- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Arra gondoltam, hogy ha nem kimondottan házifeladat, vagy valami kötelező feladat, amit kizárólag C++-ban kell megoldani, akkor pl. ez a feladat, hogy file-t másoljunk, plusz könytár struktúrát kezeljünk, dátumokat belekeverve megoldható C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással), ezt VB.NET-ben pl. 10 sornyi kóddal (1 órányi kódolás, debug) meg lehet oldani.
Szeretem a C++-t, ha a helyén kezeljük, pl. mobil eszközökre, videókártyákra programot fejleszteni, digitális jel feldolgozásához a mai napig csak C++-t lehet használni.
Sok olyan dolog van, amit csak C++-al lehet megoldani.
De sok olyan probléma van, amire a C++-nál sokkal egyszerűbb programnyelvek léteznek.
A magasabb szintűt pedig úgy értettem, hogy a C++ szinte gépi kódra fordul, azaz gépközeli alacsony szintű nyelv. Delphi, VB pedig magas szintű, mert csak egy köztes nyelvi rétegre fordulnak, de pont ez miatt nem kell pl. memóriát magadnak kezelned.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged