Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zuzu000
üzenetére
esetleg php is jó lehet kezdeni szerintem. c++nál két fokkal javanal egy fokkal egyszerűbb, nagyon hamar lehet vele eredményt elérni. mellesleg használható is.
régebben még basicet és pascalt szokták mondnai kezdőnyelvnek, de alapvetően nem tudom, hogy mennyit nyernél velük, pascalt már nem nagyon használ senki, basicban se vagyok annyira biztos (bár excelnél még lehet használatban van pár helyen).
docnak egyébként valahol igaza van, C++ nem biztos, hogy jó kezdő nyelvnek, annak ellenére, hogy pár éve aktívan próbálgatják sok helyen ilyen szerepben. mondjuk szerintem kezdeni még mindig a C++ a jobb (pl az embernek nem kell saját dinamikus adattárolót építenie), bár mindkettő problémás. mindkettővel kb az a baj, hogy ahhoz, hogy az ember megértse, pontosan mi is történik, nem árt valamennyire képben lenni architektúrában/digitális technikában. valamint hibázni is elég könnyű velük, memóriakezelés mindkettőnél eléggé problémás lehet. java valamennyit elfed a problémákból, php meg még annál is többet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- MCDODO T03 fejhallgató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest