Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dabadab
üzenetére
Ja, es olyan IDE-t meg nem lattam, ami erdemi programozoi hibakat javitott volna.
Láttad, hogy én kezdőkről beszéltem. Azért az Eclipse pl. elég okos IDE, pl. szól, ha olyan kódot írsz, amit nem lehet elérni (pl. végtelen ciklus után, vagy return után), a legperverzebb generices elcseszett szintaktikádat is képes kijavítani, exception, null referencia, inicializálás lehagyása után rögtön szól, stb., stb.
Kösz ezt a Qt Creatort, névről ismertem, majd egyszer meglesem.
proci985: Borlandot ki kéne már írtani az oktatásból. A VS-t én semmiképpen nem ajánlanám kezdőknek, egyrészt overkill, másrészt ne kössük már az embereket rögtön az MS-hez és a nem portolható kódgyártáshoz.

Szerk.: Hol tanulsz?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nyomtató topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Xbox Series X 1TB + 1 játék - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest