- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dabadab #1644 üzenetére
Ja, es olyan IDE-t meg nem lattam, ami erdemi programozoi hibakat javitott volna.
Láttad, hogy én kezdőkről beszéltem. Azért az Eclipse pl. elég okos IDE, pl. szól, ha olyan kódot írsz, amit nem lehet elérni (pl. végtelen ciklus után, vagy return után), a legperverzebb generices elcseszett szintaktikádat is képes kijavítani, exception, null referencia, inicializálás lehagyása után rögtön szól, stb., stb.
Kösz ezt a Qt Creatort, névről ismertem, majd egyszer meglesem.
proci985: Borlandot ki kéne már írtani az oktatásból. A VS-t én semmiképpen nem ajánlanám kezdőknek, egyrészt overkill, másrészt ne kössük már az embereket rögtön az MS-hez és a nem portolható kódgyártáshoz.
Szerk.: Hol tanulsz?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest