Aktív témák

• ladybug

őstag

Az éjjel az állatkák meg voltak kattanva. A kutyákat óránként engedtem ki, majd 5 perc múlva be, a macska pedig bejött hajnali 4-kor, kért enni, majd 5 után már ébresztett, hogy ki akar menni.

Réka 6 előtt felébredt, és közénk akart feküdni. Vissza is aludt a lelkem fél 8-ig. Borka nagyon várta már a Mikulást, 7előtt jött felébrszteni, hogy megmutassa, miket kapott. Aranyos volt. Mindig olyan nagy élmények neki ezek az ünnepek, és ennek úgy örülök. És teljesen meglepte, hogy nem kapott virgácsot. Hiszen ő néha rendetlen volt, még néptáncon is megbüntették, mondta.

Réka is nagyon örült a sokmindennek. A csokimikulásokat azonnal kicsomagolta, és lerágta a süvegjük tetejét. A többi már nem kellett neki. Ezért most kb 3 Mikulás csokifigura hever az egyik tálban. Szerintem nem sokáig, mert igencsak csokiszerető család vagyunk.

Borcsinak jól sikerült az ovis Mikulás ünnepség. De aztán mégis délutánra sírós lett. Nem tudta megindokolni a viselkedését. Biztos vagyok benne, hogy az izgatottság miatt volt ilyen. Ez a sírás egy idő után átcsapott eszetlenkedésbe, és Réka is nagyon jó partner volt ebben.

Viszont ma korán feküdtek. Fél 9-re már mindketten aludtak.

Aktív témák