- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a gond az, hogy igazabol nem tudom, mit szeretnel elerni
de kicsit atalakitottam, hogy azt csinalja amit szerintem szeretnel hogy csinaljon...
#include <stdio.h>
char *input(char *s)
{
strcpy(s,"Hello");
printf("%s \n",s);
return s;
}
int main()
{
char s[1024];
printf("%s \n", input(s));
return 0;
}igy legalabb csunyarondafujnemszabad globalis valtozo sincs, meg lokalis valtozo visszaadasa, meg egyeb "ejnyebejnyekezedrecsapok" megoldasok...
-
-
-
mmarta
senior tag
Ott van a progi elején: int rejtett, tipp;
Ez nem az inicializálás? Egy példa segítene a megértéshez.Azt hogy lehet megoldani, hogy a beírt számot, ami a rejtett, ne jelenítse meg. Most így értelmetlen, mert bekérni a rejtett számot, de ott marad a képernyőn, így aki tippel látja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest