Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk azt megértem, hogy meló mellett már rohadtul nincs kedved még este leülni tanulni, amikor nap végére úgy érzed magad, mint akinek kiszívták az agyát...
(Legalábbis amikor én sokat melóztam egymás után (mondjuk igaz, a melónak köze nem volt az informatikához), akkor kábé ilyen voltam nap végére...
)
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy elvégzem a BSc-t, és mindenképp kipróbálom magam a munkaerőpiacon, aztán majd meglátom, kell-e az MSc, vagy sem. Vagy a legjobb lenne, ha munkáltató támogatná majd egy kis ott töltött idő után a továbbtanulásomat
Amúgy visszatérve C-re, nekem az a bajom a "dolgok mögé nézéssel", hogy egyszerűen nincs rá időm a rengeteg tantárgy mellett. Tök szívesen gyakorolnék is rengeteget programozásból, meg foglalkoznék még sok egyébbel, de valahogy képtelen vagyok BME mellett beosztani az időmet úgy, hogy ALAPOSAN, és ne csak gyorsan, felületesen tanuljak meg mindent...
Ilyen szempontból igencsak hátrányos szerintem ez a tempó, amit itt diktálnak. Persze a májereknek, akiknek a tudást már középsuliban a fejükbe verték, jóval könnyebb dolga van.
Nekem a középsuli konkrétan a szak szempontjából szart se ért (humán tagozat
).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 11 128GB 98% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Legalábbis amikor én sokat melóztam egymás után (mondjuk igaz, a melónak köze nem volt az informatikához), akkor kábé ilyen voltam nap végére... 
Ilyen szempontból igencsak hátrányos szerintem ez a tempó, amit itt diktálnak. Persze a májereknek, akiknek a tudást már középsuliban a fejükbe verték, jóval könnyebb dolga van.