Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Arra gondoltam, hogy ha nem kimondottan házifeladat, vagy valami kötelező feladat, amit kizárólag C++-ban kell megoldani, akkor pl. ez a feladat, hogy file-t másoljunk, plusz könytár struktúrát kezeljünk, dátumokat belekeverve megoldható C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással), ezt VB.NET-ben pl. 10 sornyi kóddal (1 órányi kódolás, debug) meg lehet oldani.
Szeretem a C++-t, ha a helyén kezeljük, pl. mobil eszközökre, videókártyákra programot fejleszteni, digitális jel feldolgozásához a mai napig csak C++-t lehet használni.
Sok olyan dolog van, amit csak C++-al lehet megoldani.
De sok olyan probléma van, amire a C++-nál sokkal egyszerűbb programnyelvek léteznek.
A magasabb szintűt pedig úgy értettem, hogy a C++ szinte gépi kódra fordul, azaz gépközeli alacsony szintű nyelv. Delphi, VB pedig magas szintű, mert csak egy köztes nyelvi rétegre fordulnak, de pont ez miatt nem kell pl. memóriát magadnak kezelned.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest