- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kicsitomi88 #48 üzenetére
Regen en is igy gondoltam, de nem feltetlen szukseges a matektudas a programozashoz, ez a helyzet. Rengeteg programozasi feladat van, ahol az uzleti tudas joval fontosabb. (uzleti = domen specifikus)
Szerk.: bazz, beneztem a datumot
-
Nantucket
tag
válasz
kicsitomi88 #48 üzenetére
Ne érts félre én nem azt mondtam, hogy nem jó dolog ha vki vágja a matekot, de szerintem nem az kell ahhoz hogy jó programozó legyen vki. Szerintem a programozói állások kb fél százalékához, de inkább még kevesebbhez kell igazi matek tudás.
Az hogy úgy írtam a programjaimat, hogy nem kellet hozzá matek az nem azt jelenti, hogy nincs bennük egyáltalán, hanem azt hogy nem én írtam meg őket (valószínűleg nem is tudtam volna, de biztosan nem olyan minősgben, mint ahogy mások tették), én csak használtam mások könyvtárait. És itt most nem ilyen <1000 soros hello word-ökről beszélek.
Modellezés alatt az adott probléma modellezését, dekomponoálását értem, azaz hogy hogyan alakítod ki az osztályhierarchiádat, ha valaki erre igazán ráérez és olyan megondolt formában alakítja a program struktúráját, hogy kinézetre a dolog hasonlít mondjuk a java api-hoz vagy a dotnet base classhoz (és itt végtelen számú példát lehetne felhozni), és ha leültet bárkit elé, kezébe nyom egy doksit, akkor az gond nélkül átlátja hogy mi miért van, szerintem az az igazi programozó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Vírusirtó topic
- OLED TV topic
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest