- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
chokeee
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1208 üzenetére
azért nálam a X1950 pro is belassul high beállításoknál, amikor 40-50 egység gyűri egymást egy időben (robbanások, lézeres lövések tömkelege a képernyőm egyszerre)
-
engusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1208 üzenetére
Igazság szerint, szeretnék a lehető legjobb minőségben játszani. Ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy szűrőkkel. A Galaxy kártyára milyen jelző a szörnyeteg?
Futás közben láttam az egyes grafikai beállítások között a különbséget. Egyszerűen lenyűgöző, hogy milyen szép maximális részletesség mellett! -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1152 üzenetére
most arra gondolsz ahol az alienek tornyát kell szétlőni?
mert az nem az utsó pálya -
karesz501
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #1155 üzenetére
Barátkozz meg a gondolattal, nem lehet
-
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #1155 üzenetére
Nincs olyan rőpcsi ami elbírná
-
karesz501
senior tag
válasz
Tankot (csak Predatort!), APC-t, Pitbullt stb... a ''Call Transport'' funkcióval (Airfield megépítése után) tudsz szállítattni, egységenként 500 pénzért.
-
Lala6
őstag
válasz
Hát én csak arra emlékszem, hogy nem volt nehéz az utolsó pálya, még csodálkoztam is rajta, hogy csak ennyi volt. Van róla mentésem, délután megnézem, hogy pontosan melyik is volt az.
-
chokeee
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #998 üzenetére
hát igen. rengeteget szarakodtam azzal a pályával én is. már-már ott tartottam, hogy ''Delete'' az egész game. nagyon sokszorn újra kezdtem.
az a lényeg, hogy ha megkapod az MCV fölött az irányítást, ugyanúgy figyelni kell a bázisra is, mert ha azt közben elfoglalják, nem tudod vissszavinni az MCV-t, mert gyakorlatilag az a lényeg, hogy visszaviszed és új bázist építesz vele ugyanott.
én úgy csináltam meg legvégül, hogy 2-3 tankkal + APC-vel mentem kiszabadítani a városban ragadt egységet (közben persze figyelni végig a bázis védelmére), majd visszafelé az MVC előtt kell tartani mindig 1-2 APC-t mert azok legépágyúzzák az öngyilkos merénylőket. ezek ellen egyébként az APC-k a leghatásosabbak. közben a tankokkal folyamatosan lőni a házakat, amikben a NOD lövészek vannak....
ismétlem: rengeteget szarakodtam vele én is, míg végül összejött.. -
CounterBoci
senior tag
válasz
Djuree taktikája nyerő, annyival egészíteném ki, hogy én hardon csináltam, bal és lenn ott is elég egy torony +homokzsákos, meg valami a helikopterek ellen.
de jobb oldal és fönn egy idő után annyian jöttek, hogy csak úgy tudtam nyerni, hogy az mcv-vel nem foglalkoztam, és a jobb fölső bázist ész nélkül támadtam amíg szét nem vertem.
energia: lenn és bal egy torony, én barrack le, factory fel, meg a lövegtornyok jobb és fenn az összes.
az én általános védelmi taktikám egy vagy kettő javítóegység lepakolva, és körbevéve tankokkal. ha kell akkor felmérő+tornyok is.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
És nem árt néhány APC-t is gyártani, beléjük Rocket Infantry. Ekkor ugyanis a Venom-ok sem jelentenek fenyegetést, amelyek ÉK-ről és DNy-ról szoktak jönni. A sok harvester felesleges, amíg nincs MCV-d, addig az az egy is elég. Még Medium-on is.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
a titka az energia jó érzékkel való átkapcsolása, váltogatás az őrtornyok működésében.
aluról és balról csak gyalogosok jönnek, felülről és jobbról csak tankok.
alul és balról én bekapcsoltam az egyik gépágyús tornyot meg letettem homokzsákos módba 2-2 gyalogos osztagot, ez elég volt (normalon csináltam).
felül és jobbra be kell kapcsolni mindkét ágyús tornyot, meg 3-3 tankot lerakni és mindig javítgatni őket.
az mcv-ért menj sok gyalogossal és akkor sikerülni fog, nekem sérülés nélkül sikerült (bónusz küldi).
utána már gyerekjáték lerohanni a bázisait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest