- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Letesztelted a memóriát?
-
esteban
senior tag
Megoldodott: memoria hiba volt !!!!
-
esteban
senior tag
na igen en is feltattem mar 200MMX+64MB-re .. csak azert nem az igazi.
Fogalmam nincs mi a nyavaja baja van :) -
Superman
nagyúr
A CD -s dolog normális a Win 98 - nál, míg a 2000, vagy az XP alatt, Safe Mode - ban is van CD és használni is lehet. Az a 128Mega memória szerintem nem kevés a Win2k futtatásához. Persze megint az a kérdés, hogy mire akarod használni. Ha Corel Draw, meg professzionális fotószerkesztőprogik futtatására, akkor biztosan kevés, de egyébként egy átlagfelhasználónak nem hiszem, hogy ne lenne elég. Az előző cégnél, ahol dolgoztam minden gépen Win2k volt fenn és majd mindn gépben 128 mega memória volt. Persze a processzorok sem voltak már a legújabbak, úgyhogy volt egy kis lasssulás, de a munka menete volt a lényeg és nem az, hogy 3D -s cuccokat futtassunk.
-
esteban
senior tag
Ja ja ... eloszor en is azt hittem , hogy nem telepul fel rendesen, de kiderult, hogy csak en b***tam el. Szoval rendesen felmegy, de meg se indul. Gyanitom, hogy a Compaq szuper kompatibilis dolgaival van gond, bar semmi driver nincs fenn hozza, az uj HP oldalan, csak egy Logitech driver, de az meg 2,8MB.
Ja es a CD-t se latja SAFE mode -ban ... ez normalis win98-nal???
GOndoltam felteszem a w2000-et csak a 128MB keves lenne neki :( ... vigyazni kell a vinyora ! -
Superman
nagyúr
Minek a base4.cab?
-
Tompo
aktív tag
[L]http://www2.driverguide.com/uploads/uploads12/7653.html[/L]
usr: driver
pw: all -
esteban
senior tag
walaki tud nekem adni BASE4.CAB -ot :)
-
boca111
tag
Lehet, hogy egy másik ''legális'' CD-vel kéne próbálkozni :))
De nekem is csinált néha ilyet a win, de csak megszokni lehet, asszem :)) -
Superman
nagyúr
Azt hittem valami spéci egér, amihez drivert adtak, de nem tetted még fel, vagy megsérült. Bár ez utóbbi lehet igaz. Egy teljes scandisket lefuttatnék a helyedben, ha mint mondod csökkentett módban elindul a gép. Esetleg Norton WinDoctor, bár utzóbbi a sérült illesztőprogikat nem tudja kijavítani, csak a hibás bejegyzéseket a registryben, stb.
-
esteban
senior tag
A winfos sajat drivere van fenn ... :(
-
esteban
senior tag
adott egy compaq ahova feltettem a win98se-t de nem hajlando beindulni, csak csokkentett modban. Ha lepesrollepesre inditom a az msmouse.vxd -nel all meg ???
mIt lehet ilyenkor tenni?????
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Acer notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest