- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Degeczi #2758 üzenetére
Háromszori kísérletezés után sem jutottam eredményre. Meddig kellene próbálkoznom?
Írtam már, lehet, hogy én bénázok el valamit, magamtól sosem fogok rájönni, hogy mit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Degeczi #2756 üzenetére
Megpróbáltam mégegyszer konvertálni, nem változott a sorköz. Nem kínlódom vele, Phülöp küldött egy normális sorközű vátozatot, tehát a probléma megoldva.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Degeczi #2754 üzenetére
Nálam a nagy mező üres, nincs benne a html és a másik két sor.
Tettem kötőjelet: line-height, viszont az általad beillesztett képen nem látom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Degeczi #2743 üzenetére
"Stílusok fülön a "teljesen eltávolítani kívánt stílus-információk" szövegmezejébe beírod, h "line-height"."
Ezt cselekedtem, semmi nem változott. Alighanem én rontottam el valamit, de mit?
Valamelyik négyzetbe kellett volna pipát tenni?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
amargo
addikt
válasz Degeczi #2547 üzenetére
Szokás cache-ni az SSL-eket, főleg a root és intermediate-okat, mert ezeket nem fogod minden kérésnél beszerezni (az OS, IIS, a java különösen saját ssl keystore-al rendelkezik), viszont pont az ilyen lejáró root CA-k esetére van köztük egy intermediate cer-t, ez kell a trusted chain-hez is.
itt egy példa: openssl s_client -showcerts -servername energia.eon-hungaria.hu -connect energia.eon-hungaria.hu:443
Verify return code: 21 (unable to verify the first certificate)openssl s_client -showcerts -servername google.com -connect google.com:443
Verify return code: 0 (ok)[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Degeczi #2545 üzenetére
A python3 csak egy dolog a láncszemben, én is most kezdtem csak utána olvasni: [link]
De ettől is biztosan több minden a földbe állt. Nálam igaz cloudflare mögött van minden, de közöttük let's encrypt, ha viszont valakinek a full strict-be megy, akkor azok is megállnak egy nem valid root ca miatt: [link][ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
snowdog
veterán
válasz Degeczi #2536 üzenetére
Az azért továbbra is érhetetlen, hogy ez az egész probléma miért csak a Calibre 5.x.x verziókat érinti. Én még mindig a Calibre 4.11.1 verzióját használom, és ezzel nincs semmi gond, a moly.hu plugin is tökéletesen működik.
Tehát a világösszeesküvés a Calibre 5.x.x ellen irányult, és szépen magával rátontta a facebook-ot is.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Degeczi #2530 üzenetére
Ez érdekes, mármint hogy nálad ez a verzió rendben működik, mert a levélben kapott log is ezt tartalmazta: ssl.SSLCertVerificationError: [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: certificate has expired (_ssl.c:1123)
Rákerestem, és ilyen hibaüzenet már évekkel ezelőtt is megjelent, a Calibre program készítője ezeket írta a problémáról: [link]
[ Szerkesztve ]
-
gabranek
senior tag
válasz Degeczi #2522 üzenetére
Köszi, ez az...sajnos ahogy nézem visszamenőlegesen nem érvényesül az új szabály. Manuálisan kell megváltoztatnom a "cím rendezési forma" mezőt a metaadatban. Esetleg erre nem tudsz valami kötegelt megoldást? Mert 6000 könyvet egyenként újrarendezni elég macerás lenne.
田中れいな
-
LimaBravo69
tag
válasz Degeczi #2470 üzenetére
Köszönöm, sejtettem hogy így van. Csak nem voltam benne biztos
Maradok a kábeles megoldásnál, nekem így tökéletes tulajdonképpen."The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
-
ShadeX
tag
válasz Degeczi #1512 üzenetére
Nincs tökéletes technológia. Nem egy winchestert sikerült már elkoptatnom az idők folyamán. Elég flusztráló, mikor pár szektorhiba mellett adatmentés közben azt kell találgatni, mi volt a sérült területeken. Így egy egyszerű teszt az archívumokon kideríti, mi ment veszendőbe.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz Degeczi #1424 üzenetére
A 2. kérdésre nem válaszoltál: "Vagy mindet letölti és aztán kézzel végigmehetek az összes könyvön letöltésre várakozás nélkül?"
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Met
nagyúr
válasz Degeczi #1322 üzenetére
Ezt hol tudom megtenni?
Mert a Beállítások - Könyvek lemezre mentése - Sablon mentése sorba beírtam de nem történt változás, vagy hol kell lefrissíteni?hampidampi Foglalkoznom kell mert a Dropboxból így menti le a könyvtárakat az olvasó és így is jelenik meg.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
AcCEsS
senior tag
válasz Degeczi #1301 üzenetére
Ha esetleg régebbi Ubunturól frissítettél, vagy a LibreOffice könyvtárad egy előző rendszerből örökölt, és nem tartalmaz semmi spéci, egyéni beállítást, akkor érdemes lenne megpróbálnod a ~/.config/libreoffice könyvtárat törölni (vagy átnevezni) egy próba erejéig. Hátha a beállításokban van valami szemét... Illetve mivel az alaptelepítés a LibreOffice-nak nem tartalmazza minden komponensét, az sem kizárt, hogy hiányzik valami lib ami a PerpitoCucc-nak kellene.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
AcCEsS
senior tag
válasz Degeczi #1296 üzenetére
Hatalmas változásokat hozott az 5.3.x
Én az OO 1.0.x óta használom, és pl. az adatforrások betöltésének gyorsgombja mindig is az F4 volt, ami az 5.3-ban - tizenöt év után!!! - Ctrl+Shift+F4 lett. Illetve a nyomtatásnál a nyomtató tulajdonságai menüben már nem lehet csakúgy simán beállítani, hogy a nyomtatási kép álló vagy fekvő legyen. Előtte több mindenen végig kell haladni, hogy engedélyezett legyen az a gomb is.
u.i.: Viszont most feltettem PPA-ból az 5.3.4.2-t és a PepitoCleaner hibátlanul elindult, teszi a dolgát! Nálad lehet valami!
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
-
Ajándékok
aktív tag
válasz Degeczi #1288 üzenetére
Át kell néznem, de egyszer kell 1-et kattintani és utána csak 1 mezőt kell figyelni és karbantartani.
És a magyar szerzők neve magyar sorrendben lehet."egyetlen Ctrl-C, Ctrl-V" Ezt légy szíves részletezd!
Nekem sokkal több: 3 kattintás a néven, aztán kijelölöm, aztán ctrl-x, a szóközt is törlöm, a másik helyre viszem a kurzort, ctrl-v, beirom a szóközt.
Bár most találtam 3 lépéses módszert:
Author oszlopban a mezőn jobb click, kiválasztom a copy to author sort-ot és bal click
Jó lesz így? Bár még ez is 3* annyi, mint ha lenne erre egy jelölő négyzet, és ha javítom a nevet, visszaáll a rossz sorrend, újra kell csinálni.Duplikáció szűrésre adtál ötletet. Nem szerzőre, hanem méretre kell rendezni, így egymás mellé kerülnek a töröltek.
"akár egyesítheted is..." Mi van akkor, ha több féle borító van 1 könyvhöz (különböző kiadások) és a könyv formátuma is ugyan az? Valamelyiket törli vagy átnevezi őket?
Beállítható valahol, hogy a borítót milyen minőségben tömörítse? Nem mindegy, hogy 200k vagy 40k a borító, miközben nem veszem észre köztük a különbséget
Ha kijavítottam a szerzőket, címeket és egyben letöltöm a meta adatokat, kiválaszthatom egyszerűen könyvenként, hogy melyik borítót akarom vagy egyesével be kell lépni a meta adat szerkesztőbe?
A fülszöveget bele tudja tenni a könyvbe, hogy calibre nélkül is megmaradjon?
borító, fülszöveg, könyv szövege lenne szerintem a legjobb sorrend.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Ajándékok
aktív tag
válasz Degeczi #1284 üzenetére
Ha letöltöm a meta adatokat, de csak a szerző van kitöltve felajánl néhány könyvet. Azt ami kellene pont nem. Ha beírom a címet is, akkor viszont megtalálja. Nálam van gond, vagy ez ilyen?
"nem is lenne okos dolog (lassú lenne)" Akkor hogy szabaduljak meg a duplikáció törlése miatt üres, de a listában még mindig látszó könyvektől? Egyesével keressem meg őket?
"két külön, szabadon átírható mező, nem kell nyelvvel vacakolni."
Szerintem pont az a vacakolás, ha minden egyes nevet át kell írogatni, ahelyett, hogy a szerzők listáján a magyarokra, japánokra.... kattintok egyet a fordított sorrend érdekében.[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Ajándékok
aktív tag
válasz Degeczi #1220 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm
Ezek szerint maradok a pocketbook-nál. Azon tudom rendezetten tárolni, és el is tudom érni.
-
newmoonlight
senior tag
-
newmoonlight
senior tag
válasz Degeczi #1112 üzenetére
Azaz ne is keressem a C-meghajtón, a Calibre-program mappájában, mivel a "mentéseket" a D-re tettem egy másik mappába?
És innen, hogyan tudom egy másik gép, másik Calibre-jába "exportálni" az itt elmentett tartalmat?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
tecsu
addikt
válasz Degeczi #1100 üzenetére
Most visszagondolva az e-könyvek metaadatai olyanok, mint az mp3-ak tag-jei. És azt is kezeli (ma már) minden noname és márkás lejátszó egyaránt - mindenfajta nehézség nélkül természetesen -, hiszen nem egy nagy dolog.
Na mindegy, persze tudom, piaci érdekek és a fogyasztó igény leginkább különbözik, mint egyezik.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
BonFire
veterán
Igen, indiai, és a brit írásmódot követi.
Azaz eléggé fura, mert szójáték. Egyrészt a könyvtár szóból (library) és a szabadságból (liberty) áll össze, és mindkét szót másképp ejtik. Viszont ha a mesebeli kardra, az Excalibur-re asszociálunk, akkor kalibernek ejtendő, és ő is annak ejti, bár nem tudom, mennyi köze van a kardhoz.
Oké, nem offolok tovább. Csak felvetettem mint érdekességet.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
hampidampi
senior tag
Igen, pont ezért is jó a magyar nyelv.
Ha ő épp kalibrének ejti (magyarosan), szíve joga, ragozza úgy.
Ugyanez a Kindle-lel. Sokan ejtik kindlének, sőt kindlinek is. Ez utóbbi főleg a sváb behatások miatt amúgy is teljesen természetes, az ilyen végződést a magyar nyelv hajlamos kiegészíteni (ld. sámli, vinkli, ródli, sőt: Lidli!). És ez mind helyes. A magyar nyelv nem feltétlenül veszi át a külföldi kiejtést. -
repro2
csendes tag
-
tecsu
addikt
Pedig igaz, amit ír. A - nem annyira - szubjektív véleményével is egyetértek.
Szóval tényleg, az Amazon szerződési feltételeiben benne van, hogy bizonyos indokból megsemmisíthet minden nálad lévő tartalmat, visszavonhat licenszet stb.
Vagyis cakk-pakk elvesz(het)nek a könyveid, ha pl. valami jogsértésen kapnak.
Már több ilyen eset történt, ráadásul ezeket a könyveket, mint általában a vásárolt digit tartalmakat, halálod után nem örökli senki, oda a nagy gyűjtemény.Az angolszász kultúra pedig... ebben is abszolút igaza van Bonfire-nek, de ez egy hosszú történet... Én nem vitatkozom, ha neked tetszik, olvasd.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
BonFire
veterán
-
BonFire
veterán
Persze. Meg arra is jó, hogy a már megvásárolt könyvedet az Amazon – gondol egyet! – hipp-hopp letörli. Volt-nincs. Az angol nyelvű szépirodalom meg nekem nem érték, akkor se, ha ingyen adják, se a Zabhegyező, se a Twist Olivér nem érdekel még magyarul sem. Az SD kártyán egyetlen kilobájtot se engedélyezek nekik. És ne azzal kezdje már egy szolgáltatás, hogy ad nekem egy rakás házi feladatot: törölgethetem lefelé a fölösleges dolgokat.
Nagyon is jól mondod: „csesszék meg, h adnak ingyen könyveket” – bár én inkább úgy módosítanám: „csesszék meg, h adnak ingyen könyveket, amelyekre semmi szükségem.” Van két kocsi építési törmelékem, leboríthatom az udvarodban? Miért nem? Bontott tégla, kitűnő állapotban és értékes homok. Nem kell?
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
Nem olyan. Most kíváncsiságból kettő ajánlott olvasót is telepítettem (Cool Reader és Skoob). A Cool Reader ugyan kijelzi a százalékot de fent a fejlécet nem lehet full screenen eltüntetni tehát helyet foglal, és ugyanakkora betűméret és sorköz beállításnál is sokkal több oldalra tör egy könyvet. A színes-szagos ikonok meg kicsi képernyőn nem annyira letisztultak, mint a FB reader menüi.
A Skoobról meg annyit hogy abban semmiféle beállítási lehetőség nincs.
Egyelőre még mindig az FB-t tartom a legjobbnak (minden hiányosságával együtt, mert van neki), de pici kijelzőn még messze a legjobb olvasó. Nyilván egy 4–7 colos tableten bármelyik csilivili app megteszi, és talán nem is zavarna egy 12 pixel magas fejléc, de egy minin igen.
Amúgy van errefelé Android ebook app ajánló topik? Ahol ezeket a tapasztalatokat le lehetne írni és tájékozódni a kínálatról?
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Én egy kicsit konzervatív vagyok ebben a témában. Mindegy, hogy az eredeti könyv hány oldalas, és a Kindle mennyire kalkulál a saját magának (egyébként nagyság rendeket illetően nem nagy az eltérés), én jobb szeretek úgy haladni az olvasásban, hogy oldalak szerint lássam hogy miként fogy a könyv. Erre mondják, "ízlések és pofonok"
-
BonFire
veterán
„If you don't already have a Kindle account with Amazon you'll need to sign up for one first. Once you've done this, Kindle for Android presents you with three free ebooks to get you started”
Na, pont ezért hanyagolom ezt az appot. Kindle acc kell hozzá, ad egy csomó könyvet grátisz, amire nincs szükségem stb. Vagy jó két éve kipróbáltam, aztán úgy döntöttem, nekem nem ez kell. Először az Aldikót használtam, de egy idő után rettenetesen belassult, tehát le kellett cseréljem. Most az FB readert használom, de se az Aldiko korábban, se a FB reader most nem tudja a százalékos kijelzést. Viszont minden mást elég jól.
-
BonFire
veterán
Nem beugratós, tényleg nem tudtam, és még soha nem pillantottam a bal felső sarokba. De köszönöm a válaszokat.
Ebből is látszik, hogy a GUI igencsak optimalizálásra szorul. Hasznos egy program ez a Calibre, évek óta használom, de nem felhasználóbarát, és idiótán logikátlan a felépítése.
És ronda is.
-
BMizutani
tag
Üdv . A szerző név másolást már beállítottam a nekem megfelelő formátumra , mint azt fent már írtam . De én szerintem a szerző nevét nem kellene variálni , szerepeljen úgy ahogy a rendesen a könyvein használja(ta) . A felhozott példa esetén a szerző neve Isaac Asimov szerepeljen így mert ez a neve . De inkább azt oldanák meg a szerző rövidített nevét hozzá linkelni a teljes névhez , pl I Asimov -- Isaac Asimov vagy J.K.Rowling -- Joanne Kathleen Rowling stb .
A névelő variálást nem tudom beállítani , pl." A két koldus diák " ból a calibre ne csináljon " két koldus diák A " t stb .
-
kuruczz
tag
A keleti névsorrendet a következő országokban használják hivatalosan: Magyarország, valamint négy ázsiai nép, a kínaiak, japánok, koreaiak és vietnamiak a következő országokban: Kína, Japán, Észak-Korea, Dél-Korea, Szingapúr, Tajvan, Vietnam, továbbá Malajzián belül a kínai közösség tagjai. A világ valamennyi többi országában (így Ázsia többi országában is) a nemzetközi sorrend a hivatalos. A középkorban még Európa-szerte általános volt a keleti névsorrend alkalmazása, és a hétköznapi élet különböző helyzeteiben ma is sok országban előfordul.
