- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galacska
csendes tag
Szia Martonx!
Köszönöm,építőjellegű hozzászólásodat.
Azért ITT tettem fel ezt a kérdést mert gondoltam,már más is járt így (konkrétan ezzel a programmal), és talán megosztotta volna velem is,mi a probléma a gépemen,mert eddig én is eljutottam,ennél fogva,nem... nem segítettél... se sokat se keveset,de örülök,hogy ez ekkora () örömöt okozott Neked.
Köszönettel
Gala -
Galacska
csendes tag
Sziasztok Mindenkinek!
Segítséget kérnék Tőletek az ügyben,hogy mi az oka,hogy nem tudom telepíteni a Borland C++ -t arról a a CD-ről amit a könyvhöz mellékeltek? (Tanuljuk meg a C++ programozási nyelvet 24 óra alatt) A cd-nek nincs baja,mert másik gépen elindúl a telepítés. Az enyémen,épphogy felvillan a folyamatjelző vonal,hogy kezdené a telepítést és már el is tünik.Semmi hibaüzenetet nem ír ki. Tudja valaki a megoldást? Osszátok meg velem.
Köszönöm
Gala
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest