- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
A Mazda is ütős.
Kezd beköszönteni a kánaán. SC méretben is eszméletlenül jól kinéző modellek vannak csak itt visszagörgetve is. A nagyobbakban meg pláne.Érdekes módon Legonál meg valahogy nekem leült az SC széria. A sok F1-es - régi F1 fanként sem - mozgatott meg, sok a jóból (hasonlóból). Technicből sem világos kinek kellene mondjuk 3-4(-6-8? modell). Az új SC autókból meg igencsak felemás lett számomra a felhozatal. A Porschét amennyire vártam, hááát, még felismerni is nehéz szegényt. A Challenger jó, a Lamboból az egyik bejön.
De az igazi fejkapkodás nem Lego oldalon van... -
Throme
veterán
Én mondjuk nem bánom
8 széles verzióban ez a modell nem volt, csak hatosban.
Más tészta, hogy én vettem 2 kínai legóbol is challengert.
Nekem tetszenek az idei sc autók.
Vártam egy rendes porschét 8 szélesben.
Szeretném, ha jönne 911 is. A 6 széles megvan.
Persze nem tudom kivárni ezer van kínai legóbol a fekete. -
Throme
veterán
Fém alkatrészeket nem tartom szükségesnek, habár a krómozott részek nem néznek ki rosszul, de lehet műanyagot is krómozni, csak nem olcsó.
Nem tudom mennyi egyedi alkatrészt tartalmaznak, amitől ennyire jól kijönnek a formák.
Annak viszont nagyon örülök, hogy egyre több versenyképes legó alternatíva jelenik meg.
azt is jó látni, hogy egy jó ideje Jang is bemutat nem legó cuccokat.Lehet az alternatívoknak még ebbe az "influenszer" bizniszbe kéne beszállni és népszerűsíteni a termékeiket.
Lego szerintem ezért (is) fut előre az árazásaival, hogy mindig maximálja a bevételeit, mert érzi, hogy nem lesz ez mindig így.Amúgy jól gondolom a merci kb az icon/creator expert licenszelt autó méret?
Kb 45k huf. Hát mégse 75k huf, mint a lambo countach...
Mivel ezekkel nem lehet bizniszelni, sajnos nem lesz olyan sikeres, mint a legó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest