- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Borka lelkem ma olyat tett, amiért méltán lehetek büszke rá. Délután elémállt, és azt mondta, kenjük be az ecsetelővel az ujját, hogy ne szopja. Rákérdeztem, biztos-e benne. Igent mondott. Bekentük.
Az első óra nagy szenvedéssel és sírással telt el, de aztán egész estig kitartó és bátor volt. Elalváskor megbeszéltük, hogy még igénybe veheti, de remélem előbb-utóbb ezt is elhagyja. Napközben minden nap bekenem neki, úgy mehet el óvodába. Ebben egyeztünk meg.
Bátyámék délelőtt mentek haza. Egész normálisan viselkedtek a gyerekek ezalatt a 2 nap alatt. Borka fáradt ki egy kicsit tőlük, de ő nagyon örült, hogy itt voltak. Úgyhogy aktívan töltötték el közös idejüket.
Ma végre nyugi volt. Nagyon vágytam már rá. Amikor iskola van hétvégén szeretek úgy hazajönni, hogy nyugalom van, csak a család van itthon.
Ebéd után volt energiám még az adventi koszorúkat is megkötni. Hármat készítettem most is, szépek lettek. Fényképek holnap, mert lemerült a gép.
Feltettük az ablakra a fénydíszeket is. Nagyon szeretik a lányok, Réka csak csodálta egy darabig őket.Kezd karácsonyi hangulatom lenni.

Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest