- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Menü, amiről tudok: 1 pohár kakaó, főtt krumpli, csemege uborka, 3 danonino, 1 kismackó, 2 pohár szörp, pár pálca ropi.
Viszont, amire ezalatt a rövid idő alatt rájöttem, hogy a földimogyoró kiüti. A doktornő mondta is, hogy az olajos magvakra jobban előjöhet az ekcéma, és bizony tegnap estére, és mára is pöttyösebb lett a bőre.
A testápolóra viszont panaszkodik időnként. Ha kiütésesebb a bőre, akkor mondja, hogy csípi a krém. Azt hiszem, veszek egy Linola fett testápolót is, hátha abban másfajta dolgok vannak.
Kora reggel indulás iskolába. Korábban elindultam, mert nem tudtam mennyire csúszósak az utak. Jól is tettem, mert a -10 Celsius fokos hideg elég rendesen ráfagyasztotta az útra a tegnapi havazás maradékát. 8-ra így is kényelmesen odaértem.
Az élelmezéstan dolgozatot hamar letudtuk, aztán teljes gőzzel nekivetettük magunkat az éneknek. Elméleti anyag után következett az éneklés és furulyázás. Lelkes, fiatal tanárnénink van, és bizony az ő energikussága ránk is ránkragadt. Még élveztem is ezt a délelőtött, kicsit feloldódott a rettegésem a hangszertől, amit még főiskola alatt szereztem (iszonyat ének tanárom volt). Igaz csak 3-4 hangos dalokat fújtunk le, de ezek legalább jól mentek.
1 körül indultunk hazafelé. A kezdeti kis havazás egyre csak erősödött, és bizony mire itthon voltam, meg is maradt. Épp időben értem haza...
Bevásárlás után elmentünk Rékussal Borcsiért a szülinapi buliba. Nagyon jól érezték magukat a lányok, ezért maradtunk még egy órácskát, mert Rékának is tetszett a játék. Kifestették magukat, Borka lepkét kért az arcára.

Mikor hazaértünk Mogyoróval mentünk el sétálni. Nagyon szereti a hóesést és a havat. Borkával rohangáltak ide-oda. Réka eleinte pfújkodott a hóesésre, köpködte a havat, de aztán rájött, hogy jópofa, és rohant a nővére után. Jaj, de élveztem a sétát.
Ropogott a hó a lábunk alatt. Hógyolyóztunk. Néztük a szállingózó pelyheket. Csodaszép volt.
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ropogott a hó a lábunk alatt. Hógyolyóztunk. Néztük a szállingózó pelyheket. Csodaszép volt.