- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Gyakoroltam, meg a dolgok mögé próbálok nézni sűrűn

Mondjuk nem mondanám, hogy mestere vagyok a dolgoknak, a szabványos C++-t például igencsak kimosta a Symbian belőlem
Ami egyébként mindig friss élmény, ugyanis szinte mindennap használom - egyetem mellett/egyetemen keresztül dolgozom elsősorban Symbian programozással.Egyébként MSc elsőéves vagyok, és csak azért félig, mert egyrészt sikerült ezt a félévet félvállról vennem (
), másrészt nem igazán van hangulatom az egészhez már.Apropó Symbian, célszerű elkerülni, ha az ember nem szereti a fájdalmat. Én nem voltam rá felkészülve, de hamar hozzászoktam azóta
. Az mondjuk biztos, hogy egy ilyen korlátolt és korlátozott környezetben dolgozás kialakítja az ösztönöket a korrekt memóriahasználatra például.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami egyébként mindig friss élmény, ugyanis szinte mindennap használom - egyetem mellett/egyetemen keresztül dolgozom elsősorban Symbian programozással.
), másrészt nem igazán van hangulatom az egészhez már.
. Az mondjuk biztos, hogy egy ilyen korlátolt és korlátozott környezetben dolgozás kialakítja az ösztönöket a korrekt memóriahasználatra például.