Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nantucket
tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ne érts félre én nem azt mondtam, hogy nem jó dolog ha vki vágja a matekot, de szerintem nem az kell ahhoz hogy jó programozó legyen vki. Szerintem a programozói állások kb fél százalékához, de inkább még kevesebbhez kell igazi matek tudás.
Az hogy úgy írtam a programjaimat, hogy nem kellet hozzá matek az nem azt jelenti, hogy nincs bennük egyáltalán, hanem azt hogy nem én írtam meg őket (valószínűleg nem is tudtam volna, de biztosan nem olyan minősgben, mint ahogy mások tették), én csak használtam mások könyvtárait. És itt most nem ilyen <1000 soros hello word-ökről beszélek.
Modellezés alatt az adott probléma modellezését, dekomponoálását értem, azaz hogy hogyan alakítod ki az osztályhierarchiádat, ha valaki erre igazán ráérez és olyan megondolt formában alakítja a program struktúráját, hogy kinézetre a dolog hasonlít mondjuk a java api-hoz vagy a dotnet base classhoz (és itt végtelen számú példát lehetne felhozni), és ha leültet bárkit elé, kezébe nyom egy doksit, akkor az gond nélkül átlátja hogy mi miért van, szerintem az az igazi programozó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs