Új hozzászólás Aktív témák
-
Spam123
tag
Köszönöm! Itt az erőforrásigény a legutolsó szempont, a lényeg, hogy működjön. Esetleg nem található valami minta program valahol?
dabadab:
És az miért lenne jobb mint a bool tömb? Minden platformon ugyanúgy futna? Azért válaszoztam a bool-t mert az linuxon se tud hülyeséget produkálni.
-
C#+Entity Frameworkkel kapcsolatban epp eleg szivast hallok mostanaban cegen belul.
Semmi komolyra ne gondolj, ezek csak ilyen "legyen lejegyezve" adatok lennenek, semmi extrara nem kell, most excelbe van vezetve, csak az meg neha muvel erdekessegeket.
Kesz megoldasba meg nehezebb belenyulni ha epp valami nem tetszik, mas celbol hasznalunk egy issue tracking rendszert, de akadnak vele gondok s mivel kesz alkalmazas igy az egyuttelesen kivul nem nagyon tudunk mit csinalni a hibakkal.
Szoval nem lett kiadva, hogy nekem most ezt meg kell csinalni, csak mondom ha mar mokolok valamivel, akkor akar haszna is legyen s mivel nem egy bonyolult dolog azert gondoltam, hogy jo lenne kezdesnek.Na majd meglatom, most egyelore elkezdtem olvasni a Stroustrup fele C++ konyv magyar valtozatat, de eleg erdekesen vannak megfogalmazva a mondatok, valahogy marha nehezen ertheto, de nem a szakmai resz(legelejen jarok meg csak), hanem tenylegesen a fogalmazasi stilus miatt.
-
doc
nagyúr
"Nem jön és esz meg a raptor, ha leírsz egy goto-t, __forceinline-t, amennyiben jó okod van rá. Különben jön és megesz. "
b+
ezt viszem alairasba ha lehetamugy teljesen egyetertek, amig az ember nem teljesen biztos a dolgaban, ne akarjon okosabb lenni mint a fordito (valoszinuleg ugysem fog sikerulni
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged