- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Listát vagy tömböt ad vissza? Első látásra én inkább a tömbre tippelnék..
"a kerdesem az lenne, hogy a fgv masodik parametere (**handleList) mi akar lenni?"
Egy kis olvasnivaló. A tömb nulladik elemére mutató pointer címe. Pl. (Szerk.: felesleges példa, jobbat írtak, de azért meghagyom)void f(int **y)
{
cout << **y;
}
int main()
{
int *x = (int*)calloc(10, sizeof(int)); //A tömb nulladik elemére mutat
int **ptr = &x;
f(ptr); /*vagy*/
f(&x);
return 0;
}"vagyis ket int-et ad vissza az fgv" (a mondat második felét nem értettem
)Nem feltétlenül ad vissza két int-et a fv. Az első paraméter tuti, hogy egy unsigned-ra mutató pointer lesz. (Hogy módosítja az értéket vagy sem az nem derül ki, ehhez kellett volna a dokumentációs is). A második paramétert meg fent kifejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)