- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Letesztelted a memóriát?
-
Superman
nagyúr
A CD -s dolog normális a Win 98 - nál, míg a 2000, vagy az XP alatt, Safe Mode - ban is van CD és használni is lehet. Az a 128Mega memória szerintem nem kevés a Win2k futtatásához. Persze megint az a kérdés, hogy mire akarod használni. Ha Corel Draw, meg professzionális fotószerkesztőprogik futtatására, akkor biztosan kevés, de egyébként egy átlagfelhasználónak nem hiszem, hogy ne lenne elég. Az előző cégnél, ahol dolgoztam minden gépen Win2k volt fenn és majd mindn gépben 128 mega memória volt. Persze a processzorok sem voltak már a legújabbak, úgyhogy volt egy kis lasssulás, de a munka menete volt a lényeg és nem az, hogy 3D -s cuccokat futtassunk.
-
Superman
nagyúr
Minek a base4.cab?
-
Superman
nagyúr
Azt hittem valami spéci egér, amihez drivert adtak, de nem tetted még fel, vagy megsérült. Bár ez utóbbi lehet igaz. Egy teljes scandisket lefuttatnék a helyedben, ha mint mondod csökkentett módban elindul a gép. Esetleg Norton WinDoctor, bár utzóbbi a sérült illesztőprogikat nem tudja kijavítani, csak a hibás bejegyzéseket a registryben, stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest