Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsitomi88
    őstag

Hát ezzel tökéletesen egyetértek, matek nem nagyon fog kelleni a programozáshoz, én megírtam már 1-2 programot, de olyan problémával nem szembesültem még amihez hű de nagy matek tudás kéne, és még nem írta meg senki előttem. Szerintem most így elég nehéz lenne olyan témakört mondani amit még nem írt meg senki (és persze ingyé hozzáférhető), kellöen ügyesen. Szerintem programozni, csak netről lehet megtanulni, és nem arról szól a dolog, hogy mekkora koponya vagy, hanem, hogy mennyire tudsz modellezni (ez is inkább tapasztalat) és mennyire tudod felhasználni azt a rengeteg cuccot ami már létezik.

En eppen azon gondolkodom, h fogom a kovetkezo felevben a kalkulust applikalni, de ennek ellenére a gondolkodásmód elsajátítása miatt kell a matek.

Milyen programokat írtál amihez nem kell matek de mégis lefedi a programfajták nagy részét? Gondolom nem vállalatírányítási rendszert dobtál össze.

Tevedes ne essek, sok hulyeseget tanul az ember egyetemen is, de megegyszer mondom a matek: elsajatitando gondolkodasmod.

Netrol meg nem lehet megtanulni programozni, esetleg kódolni ami két igen különböző dolog. Programozni elobb tanulsz meg matekon. Ja es persze a netrol megtanult dologbol is inkabb ganyolas lesz, mint kódolás.

Modellezes alatt mit ertesz?

Ha esetleg megosztanad azokat a programokat, ha penzbe kerulnek akkor meg, hogy egyaltalan mit csinal akkor lehet h valtozik a velemenyem.

Új hozzászólás Aktív témák