- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.atesz89
tag
Nem tudom olyan módban ahol a csapatjáték számít. Nem a k/d miért ad a játék annyi pontot az ölésre. Nem egyszer volt , h én sokkal többször húztam el pontot mint aki előtte végzett és ő 0 capture-val állt előttem, csak kb 20-al többet ölt. Zavaró, killre minimális pontot kéne, h adjon.
A másik dolog ami zavaró hogy S&D-zel , aztán szépen a másik csapat elfogy a meccs végére. Ezt is lehetne valahogy büntetni hogy valaki előbb kilép minth vége lenne a meccsnek. - xp vagy nem tudom. Ja meg az sd-ben szar sztem hogy killstreak-ek vannak de jó lenne egy promod.De sztem soha nem lesz hozzá. Ja meg hogy a bomb leszedést ott lehet folytatni ahol a másik csapattársad abba hagyta így sokkal egyszerűbb mintha előről indulna az egész.
Jó kis mw2 demolition de jó volna még bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- ASUS TUF Magyar Gamer Laptop 120Hz Ryzen 7 3750H 32GB DDR4 1TB M2 SSD GTX 1660 Ti 6GB
- Újszerű Gigabyte 1 tulajos Gamer Laptop 144Hz i5 11400H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 6GB 98% Akku!
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Kingstone KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged