- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
válasz
plaschil #264 üzenetére
Hello.
Unalom űzésként találtam ezt a topicot, ide legalább tudok írogatni
Előszöris, sajna csak C# ban tudom elmondani az én megoldásomat, de remélem az is segít:
először is, az oké, hogy kivonod X2 - X1 et, és Y1 ből Y2 őt, de ugye, arra is gondolj, hogy a két pont közül nem tudod, melyik hol, van, tehát először megkell állapítani, hogy melyik a nagyobb, és nagyobból a kisebbet számold ki.
public double GetDistance(PointF p1, PointF p2)
{
double xDistance = Math.Max(p1.X, p2.X) - Math.Min(p1.X, p2.Y);
double yDistance = Math.Max(p1.Y, p2.Y) - Math.Min(p1.Y, p2.Y);return Math.Sqrt(Math.Pow(xDistance, 2) + Math.Pow(yDistance, 2));
}ezt aztán egysorossá is lelehet redukálni, nah meg PointF objektum helyett lehet több double, int, decimal, vagy neked tetsző változót használni. Lehet, hogy nem tökéletes mert notepadba lehet elírtam valamit, de sztem ez jó lesz
-
doc
nagyúr
válasz
plaschil #264 üzenetére
inkabb:
#define TAVOLSAG(x1,y1,x2,y2) sqrt(((x1)-(x2))*((x1)-(x2))+((y1)-(y2))*((y1)-(y2)))
fejbol irtam, szoval nem biztos hogy jo
a sok zarojel (minden parameter kore) azért kell, hogy na nem egyetlen szammal, hanem vmilyen kifejezessel hivod meg, ne kavarodjon ossze, mivel ez csak sima szoveghelyettesites
-
Jester01
veterán
válasz
plaschil #203 üzenetére
Jajj, az f ráadásul egy int.
Én a következő módon csinálnám. Mivel az stdin is egy fájl, ezért készítenék egy függvényt ami bemenetként FILE* argumentumokat vár. Ezt ezután simán lehet hívni "igazi" fájlokkal illetve az stdin-el is.
Az "abcdef" stílusú változókról pedig addig szokj le amíg nem késő
-
a_nagy_pok
csendes tag
-
Jester01
veterán
válasz
plaschil #200 üzenetére
A lényeget pont lehagytad. Emberek, legyetek szívesek mindig a teljes programot is mellékelni (külső link formájában), hogy ki lehessen próbálni! Ugyancsak általános megjegyzés, hogy tessék szépen bekapcsolni az összes warningot és kijavítani őket, hacsak nincs rá nyomós ok.
Valószínűleg az f változód simán char*. Ez baj, annak bizony helyet kell foglalni. A scanf hívásba pedig nem kell az & jel az f elé. Ettől eltekintve a progi sajnos több sebből vérzik.
A struct és az union közötti óriási különbség, hogy az union tagjai egymást átfedve helyezkednek el a memóriában, míg a struct esetében egymás után. Union esetén általában mindig csak az egyik mezőt használjuk (speciális eset pl. a típuskonverzió)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Steam Deck
- Gamepad
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged