- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11590 üzenetére
én ezzel tisztában vagyok...DE!
Kavics megkért hogy csináljak képeket a WARokról...én csinálok ha ottvagyok...weboldalra felkerülnek PCW WARok cimszó alatt...ez szerintem pofonegyszerü...azt viszont nem értem hogy miért..de komolyan miért esik olyan szinten nehezedre megnyomni azt a kib*szott gombot amin a Blizzes neved van Bindelve...tényleg...most neked ez jó hogy minden war elején megkérlek rá te pedig minden waron szarsz bele?
ha olyan nehéz lenne mert átkkéne irni minden szart akkor megérteném de 1 azaz EGY gombot kellene megnyomnod...nem vágom...de mára már nem is érdekel.
Jah és jóreggelt all!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11582 üzenetére
Vajon így hónapok után te is használni fogod a Blizzes neved vagy maradsz a normalisnev vs izguloook combonál?
bocsi ezt nem hagyhattam ki..mondjuk viccen kivül jó lenne ha használnád..a másik az hogy Kavics most kezdett hozzá ismét a weblaphoz..azelőtt elszált minden ugyhogy nyugi..ott leszel.
-
válasz
Richard #11582 üzenetére
Szerintem nálad ennek nincs akadálya, max. az, hogy még senkihez sem érkezett meg a rekesz sörből álló tagdíjad!
ZLK-nak meg nincs origija, legalábbis még nem tudta bebizonyítani, hogy van... ZLK kétségkívül sokat van, nem is játszik rosszul, csak az origija hiányzik... -
Sirandrish
legenda
-
-
-
kavicssli
addikt
válasz
Richard #10917 üzenetére
Jó lenne ha visszavennél! Csak megemlitettem hogy nem nagyon vagy aktiv mert nem látlak fent a szerón sőt TSen se nagyon hallotalak még!Ezzel mi a bajod!?
Az embernek mér van véleménye már leugatják
!
Akkor elnézést kérek hogy 2 nap alatt 7 WARon voltál és nem taliztunk! -
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #10723 üzenetére
nah akkor mivel látom benéztél ebben a hónapban is
remélem hamarosan ujra megteszed...tudodm hogy nigger vagy és nem parancsolhatnak neked(
) de pls használd az InV nevet mert az van feltüntetve a weboldalon..a PCW warokon is...
Mit láttál amugy? ahogy átlőnek a vason meg olyan gamert aki napi 2 napot is tolja?
-
kavicssli
addikt
válasz
Richard #10719 üzenetére
Irtam olyat hogy ez volt a CB WARozás alkalmával a neved!?
Csak nem igazán esztétikus!
...és szerintem illene másik nevet választani
Azért illemszabály rulezz
Felőlem azt csinálsz amit akarsz!
Meg az a neved amit akarsz!
gay
De bazz egy angol nyelvű csapat ellen pl mit gondol az ellenfél!
1. vagy az vagy
2. vagy nekik irtad ki! -
Boci_83
őstag
válasz
Richard #9094 üzenetére
A korábban linkelt oldalon látod hogy melyik kupáról lenne szó. Konkrétan Kisa adta a linket, hogy jó lenne ha indulnánk a -=PH!=- klánnal. Mondtam rendben van, igy jelentkeztem. Ennyi. Most ezt a klánnal csináljuk, ha leszünk elegen, tök mindegy kinek mi a skillje, vagy hogy értékeli magát. Ha megkleszünk 5en akkor megyünk, ha nem akkor nem megyünk.
Ha szeretnétek egy másik alkalommal egy erősebb csapatot összehozni, akkor rajta, ha kellek megyek, de most vasárnap én itt leszek. Látom vannak jó csapatok is, nem lesz egyszerű. Eddig Kisa, CsZ, Napster, és én vagyunk.Egyébként vannak érdekességek, mert a GDP klán is csinál ilyen nightcupot, meg amit Napster linkelt korábban az is ilyen néven fut, igy kissebb észosztás is olvasható az oldalon.
-
-
kopf
csendes tag
válasz
Richard #8444 üzenetére
Akkor tudhatnád hogy a lodscalerigid és skinned valamint ebbe a csoportba tartozó cvarokkal olyan szintű grafikai butítás lehetséges ami a menüből nem elérhető,csak konzolból vagy cfg-ből.
Innentől nézve csalás számunkra.Mivel egy cvar-ral eltüntetetm a füvet és minden apró "zavaró" modellt.
Kérdés hogy ez jó-e,szerintem nem.
Az egyszerű wallhack működési elve szerint a server és kliens közötti csomagokból halássza ki az ellenfelek helyzetét,nevét,stb,és ezeket megjeleníti nálad.
Ha pb nem ismeri az adott cheat beépülő cvarjait,akor általában corrupted file/memory-val dobja ki.
A multihack gyakorlatilag egy gyüjtemény,különböző cheat-ek egy programba összeszedve.Általában wh,aim,nameesp,és chams,norecoil.
A legtöbbnek azonos a működési elve,következménye:corrupted file/memory. -
BandiHUN
veterán
válasz
Richard #8428 üzenetére
én nem hiszem,hogy fix okosságokon kivül fel lenne másra is készitve..főleghogy az újabb aimbotokkal,wallhackokkal sem tud mit kezdeni,akkor mit érne egy a motor működésében járatos emberke cuccai ellen?védekezni az ellen tudnak,amit ismernek...cfg sincs két egyforma,ezért lehet azzal is trükközni,főleg ha nem az ismert változókon keresztül közeliti meg a dolgot az ember...
-
Makaveli
senior tag
válasz
Richard #7191 üzenetére
Nem tudom visszaolvastál-e, hogy Killer Masters klántag leszek, belátható időn belül. És nem tudom, hogy visszaolvastál-e, hogy booz-zal megbeszéltünk egy 1v1-et ma 7-negyed 8 között. Igaz, én is hibás voltam, mert csak fél 8-ra lettem ott.
Mod.: Mondjuk így is jó volt. Hunor legyőzéséről nem is álmodok, mindig 3-ik lettem. Pyrossal ha jó napom van lehet megbírkóznék, sztem ma mindenkinek sz*r napja volt. Booz játékát nem ismerem, de nem szerepelt valami fényesen. Így tovűbb fiúk, és további sok war nyerést.
-
Boci_83
őstag
válasz
Richard #6642 üzenetére
Viszont engem ez a nativ felbontású dolog aggaszt, mert a tft-ket a legjobb képminőség érdekében nativban kellene használni nem?
Tehát ha 1280*1024-ben akarok játszani akkor mi a fenének 24" Én maximális meg lennék elégedve egy 20"-22".al is, de vagy arany árban vagy MVA / PVA maneles, vagy Tn paneles van dögivel viszonylag elérhető árakon.Hihetetlen!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #5856 üzenetére
Én szeretem komolyan venni a dolgokat azzal nem lesz gond
Ent-el ezt már milliószor átbeszéltem.
Hát nemtudom...muszály csipáézni? vagy azt akarjátok hogy 3 kör alatt feladja az ellen?Más: az a baj hogy az első helyezett VGA-t kap nem CoD4et
egoPista szólott belőlemés köszönöm az elismerő szavakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged