Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nantucket
tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ne érts félre én nem azt mondtam, hogy nem jó dolog ha vki vágja a matekot, de szerintem nem az kell ahhoz hogy jó programozó legyen vki. Szerintem a programozói állások kb fél százalékához, de inkább még kevesebbhez kell igazi matek tudás.
Az hogy úgy írtam a programjaimat, hogy nem kellet hozzá matek az nem azt jelenti, hogy nincs bennük egyáltalán, hanem azt hogy nem én írtam meg őket (valószínűleg nem is tudtam volna, de biztosan nem olyan minősgben, mint ahogy mások tették), én csak használtam mások könyvtárait. És itt most nem ilyen <1000 soros hello word-ökről beszélek.
Modellezés alatt az adott probléma modellezését, dekomponoálását értem, azaz hogy hogyan alakítod ki az osztályhierarchiádat, ha valaki erre igazán ráérez és olyan megondolt formában alakítja a program struktúráját, hogy kinézetre a dolog hasonlít mondjuk a java api-hoz vagy a dotnet base classhoz (és itt végtelen számú példát lehetne felhozni), és ha leültet bárkit elé, kezébe nyom egy doksit, akkor az gond nélkül átlátja hogy mi miért van, szerintem az az igazi programozó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest