- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz zalman90 #24993 üzenetére
Szia!
Nem szeretném továbbküldeni a demo-t,mert előbb-utóbb kiszivárogna a csaló oldala...Eddig két néven láttam!Első alkalommal kb. 1,5éve...azóta többször is láttam és volt egy alkalom,hogy még a szerver Adminja sem tudta kickelni/bannolni!Valami spéci hack-et használ!Az említett demo-ban is látszik,hogy olyan helyeken lő át,hogy az valami hihetetlen!
* * *
Nincs mit!Nézd meg,mert ilyet nem mindennap látni...szerencsére!
* * *
Szia!
Nem CB-meccs volt,hanem egy egyszerű public...Nagyon félre értettél!Ezt Én @nyázás helyett szoktam csinálni.Rögzítek egy 'szép' demót a csaló tevékenységéről és mellé teszem a GUID-ját is,majd küldöm is az aktuális szerver Adminjának!Ő majd dönt a csaló (?) sorsáról!A játék alatti @nyázással/noob-ozással úgysem megyünk semmire,ezért választottam ezt a módját a csalók eltávolításának!Ennek legalább van valami értelme...
* * *
Elnézést a hosszú postom miatt!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
lovag05
aktív tag
válasz zalman90 #24993 üzenetére
Demo-ra mióta bannolnak, ha nem CB meccs az, amin játszottak? Csak mert GV-n is volt, hogy belinkeltek egy emberkéről 2 db demo-t,meg a GUID-ját, és csak annyi válasz jött, hogy demo-ra nem bannolnak...
#24989) Rübe: a számok törvénye. Ha én most 1000 CB meccsen 100 csalóval találkozok, de 100 ESL meccsen meg 10el, akkor is ugyanaz arányaiban. UAC2 meg semmit nem ér, arra jó, hogy megegye az am se erős gépemet... ugyanannyi nyomja ott is, max nem a pb álló pub wh-val... csak egy jó kifogás, hogy UAC2vel tuti nem csalnak... dehogynem.
OCSI-PC PROMOD: na ez meg egy igazi fos szerver, már vagy 25x bannoltak le. Aranyosak.
[ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- A mobiltelefonok királya megérkezett! Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB! Bontatlanúl, garanciával!
- Intel Core laptop / Notebook processzor Cpu
- Eladó a képen látható német Razer BlackWidow V3 Billentyűzet
- Eladó a képen látható Samsung Gaming Monitor! (ami a monitorállványon áll)
- Eladó a képen látható Gamer PC!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest