztam a kedvességét és az "ő helyére" letettem egy autómata géppityut...Hasonlóan honoráltam a 'csapatmunkáját'!A második géppityum után kilépett a srác...nem sajnáltam,hogy így viselkedtem!Még a nevemet sem tudta leírni rendesen!Mivel nem volt gyógyító,kiléptem és gyógyítóként visszajöttem!Innen kezdve rendben volt minden!
Volt vicces dolog is: Egy kedves és vicces csapattárs elhullott és már a sokadik üzenetét láttam,hogy keltsem életre!Arra nem gondolt,hogy aránylag nagy a pálya,tele fákkal és bokrokkal!Döntsem el,hogy 5-6 játékos közül melyik Ő?Körbeszaladtam a pályán és nagy nehezen megtaláltam...a tengerparton volta víz alatt...
A következő alkalmakkor már mondta,hogy merre van!
* * *
Nos,meddig fejlődtél már?Bejött a G36C?Hullott az ellen?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- A mobiltelefonok királya megérkezett! Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB! Bontatlanúl, garanciával!
- Intel Core laptop / Notebook processzor Cpu
- Eladó a képen látható német Razer BlackWidow V3 Billentyűzet
- Eladó a képen látható Samsung Gaming Monitor! (ami a monitorállványon áll)
- Eladó a képen látható Gamer PC!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest