- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shotika
őstag
válasz
MaddeNNNN #13436 üzenetére
A mai game a részemről elnapolva. Nem tudom hogy a hangkártya okozta-e, de a kábelek rendberakása után nem fagyott a játék. Ma új jelenség bántja a gépemet: állandóan felugrik a realtec alaplapi hangkezelő, pedig kihúztam az usb hangkártyát is... Semmit se tudok csinálni (ezt az üzenet 10 perce írom), mert 3-5mpenként megjelenik, hogy rádugtam vmit...
-
shotika
őstag
Na végre sikerült kicsit nyugodtan játszanom (úgy néz ki tényleg a hangkártya a ludas), olyat írtottam, hogy a végére annyit mondtam hogy igen!! Ez a Cod!!
Most nem sok időm volt, de egy jó 2 órára sikerült elengednem magam, és visszatértek a régi reflexek is!
AK-val és az új Carbine-nel kicsit megizzasztottam a klánt(bocs a minőségért, de az nvidia screenshot rosszat lőtt le)
Annyira durván adta a cucc, hogy még az ellenfél is megdicsért mikrofon keresztül, azután meg főleg, hogy az enyém lett a best moments, ahol 4 embert lőttem le az új fegyoval(erről nyomtam egy telós videót is)
Utána volt még Rust is, ahol még jobban ráéreztem, ott már mindent használtam, még a rám dobott granyót is visszaküldtem a feladónak, majd jöttek a fejesek az m4-gyel! Nagyot aprítottunk ott is.
-
shotika
őstag
válasz
spanglee001 #13413 üzenetére
De a többi játék nem dobott ki
Már elküldtem a rendelést az új cuccokra, amúgy is érett már a fejlesztés és most lenn vannak az árak (persze várhatnék még, hátha még lejjebb megy, de hallgatok a megérzéseimre), szóval proci-lap-ram csere, aztán majd valamikor jöhet a videokari is. Megszolgálta a 8 évet az i5 3550, ideje nyugdíjba küldenem.
Ha valakit érdekel, az új komponensek: i5 9600kf, 16 Gb DDR4 Corsair, és egy 26k körüli Asus alaplap (meg egy procihűtő). Ez az összeállítás némi kutatómunkával egybekötve, nagyjából megfelel annak amennyit szánok az egészre. Szemeztem az AMD vonallal is, főleg a Ryzen 7 3700x proci csábított a 8 maggal, de nem éreztem azt a tesztekből, hogy megérné a felárat. (természetesen erősebb, de arra amire használom is, arra nekem sok az a 30 ezres felár)
-
shotika
őstag
Ez az egy játék, amit aktívan multiban játszom, és ba***a csőröm, amikor felmegyünk 3-4-en játszani, és kivagdos. Mivel nekem szinte semmilyen hibaüzenetet nem dob fel a játék, csak elegánsan kivág, így azért elég nehéz kitalálni, hogy valójában mi a probléma. Ha egyszerű lenne, nem beszélnénk már erről
A többit már beszéltem másokkal itt, hogy én olyan vagyok, aki minden hiszti ellenére addig megy, amíg megoldást nem talál.Az alaplapomon ugye gyárilag hibás volt a lancsatlakozó, utána pedig a hangkártya durrant el (mondjuk azt egy régebben egy hibás táp okozta) - tehát felmerült, hogy ez is probléma forrás, illetve utána figyeltem fel a lötyögő hangkártyára. Addig megyek, amíg jó nem lesz, vagy azt fogom mondani, hogy "mindent megtettem, hogy menjen".
-
shotika
őstag
válasz
SZKEBE75 #13403 üzenetére
Ami azt illeti, az aktuális codon hibán kívül minden faszán megy. Mit értek fasza alatt? Nem fagy ki semmi, az újabb játékok is megfelelő látvány mellett (értsd: nem minimumra húzva, hanem ésszel beállítva) bőven 60 fps feletti értékeket adnak (persze játéktól is függ, egy RDR 2-től nem várok 100 fps-t, de kellemesen néz ki és fut az is), a Cod2019 közepes beállításokkal 90-120 fps produkál a kisebb mapokon, nyílván a Warzone már jobban megizzasztja, itt 65-re is leesik.
Még az új Doom is High beállítások mellett bőven 90-100 FPS, de még jobban is fel tudom húzni, azzal se esik be 60 alá.És mindezt egy 8 éves proci segítségével. Kapise? Szerintem egyértelmű (ha eddig nem volt az, most már talán az lesz), hogy ha jelentősen megkopott volna a kis erőgép, akkor már régen leváltottam volna.
"Ez a napok óta tartó kálvária egy hatalmas nagy user error lesz!"
- Ez a jelenség nem napok óta tart, hanem a játék megjelenése óta, én már akkor is jeleztem, hogy baj van, és nem csak nálam produkál/t ilyen tüneteket a cucc. Elég ha visszaolvasnál mondjuk 50 oldalt... Egyfelől igen, user error, másfelől még mindig ott van az, hogy ez az egy játék produkálta ezt - és ha az ember benne van egy ilyen szituációban, akkor nem úgy megy ám, hogy pikkpakk megoldódik, hiába tűnik külső szemmel egyszerű "user error"-nak.Illetve még annyi, hogy a "kálvária" talán másnak is segítséget nyújt, azoknak is, akik inkább nem írnak be, csak olvassák a fórumot, és ha nálam megoldódik, akkor legközelebb könnyebben tudunk segíteni másnak is. Én se unalmamban irkálok ide, ez egy folyamat, majd legközelebb én is módszeresebb leszek, elszoktam ettől.
De még mindig szívesebben olvasok ilyen jellegű hsz-t, mint azt hogy "full kemper mindenki", "mindenki rakétavetővel lő", "itt az új Monster kód", "mé' cserélgetik folyton a játékmódokat" - mert ezek mennek amióta megjelent a játék.Tessék, íme a Control játék, 80+ FPS-sel, minden maximumra húzva, 1080p-ben (RTX persze érthetően nincs benne, mert a kártyám nem tudja) - hát csak "ennyire" fasza az a kis proci...
Befejeztem az offot!
-
shotika
őstag
válasz
spanglee001 #13395 üzenetére
Sejtettem, hogy tulajdonképpen bármilyen játékot írhatok, már előre megvan a válaszod
. Azért az i5 7600k egy elég erős proci, az enyém majdnem 8 éves (i5 3550)...
Engem egész addig nem érdekel hány százalékon pörög valami, amíg faszán megy. -
shotika
őstag
válasz
dombi81 #13394 üzenetére
Nekem ez a mocsok gyanús most:
Ez a kis kékes zöld cucc az én kis hangkártyám. És hát nem igazán szereti, ha külön intelmeim ellenére egy bizonyos családtag itt takarít, mert unatkozik. Az idők folyamán e hatás miatt elég érzékennyé vált, kissé lötyög és az egér kábele mindig hozzáért játék közben. Most átvariáltam ott a kábelezést, és nem akad bele. 2 meccs lement nagyjából low-med beállításokkal, aztán rávágtam a stressztesztet a cuccra, pár dolgot direkt játék közben állítgattam, feljebb vettem, és egyelőre úgy néz ki, az egér kábele baszkurálta a hangot (eddig is elment néha, de játékfagyást még sose okozott), és ez a zseniálisan megírt játék úgy néz ki, allergiás erre az eseményláncra, amit egy kidobással hálál meg.
Mindenesetre (nagyjából 1 óra stressz tesztt után hiba mentes) úgy döntöttem, hogy mégis itt az ideje egy kis fejlesztésnek, szóval rendelek egy új alaplapot, procit és hozzá DDR4-es ramokat, aztán megba***k mindenkit, és egy magyar játékos lesz a következő, aki rekordot fog dönteni ebben a szemét játékban
-
shotika
őstag
válasz
Hege1234 #13390 üzenetére
Jogos. Bár ennek ellenére még is azt kapom a fejemhez, hogy vacak összetákolt rendszerem van... Mondjuk egyszer a napokban úgy fagyott ki a játék, hogy konkrétan az egész gépet befagyasztotta.
Kipróbáltam a szerverátállítást: amerika - 2 meccs fasza, kilépek, európa bepipa, első meccs felénél ledob..
(#13389) spanglee001: Pl a Battlefield 5, Borderlands 3, Red Dead 2, ráadásul ezeket nem lowra állítva játszom, és még fizika is van bennük. Vagy legalábbis több, mint ebben, mert az hogy egy dobozt odébb lehet lőni, ezt már a 2007-es részben is meg lehetett csinálni.
