- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Dobj egy PM-et és megbeszéljük.
(#4016) Bici: Alex Allain: Jumping into C++, majd Scott Meyers: Effective Modern C++. Ha van már programozói tapasztalatod, ezt a kettőt elolvasod 1 hét alatt és tudsz alap/közép szinten C++ozni. Mire a memóriamodellt megérted és megtanulod hatékonyan kezelni a kézzel való allokálást (smart pointereket is ideértve) az sokáig fog tartani.
-
mgoogyi
senior tag
Szia,
Próbáld lényegretörően feltenni itt a kérdéseid, miután már úgy érzed, hogy egy adott dologgal nem jutottál magadtól előre. Én csináltam skype-pal, de ha annyit kérek, hogy nekem megérje, neked nem fogja.
A legtöbbet az számít, hogy mennyi időt ölsz a dologba. Csak azzal, hogy egyszer vagy kétszer elmondanak valamit, még nem fogod tudni hatékonyan alkalmazni. Rengeteg gyakorlásra van szükség és az egyetemek is ebben a szellemben oktatják.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest