- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Gyakoroltam, meg a dolgok mögé próbálok nézni sűrűn

Mondjuk nem mondanám, hogy mestere vagyok a dolgoknak, a szabványos C++-t például igencsak kimosta a Symbian belőlem
Ami egyébként mindig friss élmény, ugyanis szinte mindennap használom - egyetem mellett/egyetemen keresztül dolgozom elsősorban Symbian programozással.Egyébként MSc elsőéves vagyok, és csak azért félig, mert egyrészt sikerült ezt a félévet félvállról vennem (
), másrészt nem igazán van hangulatom az egészhez már.Apropó Symbian, célszerű elkerülni, ha az ember nem szereti a fájdalmat. Én nem voltam rá felkészülve, de hamar hozzászoktam azóta
. Az mondjuk biztos, hogy egy ilyen korlátolt és korlátozott környezetben dolgozás kialakítja az ösztönöket a korrekt memóriahasználatra például.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami egyébként mindig friss élmény, ugyanis szinte mindennap használom - egyetem mellett/egyetemen keresztül dolgozom elsősorban Symbian programozással.
), másrészt nem igazán van hangulatom az egészhez már.
. Az mondjuk biztos, hogy egy ilyen korlátolt és korlátozott környezetben dolgozás kialakítja az ösztönöket a korrekt memóriahasználatra például.