Ez a játék továbbra is a túlkoros Quake engine szénné szedett változata, a shaderek tartják össze, a CoD szinte mindig is ilyen volt. -
shotika
őstag
válasz
Hege1234 #13385 üzenetére
Ezeket mind megcsináltam régebben is, általában egy darabig működnek, majd jön egy update a készítőktől és hazavágja az egészet. Én ebbe untam bele múltkor, és jeleztem is, hogy még egyszer vagyok hajlandó újra letölteni a játékot, amit meg is tettem. Ami azt illeti, 2x is, mert a Win újratelepítés miatt megint le kellett. És aznap miután felraktam, még csak az se lehetett, hogy össze akadt volna valamivel a játék, mert még update sem jött ki hozzá. Gondolom a készítők nem szívesen fizetnének nekem, ha az újratelepítések miatt hamarabb elhasználódna az ssd-m (mondjuk ezt rájuk bizonyítani is szép feladat lenne...).
-
shotika
őstag
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #13379 üzenetére
Azt már írtam, hogy a lapozófájlt se kapcsoltam ki. Ez egy pár napos szűz Windows (és nem visszaállítás, hanem rendes setup, usb-ről), még csak az se, hogy vmi elöregedett Nvidia driver lenne beleégve a rendszerbe a sok update után, vagy vmi Windows Update töredék régebbről.
Még ha leveszek minden beállítást minimumra, akkor is levág szó nélkül.
-
shotika
őstag
Na, megvettem az új tápot (Bios-t átnéztem stb), minden újra visszakötve, és továbbra is leáll a játék. A memóriák tuti jók, mert pár hónaposak és azelőtt is kivágott a játék. A videokari biztos jó, mert ennél komolyabb terhelésű játékot is elbír. A proci hőmérséklete terhelés alatt se megy az engedett értékek fölé.
Mivel a vinyót lehúztam múltkor, tehát az is működik. Az ssd-k jók, mert azok nem így vágnának le, hanem az egész gép kifagyna. Az egér és a billentyűzet is viszonylag új.Most már csak az alaplap az egyetlen tényező, ami szóba jöhet, mert grátiszba kaptam annak idején, és nem működött rajta a lancsatlakozó, majd később a hangkártya csati is tönkrement - mindkettő esetében külső megoldást tudtam használni. Szóval valószínűleg az alaplapom "döglődik". Azért tettem idézőjelbe, mert ezek ellenére, továbbra is ez az egy olyan játék, ami ilyen jellegű hibákat generál, pedig én aztán fogyasztok mindenféle cuccot, elég nagy a merítés játékokból, amikkel már teszteltem a gépet.
-
shotika
őstag
válasz
nanorambo #13324 üzenetére
Namondjuk publicon SD-t játszani, az, amióta létezik a Call of Duty, azóta mazohizmus. Tulajdonképpen talán az egyetlen olyan játékmód a mai napig, amire kizárólagos külön dedikált szervereket futtatnék, mert ott egy laggolás az egész csapat vesztét okozza. (persze a klasszik BR is hasonló, de ott a méreteiből fakadóan egyelőre macerás technikailag megoldani)
Mondjuk én öreg motoros vagyok, de a mai napig úgy gondolom, hogy az SD az a klánok és összeszokott csapatok terepe. -
shotika
őstag
Na, vinyó kivéve, most beléptem játszani, és továbbra is kilép hibaüzi nélkül...
-
shotika
őstag
válasz
dombi81 #13208 üzenetére
Én még az életben nem találkoztam ilyen jellegű problémával, és az se könnyítette meg a helyzetet, hogy a játék hibakód nélkül omlik össze - ahogy az se, hogy ez az egyetlen játék, ami ilyen jellegű problémákkal jelentkezett.
Én anno is úgy voltam vele, hogy úgyse tuningolom a gépet, nem kell komolyabb táp - csak közben telt az idő, volt 2 videokártya csere, lettek új tárhelyeim is, és teljesen kiment a fejemből ez a tényező. -
shotika
őstag
válasz
lowzor #13181 üzenetére
Hát pedig valami történt, miután kihúztam a vinyót, mert a játék nem fagy le. Ha a vinyó lenne instabil, akkor ha onnan indítanék valami játékot, ugyanígy kifagyna. Ha más egyéb cuccom lenne bajos, akkor az most is kijönne. Instabil OC-n az Overclockedet érted? Mert én nem tuningolom a gépet, és az alkatrészeim se gyárilag húzottak.
Ha megjön a táp, átcserélem a kettőt és én is többet tudok mondani. De egyelőre ez a legjobb irány - a közeljövőben úgyis tervezek majd új videokártyát venni, és ahhoz jól fog jönni egy új táp is majd.
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #13177 üzenetére
Valami Chieftec, de hogy hány wattos, az nincs ráírva, vagy nem látom így, mert be van szerelve. Nem hiszem, hogy rossz lenne, én úgy emlékszem ezek elég jók, viszont rémlik, mintha az eladó mondta is volna pár éve, hogy ha sokat kötök rá, akkor necces lesz.
Mielőtt bárki mondaná, tudom, hogy a Corsair-ek nagyon jók, de azok árban is sokkal magasabbak...
-
shotika
őstag
válasz
shotika #13168 üzenetére
Na srácok, azt hiszem megvan mi a ludas a hibaüzi nélküli kidobálásokra. Szerintem a tápom a ludas (450-vagy 500 wattos), amire rá van kötve ugye az alaplap, proci, videokari, 2 db ssd és egy vinyó, plusz a külső perifériák. (i5 3550, GTX 1060 6Gb, 16 gb Ram) Most lehúztam a vinyót (az a legnélkülözhetőbb alkatrész most), és a játék nem fagy ki. Lekopogom persze, de vszeg a játéknak sokkal nagyobb az energia igénye (gondolom a videokari felé), mint az eddigi játékaimnak és ez vághatja haza. Ezt a Dev 6068-as kódjelzésű hibából vezettem le, annál írták a neten, hogy túl sok cucc lehet a gépben egy gyenge táppal.
Szóval berendelem ezt, és keddre meg is jön:
-
shotika
őstag
válasz
- = Zk = - #13124 üzenetére
Nincs hibauzi, csak kivag a jatekbol.
-
shotika
őstag
Na, sracok, szuz Windows, tegnap fasza is volt, ma levagott Warzone kozben megint
-
shotika
őstag
válasz
BandiHUN #13040 üzenetére
Amikor a csapatból én foglalok egyedül... A többiek capture-je abból állt, hogy ráéledtek a zászlóra...
Eddig 2 óra játék után nem volt fagyás, még az nvidia experience is fel van rakva. Pedig a játék ugyanazokkal a beállításokkal fut, ahogy tegnap leformáztam a gépet.
Első indítás után még letöltött a játék 4 Gb-nyi cuccot a shaderes töltésnél, szóval nálam is 172 GB a mappa.
-
shotika
őstag
Utálom magamat, csak nem hagy nyugodni, jelenleg készítem a telepítő USB-t Windowshoz, csinálok egy teljes tatarozást, aztán beszámolok az eredményekről. Bor, kedélyserkentő bekészítve. Szorítsatok
-
shotika
őstag
Na eddig tartott a jólét, megint kilépked nekem is a játék...
-
shotika
őstag
válasz
szuwise #12956 üzenetére
Próbáld meg ezeket: kitörölni a "dokumentumok" mappában a CoD Modern Warfare 2019 mappát; grafikus illesztő programot újratelepíteni; Battlenet applikációban a játékon futtatni egy "scan/repairt; újratelepíteni a játékot; textúrákat normálra állítani játékon belül stb.
Valamelyik egyszer csak működni fog, aztán reménykedhetsz, hogy a következő update-nél nem lesz gond. És reménykedhet az is, akinek eddig nem volt semmi baja, ki tudja, hogy Gandalf kit fog éppen nem szeretni.
Valószínűleg ez a hibajelenség már benne is marad a játékban hiszen fél éve jelen van, nyilvánvaló, hogy nem foglalkoznak vele, így maradnak a trükközések...
-
shotika
őstag
Na, nvidia clean install, dokumentumok mappa kitakarítva, semmilyen egyéb program nincs feltelepítve, még csak frapsot se használok - továbbra is elszáll a játék. Konkrétan ez nem is fagyás, hanem tényleg elszáll - mintha lekapcsolnák a lámpát.
Hardver probléma kizárva -hiszen updatek között mégis csak működik valahogy, biztos nem Gandalf varázsolja működésre; más játékkal sincs probléma. Most épp egy scan/repairt futtatok, de ha megint le kell töltenem az egészet és csak akkor hajlandó működni, akkor ennyi. Az lesz az utolsó, mert nem ezért fizettem. Nem fogom minden 2-3. héten újratelepíteni a játékot.Nagyon sajnálnám, mert egyébként baromi jól össze van rakva, és tegnap este is jó volt összehozni kicsit a régi bandát, mert ugye az évek alatt sokan átváltottak a baráti körömből Xboxra vagy PS-re, és végre van egy játék, ami ezt faszán össze is hangolta.
Ha így megy tovább, akkor részemről jöhet a következő CoD, talán a Treyarch-os srácok kicsit összeszedettebbek, mint ez a gárda. -
shotika
őstag
válasz
redingitell #12894 üzenetére
Én se kotekedni akarok, csak érteni szeretném, hogy miert van az, hogy a tobbseg rendben jatszik, mig egyeseknél a jatek ugyanazt a hibat generalja - es erre még a hivatalos forumon sincs válasz. És ezert gondolom azt h a jatek kodjaban van valami gikszer, ami updatekor jon ki.
Ismerem a cegeket, ha egy adott hibajelenség nem lép at egy kritikus hatart, nem fognak vele erdemben foglalkozni... -
shotika
őstag
válasz
redingitell #12890 üzenetére
Ha hardveroldali gond van, miért ennél az egy jatekban csinalja csak? Megcsinalom nagy nehezen a jatekot, elindul, jatszom, minden kiraly. Eltelik mondjuk 2 hét, kiadnak egy updatet es hibauzenet nelkul levag az asztalra, es ezt mindig akkor csinalja, miutan updatelt a jatek. A megjelenés ota jelen van ez a problema, es mint olvashatjátok, ez nem csak engem erint. Szoval milyen hardverproblema ez? Csak azert kerdezem, mert lassan tenyleg eljutok oda, hogy vissza fogom kerni a jatek árát es az eddigi 2 season pass arat is. Hiszen nem mukodik rendesen a termék amit vettem.
-
shotika
őstag
válasz
SZKEBE75 #12877 üzenetére
Teljesen mindegy, konfigurációtól függetlenül, minden egyes update alkalmával lehet imádkozni azért, hogy ne faggyon szét a játék
Aztán letörölni minden grafikus drivert, dokumentumok mappa mentést, újra rakni azt a röpke 180 gigás játékot, aztán talán működik. Én már szezon paszt se veszek.
Gondolom azért nem foglalkoznak ezzel az Activisonnél, mert ők se tudják a megoldást. Valami mélyebb probléma lehet a játék kódjában, amit nem éri meg nekik anyagilag kigyomlálni.
-
shotika
őstag
Pc-én a szokásos, lejött a patch, 4 órán keresztül toltuk, majd kiléptem, negyed óra múlva visszamegyek, és hibaüzenet nélkül levág 2-10 perces időközönként...
-
shotika
őstag
válasz
Hzoltan969 #12396 üzenetére
Én az alábbi beállításokra hangoltam az elmúlt időszakban a játékot, egészséges kompromisszumot kötve a látvány és a sebesség között.
Textúra Res és Anis - mozgás közben nincs akkora lényege a túlontúl részteles grafikának, viszont nagy kihatása van a teljesítményre.
Custom Frame Limit - ezt elfelejtettem lenyitni, amikor fotóztam, de a monitorom 144hz-hez lőttem be a maximálisat, hogy legalább felfele ne ugorjon ki.
Particle/Bullet Impact/ - egyik sincs kifejezetten hatással a gépre, pusztán látványelem, opcionális.
Shadow - egyértelmű, minél részletesebb az árnyék, annál többet eszik a cucc.
2 Cache opció - alap hogy bekapcs, ezekkel előre betölti az opción belül megadott értékeket a játék, hogy meccs közben ne szórakozzon ilyenekkel.
Particle Lighting - látvány miatt, de magasabbra húzva lehet, hogy eszik valamennyit, nem foglalkoztam vele túlzottan.
Ambient Occ - a környezetnek (tárgyak, fák, épületek minden) mélységérzet adó beállítás, enélkül már szinte egy játékot se vagyok hajlandó játszani.
Screen Space - tükröződés effektek, elvileg magasabbra húzva már eszegeti a gépet, viszont ha teljesen kilövöm, akkor soványabb lesz a látvány.
Élsimitás - hm, ez tesztelés alatt továbbra is. Nagyot dob a látványon, pontosabban is lehet távolra látni, zavarosabb részeken, viszont "érzem", amikor dolgozik, és ez hatással van a játékomra. Meglátjuk.
Filmic Strengt / Gain - egy kevéske hozzátesz, de inkább szubjektív.
Depth of Field - szintén tesztelés alatt, mert néha szemcséssé teszi a fegyvert, ami zoomolásnál baromi idegesítő. Elvileg nem így kéne működnie, hanem finoman elhomályosítja a környezetet célzásnál, de nálam gebaszos.
World/ Weapon Blur - részben látványelem, részben pedig fluidabb lesz tőle a játékmenet.
Olyan játékban amit a gépemen maximális vagy, aközeli részletesség mellett is 144fpsen vagy nagyobb ingadozások nélkül tudok játszani, ott ki szoktam lőni, de ebben a játékban a reflexjátékokhoz szokott szemeim és a néha nagyobb ingadozások miatt, jobb érzés mozogni és lőni. -
shotika
őstag
válasz
lowzor #12384 üzenetére
Azhir Cave, Gun Runner, ShootHouse, Hackney Yard - ezek kva jók, és futottak még: Rammaza, Grazna Raid. A többit nem annyira csípem, főleg a Piccadillyt nem, azt kifejezetten utálom.
De egyébként, ha nem vonja el semmi a figyelmem, akkor igazából tökmindegy melyiken játszom. -
shotika
őstag
válasz
nanorambo #12379 üzenetére
Sose felejtem el a pillanatot, amikor megvettem az MW2-őt (még masszívan élt bennem az első rész emléke), majd elindult ez:
Hans Zimmer zenéje és az egésznek a stílusa annyira beszántott, és ugye a játék végig tartotta is ezt a fajta moziszínvonalat, hogy ilyet azóta is ritkán tapasztalok meg videojátékban.
-
shotika
őstag
válasz
Evil Snowman #12303 üzenetére
-
shotika
őstag
Patch problémáktól függetlenül, én azért örülök, hogy a pár évvel ezelőtti internet adóból végül nem lett semmi...
-
shotika
őstag
válasz
spanglee001 #12015 üzenetére
Lényegében a 2009-es Modern Warfare 2 kampány módja, felturbózott grafikával.
-
shotika
őstag
válasz
pczoher #11962 üzenetére
Hm, gépet mikor takarítottad utoljára? Mármint fizikálisan. Videokari-proci-táp ventijének a pucolása. Az is okozhat ilyen tüneteket - az hogy miért pont egy update során jön ki ilyen, az meg hát, épp így hozta a sors. Én nemrég pucoltam ki, és jót tett a gépnek, ráadásul még halkabb is lett terhelés közben. Vagy kihúzgálni mindent alkatrészt a gépből, teljes áramtalanítás stb, néha meglep, hogy milyen bajokra lehet ez gyógyír.
Vagy vírus is lehet. Érdemes lefuttatni vmi komolyabb vírusellenőrzést, nekem volt olyan, hogy a háttérben szépen zabálta a procit, pedig előtte annyit csináltam, hogy a Chrome-ban felléptem egy keresés által kiadott honlapra, és (utólag derült ki) benyaltam valami szart. Azóta egyébként fel sem merem rakni a Chrome-t mert azonnal bejelez a vírusirtóm valami férget.
-
shotika
őstag
válasz
Dragon3000 #11958 üzenetére
Igazad van, mert én mindössze azt vettem alapul, hogy ez az egyetlen nagyobb különbség a konfigunk között - ezek szerint ott valami más bibi lesz. Azt én is csekkoltam, hogy az ő procija erősebb, viszont mindig k***a jó érzés tölt el, amikor újra és újra rádöbbenek, hogy mekkora deal volt anno ez a proci
Mer' azért na, mégiscsak 7 éves, és amikor meglátom hogy fut el ésszel feltolt értékekkel behangolva egy Doom Eternal, vagy a 2019-es CoD, akkor összecsapom a tenyeremPersze szigorúan FHD felbontásról van szó.
-
shotika
őstag
válasz
Palesz191 #11885 üzenetére
Nekem is megy amcsiról, kemény 3 megával, 11 helyett... de legalább jön. Még el is hinném, hogy esetleg a járvány miatt sokan rácuppantak a battlenetre meg az egészre, de megjelenés óta produkál mindenféle hibát a játék.
Már azt se mondhatja senki, hogy a játékosok gépei, alkatrészei korosodtak el, mert teljesen mindegy milyen konfigurációval tolja az ember, ugyanezeket képes produkálni.De egyébként, amikor meg rendesen megy a játék (kifagyások nélkül), akkor viszont nagyon jól. Szinte teljesen mindegy hogy maxra húzom a grafot, mert akkor is kellemesen fut.
-
shotika
őstag
A blueprintes fegyoknál, hol tudom megnézni, hogy melyik alapfegyvernek a módosított változatát mutatják éppen?
Illetve még valami. Ezek a fegyok bármi egyébben eltérnek a custom weaponoktól? Tehát lehet rajtuk olyan perk, ami mondjuk normál fegyora nincsen? És ha lehet rajtuk, akkor az hozzáadódik a meglévő custom fegyohoz is? (mármint egy adott blueprint mp5-re van 4 féle ammo, míg az eredeti fegyora csak 3 lehet) - ilyesmikre gondolok. -
shotika
őstag
válasz
dombi81 #11328 üzenetére
Hm fura azért mai fejjel visszagondolni arra az időszakra. De ezek a szabályok is anno folyton változtak, de sztem nagy igazság, hogy aki beleragad egy megszokott formulába, az nem lesz képes fejlődni. Ez mindig is így volt és így is lesz - mondjuk 17 évesen én is azt hittem hogy örökké élek, és hogy a dedikált szerverek lesz a betonbiztos jövő, meg sok esetben én is behajoltam a nagytöbbségnek ...
Aki nem képes fejlődni és alkalmazkodni, az sose lesz JÓ játékos, és soha nem fogja tudni igazán élvezni ezeket.
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #11325 üzenetére
Ez is veszélyes terep. Mert akkor jön a következő ember, hogy hát az RPG meg a shoti nem gáz, viszont az LMG-k, az egy nagy csalás!! És így tovább
Meg mitől lenne értelmesebb a szerver? Szerintem a shotgun egy fps-ben kb alapfegyver, anélkül nincs játék
Nemhiába a Doom kétcsövű shotgunja a legikonikusabb fegyver a mai napig.
Még a nicknevem is erről a fegyorol van!
-
shotika
őstag
válasz
dombi81 #11323 üzenetére
Tulajdonképpen a kemp is ilyen. Annak idején a Quakeről átszokott társaság jó része ezt képtelen volt már beengedni a saját kis mikróközösségébe. ADminként anno sokat vitatkoztunk bizonyos szabályokról, a saját klánom is kickelni akart mert 10 mp-re megálltam. Annál az esetnél gurult el végleg a bogyó nálam, oldalakat pofáztunk végig arról, aztán eljutottunk oda hogy van taktikai kemp meg rush kemp meg a f..tudja milyen kemp, meg hogy azokból mi a legális
Én pl szerintem soha nem kickeltem senkit kemp miatt, persze én is üvöltöttem néha az idegességtől, hogy X kcsg már megint ott veri a sarokban kispisztollyal fél órája, aztán ez vezetett el oda, hogy pl az addig ritkán használt gránátot (cod4) nos... el kezdtem használni. -
shotika
őstag
válasz
tupacamaru #11321 üzenetére
Lehet, hogy elszomorító számodra, de én azért tettem fel ezeket a kérdéseket, hogy ne azt kelljen már olvasni egyfolytában a topicban, hogy ki miért hisztizik, hanem hogy legyen már valami rendszer. 2 hete még a kempelés volt az állandó hiszti tárgya, most meg az hogy egyes játékosok (szerintem) ügyesen rájönnek ilyen, kb teljesen természetes dolgokra.
És hangsúlyozom, ez nem mentesíti azokat, akik különféle trükkökkel érik el, hogy mint haverok együtt tudják tolni.
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy egyesek kissé túl mereven fogják fel ezt az egészet. Szerintem csak annyi az egész, ahogy már írtam is, bemész soloba, egyedül érkezel le, aztán onnantól hogy hogyan győzöl, már rád van bízva. Hát ettől izgalmas bazki az egész, ettól hogy valamilyen szinten lemodellezi a játék tükörképe a valóságot is. Ez nem egy aréna shooter, mint a kecskés CoD. Ha ilyet tapasztalok először, hogy ketten összefogtak, akkor nem megyek egyből rinyálni, hanem felkészülök arra, hogy igen, ez is egy eshetőség. -
shotika
őstag
válasz
DrTechnoid #11299 üzenetére
"még nincs vége, mert ott álltok ketten , és hirtelen leesik h ez nem duo, egyikőtöknek menni kell," Vagy megcsókoljátok egymást, mint az Éhezők viadalában
Többiek: Megértem, hogy szerintetek ez gerinctelen dolog meg csalás, de még mindig nem láttam az erről szóló szabályzatot, függetlenül attól, hogy ezer éve az adminok a 3000 féle szerveren 3000 féle szabályt alkotva csapdosták ki a játékosokat.
-
shotika
őstag
válasz
pulffy #11264 üzenetére
Teljesen komolyan írtam. Nem ismerem a Fortnite-ot, se az ottani szabályzatot. Ha itt van ilyen, hogy 2 vagy több idegen játékos a Solo módban nem dolgozhat össze, akkor természetesen én is ellenzem.
Vagy a Squad részben is van olyan szabály, hogy mondjuk 2 csapat nem foghat össze? Kérdezem, mert én nem találkoztam ilyen felhívással, bár könnyen lehet hogy átfutottam rajta.
És azért is kérdezem, mert ha nincsen ilyen jellegű szabály, akkor nem lehet, hogy te / ti (akik ennyire ellene vannak) vagytok kissé túl merevek? Mert nekem a neve mindössze annyit jelez, hogy egyedül indulunk, hogy utána ki hogyan harcol és marad életben, a játék szabályzatát betartva, az már mindenki magánügye, nem?(#11266) Roland861010 : Vagy 2 órát toltam vele reggel! Baromi élvezetes, de a címe ellenére inkább a Quake-ra hajaz a cucc
-
shotika
őstag
válasz
-FLY-> #11250 üzenetére
De most őszintén, attól, hogy solo mód, egy szabály se tiltja, hogy a játékosok ne foghassanak össze. Ha alkalomszüli, én is élnék ezzel. Ez szerintem csak színesíti a játékot.
De egyébként még beszabályozni se lehet nagyon.
Tételezzük fel, és most tekintsünk el attól, hogy van olyan eset hogy egymást régről ismerő játékosok megtalálják a kiskapukat, hogy együtt menjenek, tehát 1v1 egymást lövitek mindenki mástól távol, de mondjuk nem bírtok egymással - ha megvan a kellő tapasztalat mind2 részről, egy teljesen racionális döntés, hogy akkor ketten mentek tovább, sőt majdhogynem ösztönös döntés. Egyrészt a cél szentesíti az eszközt, másrészt hatalmas fun mondjuk két ismeretlen közt egy ilyen jelleg kooperáció. Természetesen ez egy szélsőséges példa. Akár írhatnék olyat is, hogy a másik játékos épp azzal szerencsétlenkedik, hogy átmásszon egy kerítésen, mert a nagy izgalomban nem látja, hogy elég lenne 2 métert tennie hogy megkerülje, te pedig inkább nem lövöd le, hanem mondjuk olyan egyértelmű jelzést adsz le, amiből lerí, hogy átérzed a helyzetét, ezzel pedig kialakul egy olyan ritka szimpátia, ami a további fentebb felvázolt összefogáshoz vezethet. -
shotika
őstag
Na, újraraktam clean installal az nvidia drivert, majd míg melóztam, újra letöltöttem a játékot (dokumentumok mappa törölve), este mikor hazaértem és belőttem, nem fagyott ki. Pedig alapból még a textúrákat és az árnyékokat is fullra rakta (egy 1060-as Geforce mellett).
-
shotika
őstag
válasz
Imilenni #10577 üzenetére
Köszönöm, és örülök, hogy nálad megoldotta, de ahogy pár hónapja, úgy most se vagyok hajlandó még egyszer, ilyen mélységig belemenni, és időt áldoznom azért, mert a készítők nem végzik rendesen a munkájukat. Főleg nem olyan külső programokkal, amik befolyásolják a procim meg az alkatrészeim működését. A játékot se vagyok hajlandó még egyszer újra letölteni, és a videokártya driverekkel sem szeretnék a továbbiakban bajlódni.
Minden driverem friss, a Windows is lefrissítve, a gépem megfelel az előírt gépigényeknek, innentől kezdve szeretném ha jobban összekapnák magukat a srácok. -
shotika
őstag
Na ennyi, meguntam, 1 órát elcsesztem az estéből a semmiért, majd visszatérek rá, ha tisztességesen megcsinálták. Jó játékot, akinek működik.
-
shotika
őstag
Jól indul a Warzone, konkrétan a traningen nem jutok túl, mert visszatért a klasszikus "lebaszlak a windowsba hibaüzenet nélkül" jelenség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest