Aktív témák

• ladybug

őstag

Menü, amiről tudok: 1 pohár kakaó, főtt krumpli, csemege uborka, 3 danonino, 1 kismackó, 2 pohár szörp, pár pálca ropi.

Viszont, amire ezalatt a rövid idő alatt rájöttem, hogy a földimogyoró kiüti. A doktornő mondta is, hogy az olajos magvakra jobban előjöhet az ekcéma, és bizony tegnap estére, és mára is pöttyösebb lett a bőre.

A testápolóra viszont panaszkodik időnként. Ha kiütésesebb a bőre, akkor mondja, hogy csípi a krém. Azt hiszem, veszek egy Linola fett testápolót is, hátha abban másfajta dolgok vannak.

Kora reggel indulás iskolába. Korábban elindultam, mert nem tudtam mennyire csúszósak az utak. Jól is tettem, mert a -10 Celsius fokos hideg elég rendesen ráfagyasztotta az útra a tegnapi havazás maradékát. 8-ra így is kényelmesen odaértem.

Az élelmezéstan dolgozatot hamar letudtuk, aztán teljes gőzzel nekivetettük magunkat az éneknek. Elméleti anyag után következett az éneklés és furulyázás. Lelkes, fiatal tanárnénink van, és bizony az ő energikussága ránk is ránkragadt. Még élveztem is ezt a délelőtött, kicsit feloldódott a rettegésem a hangszertől, amit még főiskola alatt szereztem (iszonyat ének tanárom volt). Igaz csak 3-4 hangos dalokat fújtunk le, de ezek legalább jól mentek.

1 körül indultunk hazafelé. A kezdeti kis havazás egyre csak erősödött, és bizony mire itthon voltam, meg is maradt. Épp időben értem haza...

Bevásárlás után elmentünk Rékussal Borcsiért a szülinapi buliba. Nagyon jól érezték magukat a lányok, ezért maradtunk még egy órácskát, mert Rékának is tetszett a játék. Kifestették magukat, Borka lepkét kért az arcára.

Borkapillangó

Mikor hazaértünk Mogyoróval mentünk el sétálni. Nagyon szereti a hóesést és a havat. Borkával rohangáltak ide-oda. Réka eleinte pfújkodott a hóesésre, köpködte a havat, de aztán rájött, hogy jópofa, és rohant a nővére után. Jaj, de élveztem a sétát. :) Ropogott a hó a lábunk alatt. Hógyolyóztunk. Néztük a szállingózó pelyheket. Csodaszép volt.

Aktív témák