Sic Wikipédia Keleti névsorrend
-
BonFire
veterán
A Calibre ebook nézője is bugos! Van pl egy könyv, amelynek minden fejezete előtt van egy kép. Ha ablakban nézem, akkor a kép és a fejezet közé berak egy üres oldalt, ami pl teljes képernyőn nincs benne, sem pedig a könyvolvasó alkalmazásban.
Ezért kéne tisztázni, hogy most akkor ténylegesen van ott oldaltörés, vagy csak a megjelenítő csinálja a hülyeséget.
-
BonFire
veterán
Onnan indultunk el! Amint látszik, nem jó.
-
Degeczi
nagyúr
Közben eljátszottam a PPW által generált .MBS és .AZW3F file-okkal, és sikerült megtalálnom bennük, hol/hogyan tárolják az utolsó olvasási pozíciót, ill. annak dátumát (+az elözményrekordokat is tárolja, ha ide-oda ugráltál a könyvben)
Egyetlen gáz még, hogy ez csak egy byte-okban kifejezett szám (amiből "location"-t 150-el leosztással lehet megkapni, eddig OK).
Ahhoz azonban, h egy könyv hány %-os olvasottságon áll, tudni kellene ennek maximális értékét, vagyis a könyv méretét is - és azt már úgy tűnik, nem tárolják ezek a file-ok... (és persze nem olyan triviális, h a könyvfile hosszával közvetlen kapcsolatban lenne, hiszen azok konténerek: jóval nagyobbak lehetnek, mint a tényleges könyv. Adott esetben egy file kétszer is tartalmazhatja a művet, többféle formátumban)Tehát valszeg ezt kell még értelmezni a könyvfile-ból, és akkor kiegészíthető a Calibre adatbeolvasási funkciója azzal, h újabb Kindle esetén is képes legyen ezeket a pozíciókat lekérdezni, és a megjegyzésbe beírni, és akkor működhet ezekkel is az alább tárgyalt script, amivel külön oszlopban lehet megjeleníteni melyikben hol tartasz.
Jó játék ez is, egyfajta rejtvényfejtés[ Szerkesztve ]
-
hampidampi
senior tag
-
snowdog
veterán
Az egyik olvasott mobi könyv mellett találtam egy mbp fájlt. Azt írják ebben vannak az olvasással kapcsolatos adatok. Keresgélek a neten, hátha találok róla információt, hogy egy hex editorral hogyan tudnám érthetővé tenni a látottakat.
MBP: marks, bookmarks, position (last location read)
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Köszönöm, feltételeztem hogy a formátummal van valami probléma. Kísérleteztem is vele, de mivel ezt a nyelvet nem ismerem, nem sok sikerrel. Az általad adott formátumot elfogadta, működik is, de minden könyvre azt mondja: "Not Read". Szóval valami még nem jól van megadva.
-
BBéci
legenda
Az első perctől repülőgép üzemmódban használom, még soha nem csatlakoztattam netre.
Nem ma fogom végrehajtani az említett műveletet, mert vannak rajta olyan könyvek, amiket nem olvastam. Ha azokkal végzek, (1-2-3 nap) utána törlés és újratöltés. Majd beszámolok, mire jutottam.
Köszi a tippeket!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Pontosan úgy, ahogy írtad. Zöld alapon felcserélve, de arról tudom, hogy normális viselkedés.
Arra nem emlékszem, hogyan nézett ki, mielőtt hozzáadtam a Calibre könyvtárához, de az tuti, hogy AZW3-ra konvertálás előtt ellenőriztem az adatokat. Majd eszközre küldés előtt is.
Arra gondoltam, lepucolom a Kindle memóriáját és újra ráküldöm az olvasni kívánt könyveket, persze alapos ellenőrzés és vizsgálat után.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Ezt nem vitatom, de nem látom, hol a hiba.
Itt van előttem a kijelzőn a Calibre, mellette a Paperwhite, rajta a tartalomjegyzék.
A Calibre-ben balról első oszlop a cím, második a szerző. Ez lenne a baj?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest