- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Újabb probléma.
Van egy 287528739523985 számsorozat. Ami mindegy milyen számokból áll.
Úgy szeretném bekérni a felhasználotól ezt a számsorozatot, hogy ő folyamatosan írja ezt be, de a program mégis 3 karakterenként értelmezze.
Pl.:
Amit a felhasználó beír:122345782765783
Amit a program lát:
tomb[0]=122
tomb[1]=345
tomb[2]=782
tomb[3]=765
tomb[4]=783 -
PumpkinSeed
addikt
válasz
dabadab #4018 üzenetére
Értem, és akkor valami megoldás arra, hogy hogyan tároljam le azt, hogy több karaktert taroljak le úgy, hogy az visszavezethető legyen arra az 1 karakterre amiből generáltam azt.
Pl.:
Eredeti szöveg: alma
Kódolt szöveg: 3hrtz5as73hr
Kódolt szöveg felosztása: 3hr | tz5 | as7 | 3hr -
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy van egy n elemű szo[20] karaktertömböm, és karaktertömbben lévő betűk ascii kódját áttegyem egy szamok[20] nevű tömbbe?
-
PumpkinSeed
addikt
Végre sikerült a minimumelvű.
A Fésűs már gondot okoz.
-
PumpkinSeed
addikt
for (i=1;i<101;i++)
{
for(j=1;j<101;j++)
{
if (a[i]>a[j])
{
csere=a[i];
a[i]=a[j];
a[j]=csere;
}
}
}Ez Buborék rendezés nem?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
overclockerr #3948 üzenetére
Ha a C-t megtanulod akkor az már nagyon jó! Szinte egy alap programozási nyelv. A HTML CSS-t 1 hét alatt megtanulod ha tényleg tanulni akarsz. De ha a C-t tudod akkor az már egy erős alap bármihez.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
overclockerr #3936 üzenetére
Én napi 7-8 órát gyakorlok, és elmondhatom hogy amit eddig tanultam teljes mértékben elsajátítottam.
-
PumpkinSeed
addikt
Tud valaki egy egyszerű feladatot adni nekem? Ismereteim: Vezérlési szerkezetek, karakteres képernyő design és igazítás. Szeretnék gyakorolni, de semmi nem jut már az eszembe.
Esetleg még tömbbös is szóba jöhet.
-
PumpkinSeed
addikt
Nem tudja valaki, hogy a gotoxy-t hogyan tudom c-be beletenni?
-
PumpkinSeed
addikt
Azt, hogy az általam megrajzolt labirintus falára ne tudjon rámenni a játékos azt hogyan lehetne megcsinálni.
Nekem úgy sikerült, ha rá akar menni akkor visszadobja az elejére.Máshogy nem sikerült.
-
PumpkinSeed
addikt
Azt hogyan csinálom meg, hogy egy test folyamatsan mozogjon mint pl. egy snake játékban. Ha kérhetném csak a mozgásban adjatok segítséget a többit magamtól szeretném
-
PumpkinSeed
addikt
Változónak, lehet minimum és maximum értéket adni, és ha lehet akkor hogyan?
-
PumpkinSeed
addikt
Valaki megmondja nekem, hogy ha van egy float változom akkor ,hogy tudom globálisan megadni, hogy hány tizedes vesszőre adja meg az értéket?
-
PumpkinSeed
addikt
Adott egy program aminek azt kellene eldöntse, hogy a beírt dátum milyen napra esik. Gondolkozok kutakodok már 2 hete, de nem lelem a megoldást.
És most az okosabbak segítségét kérem.
-
PumpkinSeed
addikt
Olyat szerettem volna, hogy adott egy tömb, amibe bekérek adatokat. És a do while aszerint hajtódik végre, amit a bekért tömbben lesz. Ha mégjobban ki akarom fejteni akkor inkább egy stringet kérnék be mint pl az a program, hogy:
printf("Tovább szeretne lépni?\n");
gets(string);
} while (string == 'Yes');Vagy valami hasonló.
-
PumpkinSeed
addikt
Ha készítek egy N elemű tömböt. Azt minden esetben fel kell dolgozni a for ciklussal?
-
PumpkinSeed
addikt
Kezdőként értelmetlen kérdésem: Ha nem scanf-el végezzük a bekérést akkor mivel?
Meg adott egy számkitalálós játék. Bekérésnél scanf ("%d";&a);
Olyan problémám lenne, hogy ha betűt adok meg és nem számot akkor bebuggol a program és végtelen ciklussá változik. Nincs valami egyszerű de hatékony megoldás erre. Azt hallottam, hogy be kell olvasni tömbként és ki kell vonni az ASCI kódból tömbben ki olvasott értékkel kell valamit szugerálni. Na nekem ennél egyszerűbbre lenne szükségem.
-
PumpkinSeed
addikt
Az alábbi program egy számológép:
De az a baj, hogy minden számítsára 2686780-at ad.
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <math.h>int main()
{
int a,b,c;
char op;
printf ("This is a calculator.\n");
printf ("Give me 2 number(a,b):");
scanf ("%d,%d",&a,&b);
printf ("This is ur numbers: %d,%d \n",a,b);
printf ("Now U can tell me what do u want to do.(+,-,*,/):\n");
fflush(stdin);
scanf ("%c",&op);
if (op == '+')
{
c=a+b;
printf ("The solution: %d\n",&c);
}
else if (op == '-')
{
c=a-b;
}
else if (op == '*')
{
c=a*b;
}
else if (op == '/')
{
c=a/b;
}
} -
PumpkinSeed
addikt
Nem tud valaki egy alapvető instrukciót adni arról, hogy a szökőéves programmal hogyan induljak el? Azt tudom, hogy 400-al kell oszthatónak lennie és valahogy úgy van, hogy 100-al is és ha nem osztható 100-al akkor 4-el. De erre pontosan nem emlékszem. De viszont nem tudom, hogy hogyan akarna ez kinézni.
(#3654) kispx:
-
PumpkinSeed
addikt
Tud valaki nekem mutatni nyílt forráskódú fájlokat?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
WonderCSabo #3509 üzenetére
A dupla if-et én is láttam és ki is javítottam, csak lányos zavaromba nem írtam le.
-
-
PumpkinSeed
addikt
Mivel múltkor nem írt senki, így megkérdezem újra.
Nem tud nekem valaki segíteni, hogyan néz ki egy másodfokú függvény megoldó képlet c-ben.
Odáig eljutottunk, hogy a 0-nál nem kell nagyobbnak lenni-e ahhoz, hogy lefusson a program.
-
PumpkinSeed
addikt
Valaki nem tud egy programot másodfokú egyenlet kiszámítására, ciklussal az elején hogy csak 0-nál nagyobb számok és a diszkriminánst is figyelembe véve?
-
PumpkinSeed
addikt
Kérnék egy kis segítséget.
Mit csinál a következő algoritmus?
BE: A,B
Ciklus Amíg B<>0
Maradék <- A mod B
A <- B
B <- Maradék
Ciklus Vége
KI: A
Elágazás VégeVálaszokat előre is köszönöm.
-
PumpkinSeed
addikt
Szeretnék egy olyan programot írni ami elindítás után a folyamatok közül leállítja az explorer-t. Válasokat előre is köszi.
Minél egyszerűbbet szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest