Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi a magyarázatot, ezt mondjuk biztos jobban meg fogom érteni, amikor a C++-t tanulom.

Te egyébként hogyan tanultad meg ilyen alaposan a nyelve(ke)t? Mert én mondjuk attól függetlenül, hogy mondjuk meg tudok oldani pár programot (ha meg tudok
), a hátterével ilyen szépen nem vagyok tisztában, csak úgy nagyjából...
Amúgy programozóként is dolgozol, hogy ilyen frissen élnek az emlékek?
(ha nem baj, hogy kérdezem) Persze gondolom az évek meg a tapasztalat... Ja, de most jut eszembe, hogy írtad, hogy "Tudom hogy VIK-en mi a helyzet, én is informatikus-hallgató vagyok (félig)", akkor még mindig BME-s vagy? Hogy érted, hogy félig informatikus hallgató? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), a hátterével ilyen szépen nem vagyok tisztában, csak úgy nagyjából...
Amúgy programozóként is dolgozol, hogy ilyen frissen élnek az emlékek?
(ha nem baj, hogy kérdezem) Persze gondolom az évek meg a tapasztalat... Ja, de most jut eszembe, hogy írtad, hogy "Tudom hogy VIK-en mi a helyzet, én is informatikus-hallgató vagyok (félig)", akkor még mindig BME-s vagy? Hogy érted, hogy félig informatikus hallgató?