Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper_009
csendes tag
Helló!
Segítség kéne, mert az iskolában fél éve programozást tanulunk és olyan programot kell írnom hogy: Karaktereket billentyűzetről összegyűjteni, tömbbe helyezni, megfelezni és megcserélni a tömb felét VAGY hozzáadni hármat, utána tömb kiíró függvénnyel ki írni. Nem azt kérem, hogy írjad meg
csak azt hogy tudnál-e olyan oldalt belinkelni, ahol hasznos tippeket találok. NetBeans-t használok otthon is meg iskolában is. Jövőre Basic Stamp vezérlővel ellátott robot programozását, fogom kapni éves projektnek, én választottam. Jó munka lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Napelem
- Battlefield 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Suzuki topik
- World of Tanks - OFF topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- iPhone 14 Kék Független 256GB
- Apple watch ultra 2 újszerű állapot Garanciális
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPhone AIR 256GB skyblue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
csak azt hogy tudnál-e olyan oldalt belinkelni, ahol hasznos tippeket találok. NetBeans-t használok otthon is meg iskolában is. Jövőre Basic Stamp vezérlővel ellátott robot programozását, fogom kapni éves projektnek, én választottam. Jó munka lesz.